Mamici de Martie-Aprilie 2008 (42)
Raspunsuri - Pagina 3
Kya spune:
Mami daca ai Mozilla, si dau back, iti pastreaza mesajul. Eu mereu uit ca nu sunt inregistrata si dau send inainte sa-mi trec nick-ul si parola .
Noroc cu back!
Kya cu Victor
A inceput o mare dragoste
-------------------------
God didn't bring me this far, to leave me here!
mami_papatot spune:
maia, pupici si de la papacios!
adriutza , patutul ala este chiar mai frumos decat in visele mele ... e drept ca e caleasca si nu cautza de tzigani, dar nu-i bai ... si vad ca e si de fier, ceea ce inseamna ca as avea cui s-o dau spre realizare ... e minunata, si paturica de pe perete si tot, to! felicitari pentru achizitie, asta da afacere! cat despre seminte , doar ce am mancat si eu cateva, ca mi-ai facut pofta si aveam in casa, doar ca florin zice sa nu mananc ca umbla sobolanii pe ele!
kya, fata draga, eu inca nu mi-am luat tt , desi trebuia sa-l iau de luni ... oricum azi nu pot sa ma duc si cred ca nici maine ... dar saptamana aviatoare e musai ca pe 22 merg la morfo de 2 si interperatre tt ... abia astept sa-l vad iar pe bb ca nu l-am mai vazut de atata timp!
neata si pupici multi si pentru clauclau, clabuc, gaghi, deeapui, ralucas, olgutzica, rox dox (la bucuresti e tare frig), cory, ririan, mary_lou, simo, si toate randunicile pufoase!
pai muhitzule , ia sa fii mai dragastoasa cu randunelul, ca e si el mic ... eeeeeeeeeei comedie ... si termina cu zapada aia ca vin la tine si ti-o fur pe toata ... ca vreau si eu
nu cred ca am reusit sa scriu chiar tot ce trecusem in mesajul anterior,cu sau fara mozzila asta, dar asta e!
mami_papatot 19+
http://community.webshots.com/user/mami_papatot
Sunt cucoana-n casa mea!
http://bd.lilypie.com/24Mjp3.png
mami_papatot spune:
si ca sa-mi revin din suparare, daca tot suntem la cantece si poezioare, va scriu si eu un cantecel pe care l-am cantat la nunta mea, fara sa stie nimeni nimeni inainte (am pozica pe paginutza mea si cu mine cantand si cu mama reactionand)
Ramas bun, mama si tata
Hai sa va sarut o data
sa va sarut, pe-amandoi
C-amu ma duc de la voi
Sa ma tii de maritare si sa ma rog de iertare !
Eu ma duc la cununie ,
Cu cine mai dragu mi-e
Eu ma duc si-n drumul meu
Nu stiu mi-a fi bine-o rau
Sti-ma Bunul Dumnezeu!
Haide mama pan'la poarta
Sa te mai sarut o data
pe obrajii amandoi
C-astazi ma duc de la voi
ramane satul cu flori
Unde-s fete si ficiori!
Ca eu ma duc la cununie ,
Cu cine mai dragu mi-e
Sti-ma Bunul Dumnezeu!
Pe drumul pe car'merg eu
nu-i fantana, nici parau
nu-i fantana, nici parau
sa stampere, dorul meu
sa stiu ca nu mi-a fi greu
sa stiu ca nu mi-a fi greu!
Da'eu ma duc la cununie ,
Cu cine mai dragu mi-e
Sti-ma Bunul Dumnezeu!
Este un cantec pe care-l canta paula seling si pe care inca de cand l-am auzit prima data, acum vreo 10 ani, mi-am dorit tare mult sa-l dedic parintilor mei in momentul in care voi fi mireasa ... este de fapt o adaptare dupa un cantec vechi popular si suna divin ... va sfatuiesc sa-l cautati si voi (cantec de cununie mi se pare sa se numeste)...nu are sens sa va mai spun ca toata lumea plangea si era emotionata, si mai ales ce reactie au avut parintii mei!a fost un moment tare frumos, pe cae cu siguranta nu-l vom uita niciodata! iar eu aveam atat de multe emotii ca-mi tremurau genunchii si-mi era teama sa nu scap microfonul!
na, sper ca nu v-am intristat, nu asta am vrut!
mami_papatot 19+
Sunt cucoana-n casa mea!
