Mamici de Martie-Aprilie 2008 (42)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihutza11 spune:

am revenit...

Pidana ma bucur sa aud ca v-ati lamurit si randunoiul meu fumeaza, dar numai pe balconul de la bucatarie
gaghi felicitari pt flacau, sa fie sanatos si voios!
Bubu ca de obicei, m-ai omorat cu meniul
Naty super! stiam numai de mag ala pt femei, de cel pt barbati nu am auzit
Simo of dragutza de tine... sper sa se rezolve totusi pana la urma si sa va rezolvati toate problemele
Adriuta ce tare faza cu landoul... super afacere! si imi place caleasca, chiar e dragalasa
Kya ce frumosi sunteti!!
si cu ocazia asta mi-am "trantit" si eu datele la Contacts!
Mami pai sa stii ca m-am mai dat si eu dupa el... adik nu-s chiar de gheatza... ne dragalim si noi, si nu ia numai el initiativa ... si mai ales ca a avut pasa asta proasta, l-am dragalit si eu si fie-sa sa ii mai treaca supararea... oricum atata timp cat noi ne intelegem putem trece peste orice obstacol! si uite si pt itne cativa ca mai sunt slava Domnului
Ali stai mami linistita, bebe e bine sanatos... si dok-ul nostru on-line ti-a explicat cu uterul
Clau si apropo de fier... mie la analize mi-a iesit bine.. ieri am fost la un alt dok ginecolog si cand m-a vazut (cam sunt fata palida-asta e culoarea mea) a zis ca sunt prea bune analizele astea ale mele pt fata care o am ... si uite ca mi-a dat si mie Tardyferon.. si ma intreb daca sa il iau, si totusi din ce s-a discutat aici cred ca am sa il iau si pe asta... Naty sideremie-110.8, pls o parere de dok on-line!
Sovi nu ma speria cu semnele... ca am facut prostioare cu "furatul"... sper sa nu aiba bebe semne...

Va pupacesc si pe toate celelalte randunici nenominalizate (si sa stiti ca ma gandesc la voi chiar daca nu va numesc icisha)!!!

Mihaela 21+ cu
Pozici
Bebitzu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Sovi, felicitari pentru bebe Sasha. Ce s-a aratat el in toata splendoarea lui! Foarte fain!

Mihutza, banuiesc ca rau nu ne face acest fier, asa ca hai sa-l luam frumusel amandoua chiar daca avem dubii.

CLAU 24 + cu Rebecca

mamica de Razvanel si acum de Rebecca!

Mergi la inceput

da Clau, oricum bebe are nevoie de tot ce prinde ca sa creasca mare!

mai... azi m-a intepat burtica mult mai mult timp si mai tare decat de obicei... cred ca bebelina mea isi maresta sala de dans... ca nu mai are loc ... si ca sa o rasplatesc deseara cred ca ii pun o muzica buna

Mihaela 21+ cu
Pozici
Bebitzu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Mihutza, asa sa faci, pune muzica la fata.
Cred ca si la mine redecoreaza casuta ca ma impinge rau in coaste sa-si faca loc probabil. Ma dor coastele ca si cum as fi invinetita cu vreun ciomag!

CLAU 24 + cu Rebecca

mamica de Razvanel si acum de Rebecca!

Mergi la inceput

ce nu facem noi pt bebei

Mihaela 21+ cu Andra
Pozici
Bebitzu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deeapui spune:

RalucasS, Sovietica, multumim de aprecieri..va dati seama ca acum nu-mi mai incap in pene de drag.
Plec si eu acasa sa ma fac gigea, ca la 6 am intalnire cu Zoze a noastra sa ne luam de manutza si sa mergem impreuna la tanti dr... asa-i ca sunteti geloase pe noi, ca ne intalnim?
Pupici pe burtici si la bebici. Ne auzim maine.

Deea13+ , www.totsites.com/tot/alexandru_tita" target="_blank">Alex si bb2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

Naty-doc, care e diferenta dintre sideremie si feritina? Eu nu am facut sideremia, am facut feritina si e 9,92 fata de minim 10....

Sovi, hihihi, m-ai amuzat rau cu descrierea dimensiunilor outzelor piticului. Sa fiti sanatosi amandoi!!! Pana la urma, la ce ginecolog ramai?

Olga 23+ cu Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

Ralu sa porti cu placere fustita!!Ei-vezi?!N-ai ramas dezbracata!!Asteptam pozici!
Marina pe unde umblii?!Hai sa mai bagam o portie de muraturi!Ce-ti face maseluta nebunatica?!
Ali-fii linistita!BB e bine-sanatos!
Gata Simo-acum rectific!
Pai Clau-asa si trebuie-sa intram in atmosfera sarbatorilor!!Cred ca anul asta numai astept pana in ajun de Mos Nicolae si incep sa impodobesc casuta mai devreme!
Rox ma bucur ca ai rezolvat..problema!
Sovi ai fost la Dr. si n-ai spus nimic?!Meriti!!voinicului din vilutza!Hai ca m-ai distrat cu semnele..pai si tu crezi ca de-aia ai tu patutza aia pe burtica?!Maaai!!Am mai auzit..da' io nu cred!
Deea am niste emotii!!Sper sa ma primeasca tanti Dr. si..sa ne vedem de burti!!
Am ca tre' sa defrisez padurea deasa!!

Ela.. in 21 sapt. cu !!
Varsta mogaldetei
Photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

Ela, tinem pumnii pentru diseara!!! Deea, sa ai grija de Zoze a noastra, da?

Ce ma bucur pentru Violeta!!! Mi-au dat lacrimile, pe bune!!! De le-as vedea pe toate inapoi la odisee...

Olga 23+ cu Ioana

Mergi la inceput

Ela la ce dok mergi acum? ca poate stiu si eu... ca am fost si eu la o dok cat am stat in Craiova... si sunt si eu baba curioasa si speram sa ne dai vesti bune!

Mihaela 21+ cu Andra
Pozici
Bebitzu

Mergi la inceput