RalucasS spune:
Atentiune, atentiune..., vin cu "cersaful" pe care vi l-am promnis de dimineata si abia acum am reusit sa il termin
Ieri dupa cum va spuneam eram disperata si ca nu mai am nici o pereche de pantaloni sa port, si nici de gasit nu se gasesc, cum mi-ar trebui mie, am gasit in sfarsit o fusta lunga, evazata putin, groasa din lanita in combinatie cu un pic de polyester, care imi vine la perfectie si este si elastica si mai are si elastic in talie si imi vine perfect si pana peste toata burtica, si tare mai sunt mandra ca am cu ce face iarna asta , cand vine randunoiul acasa il pun sa imi faca niste poze sa va arat si voua ca eu sunt in al de bucurie. Mi-am mai luat si un ploveras lung, care imi vine peste burtica.
Apoi am mers in piata am luat peste, pe care l-am mancat aseara cu mamaliguta si usturoi si am mancat ca sparta de simteam ca pocnesc, da tare bun a mai fost...
Am si eu o problema, si ieri si azi cand am iesit din casa m-a luat o ameteala ingrozitoare, si o stare de sufocare, inca a trebuit sa ies imediat la aer si sa ma asez pe ceva ca altfel simteam cum cad din picioare, iar pana acum nu am mai avut stari de astea...sa fie si la mine un inceput de anemie cumva? Iar de arsuri ma omoara si pe mine de cateva zile...Gata ca am scris destul, va si va pe toate, si cate o pt randunicile care nu se afla nominalizate mai jos
Laly -cred ca deja ti-a trecut supararea de ieri dar vreau sa iti zic ca e bine ca vii si ciripesti aici cu noi despre problemele tale, pt ca asa te descarci si poate te simti mai bine dupa aceea, iar printre noi vei gasi mereu intelegere
rox - facem galerie pt maine la eco
- de, acelea sunt celebrele contractii Braxton-Hicks
- foarte frumoase numele, cu toate ca eu cand eram mai mica eram tare suparata pe maicamea ca mi-a zis Raluca pt ca nu imi placea deloc , dar de fapt mie nu imi placea nimic din ce ii placea ei , asa eram pe vremea aia, tin minte ca ewra o olimpiada la tv si ea tinea cu romania, logic nu? dar eu din cauza ca ea tinea cu romania, eu tineam cu americanii...ea vorbeste franceza la perfectie, o vorbea de cand era si ea pe la liceu, ei din cauza asta eu nu am suportat niciodata franceza si tot asa, eram ambitioasa si orgolioasa, vroiam sa am gusturi unice, sa ne le mai aiba si altcineva mai ales maicamea
mami - cred ca cei doi sunt caractere total opuse, prietenul tau de atunci fiind o fire mult mai mamoasa si care simte nevoia sa isi exteriorizeze sentimentele, mai stiu si eu barbati care plang mai ceva ca femeile, iar randunoiul tau e o fire mai inchisa in el, dar stii ca eu mereu am zis ca intr-o pereche cei doi nu trebuie sa fie la fel, ci sa se completeze unul pe altul...si al meu era foarte batos la inceput cu toate ca stiam ca ma iubea si atunci mult de tot, dar eu m-am purtat mereu dragostos, l-am alintat mereu si dupa un timp sa stii ca s-a dat si el "pe brazda" si mi-a copiat multe din gesturi si acum ne intelegem de minune...
Oricum sper sa te simti mai bine azi cand iti scriu eu, si sa nu mai ai aceleasi sentimente ca si ieri
- completez (pe masura ce am mai citit ce ai scris) : vezi saracul florin, are motive serioase pt care este asa mai inchis in el, dupa ce povestesti tu despre felul in care erau parintii lui, dar sunt sigura ca daca tu veio continua sa fii dragalasa cu el , sa il alinti si sa te alinti dar fara sa ii reprosezi ceva, o sa se schimbe si el...
- scrie-ne si noua despre planul de botez care spui ca deja e planificat la liniuta, ca sa ne mai inspiri si pe noi, ca si pe mine ma preocupa botezul, dar sunt 0 la idei momentan
deea - pt burtica si sa-ti traiasaca flacaul ca tare frumos si chipes mai este si sa va aduca numai bucurii
simo27 - o mandrie de baiat ai tu acolo, si inca o data iti spun ca sunt sigura ca nu este nimic grav cu ochiul, si dupa tratament va fi totul bine, tu esti o dulcica si finuta la fel, dar cred ca o sa trebuiasaca sa ii dai "socoteala"d-nei Naty pt movul din vestimentatie... (glumeam) si sa va dea D-zeu multa sanatate
sovi - foarte frumoasa si interesanta paturica
pidana - chiar m-ai facut curioasa cu ce a zis preotul...oare chiar asa o fi? abia astept sa ne zici
- te compatimesc la treaba cu fumul...daca nu vor sa te inteleaga , macar sa aeriseasca mai des unde fumeaza...saracuta de tine, ce ne zici tu noua de consoarta ta....cum poate fi asa de usor, sa iti arunce asa vorbe grele? sau poate asa zice doar la nervi?
- vrei sa vin cu ?, sa nu te aud ca ii mai afumi casuta lui bb cu tigari
- acum citind mai departe, am vazut ca ati ajuns la un consens si ma bucur foarte mult
naty - si al tau e cu iesirile cu prietenii...si al meu, si cu toate ca inainte nu aveam nimic impotriva , oricat de tarziu ar fi stat, acum ma mai apuca damblale cate o data si ne certam pe tema asta, si dupa aia fac asa , ma trezesc la realitate si imi zic ca exagerez...pt ca mereu imi face toate poftele si mofturile, nu a fost sa ii zic vreodata ca vreau ceva si sa nu imi indeplineasca mofturile , si aici nu ma refer numai la lucruri ce se cumpara cu bani...
- tie intai iti trebuie multa relaxare ca sa iti incarci bateriile si apoi o sa iti gasesti tu ceva de facut ca sa iti placa, inclusiv poate sa scrii pt doctorat
ela - mersi mult de sfat, dar am rezolvat problema si sunt asa de bucuroasa de ieri, dar ma gandisem si eu sa imi duc blugii la croitorie, dar nu sa imi puna buritca in fata ci sa imi faca doua pene in parti elastice, ca m-am facut cat balena si nu ma mai incapeau din cauza soldurilor si a mare pe care l-am facut ...
- si daca tot ti-e pofta de vin, cu toate ca eu nu sunt adepta alcolului deloc, poti sa iti faci sa bei cateva gurite ca nu o fi foc acum...mai ales ca se mai evapora din alcool la fiert
gaghi - felicitari pt printisor, sa fie sanatos si sa va umple viata numai de bucurii, iar tie multa sanatate si sa ai o sarcina cat mai usoara pana la capat, dar pana atunci fii cumintica si repaos la patuc
ralucaspm - salutam randunica din tarile calde, si dam multi ca sa nu te mai superi si sa te mai certi cu soacra...
bubu - La multi ani pt socru ! Pofta mare la masa ( cu toate ca ai avut-o deja), si multa energie pana intri in prenatal
maria - supa cu galuste zici? mai fetelor nu mi-e pofta in general de nimic, dar cum vad ca scrieti aici despre mancare mi se face asa o pofta si mie...cred ca daca o sa scrieti ca ati mancat coji de cartofi o sa vreau si eu ca de, imi vine pofta
cu irascibilitatea cam toate suntem la fel in perioada asta, dar mai vin-o si mai ciripeste cu noi pe crenguta ca sa te mai descarci cat de cat
simonette - peste tot sa stii ca este mana lui d-zeu care stie cum sa aranjeze lucrurile ca sa fie mai bine pt fiecare...iar de straini ca sunt neseriosi , stiu asta, sotul meu si multe neamuri de ale noastre lucreaza in strainatate si stiu cat de greu este...dar nu uita: " Tot raul spre bine"
ah, si bine ca v-a lasat balta totusi de aici , si nu cand ati fi ajuns acolo ca sa ramaneti cu bagajele in drum, Doamne fereste!
adriuta -ai dreptate in ce ii zici tu lui mami, asa este, noi simtim una ei alta, pt ca si noi daca nu am fi gravide, nu am putea simti ce simte o femeie gravida...asta este, sunt ai nostri si trebuie sa ii intelegem si noi pe ei si ei pe noi, si randunica afacerista, bravo!
maia - ti s-a motivat absenta, si acum te asteptam la ciripeala
clau - bb te "anemiaza", pt ca papa mult fier si calciu de la mami lui, de aceea sunt foarte indicate vitaminele in sarcina...
kya - inca nu am intrat pe mail-ul comn ca sa te vad si eu, ca tare m-ai facut curioasa, dar o sa intru mai tarziu un pic, ca altfel nu mai termin cersaful asta de scris si trimis
22+ Lucas
ali76 spune:
Va pup si imi pare bine ca va aud. Voiam sa vad ce mai faceti si sa va spun prin ce am trecut. Am luat rezultatul de la triplu test si mi-a iesit POZITIV. Cand am auzit am crezut ca inebunesc. Este vorba de risc la tub neural, standard era 1/1000 iar mie mi-a iesit 1/865, nu cu diferenta mare, dar totusi am plans de am inebunit. Am fost la ginecoloaga si m-a linistit, spunandu-mi ca nu am de ce ma teme, diferenta e nesemnificativa.
Voi cum sunteti? va este bine? bebeii vostrii, sanatosi?
Pe mine ma cam inteapa burta in stanga, ma apasa, e un pic cam nasol. A-ti simtit si voi la fel, sau ma sperii degeaba?
Va doresc sanatate multa si sa ne auzim cu bine!!!
ALI 76 18+
natynic spune:
Ali, o sa te intepe si in dreapta...Te sperii degeaba. Creste uterul.
RalucasS, da, cred ca poate fi vorba de anemie. Deseori insa se mai intampla si sa ne scada brusc tensiunea, tendinta organismului e de vasodilatatie mai ales in trimestrul 2, cand valorile normale ale tensiunii trebuie sa fie chiar usor sub cele "obisnuit" normale. Tu vezi sa ai analizele facute, hemograma si sideremia.
Ii dau voie lui Simo de David cu mov, ca mi-e tare draga
Sunt ATAT de balonata...de la nemiscare, evident.
naty 19+ cu (Iulia Elena)
http://bd.lilypie.com/FYlVp3.png
mami_papatot spune:
ralucas, saru'mana mult pentru gandurile frumoase...ieri l-am intrebat si eu, ce ar gandi sau ar face el daca eu nu l-as dragali asa mult ... si mi-a raspuns, te-as dragali eu cat pentru doi ... poftim raspuns, mai spune ceva daca poti! cat despre botez, promit sa va povestesc cat mai multe si sa va dau si idei ca nu duc lipsa, dar stii ce i-am spus simonettului ... stai intai sa gasesc locatia dorita, sa fiu eu sigura ca voi pune in plan tema aleasa ... ca daca nu, schimbam foaia ... oricum, imi doresc ceva foarte dragutz ... la nunta noi am fost destul de necajiti , s-au intamplat tare multe rele din cauza socrilor mei si a trebuit sa preluam noi o gramada de sarcini cu care in mod normal ne-ar fi putut ajuta si ei, si am pierdut multe aspecte din vedere, plus ca si lipsa de experienta si-a spus cuvantul ... a fost frumos, nu zic nu, insa mult prea obositor si stresant ... acum vreau altceva pentru bebe meu!
ali, nu te ingrijora, cu atat mai mult cu cat si medicul tau ginecolog ti-a spus acelasi lucru! da-o incolo de treaba! asta ii trebuie lui bebe mic acum griji si suparare? ei comedie! uite, un pupic cel mai dulce de la papacios pentru o fata necajita tare (degeaba)!
mami_papatot 19+
Sunt cucoana-n casa mea!
ali76 spune:
Va multumesc din suflet pt incurajari si pt vb frumoase.
Sa fiti iubite, sanatoase si frumoase!!!
pupici
ALI 76 18+
RalucasS spune:
naty - eu tensiunea o am scazuta de cand ma stiu, asa mi-au spus toti doctorii de cate ori imi luam tensiunea, dar nu ma pricepeam la valori ca sa le tin minte, cu toata cafeaua pe care o beam inainte tot scazuta era, stiu ca odata un doctor mi-a recomandat sa mananc mai sarat ca sa imi mai creasca tensiunea, iar eu in gandul meu mi-am zis, ca acum nu o sa ma imbolnavesc si de ficat de la mancatul sarat, asa ca nu am mai facut nimic.Acum in sarcina cand mi-am luat tensiunea ultima data era 9/6 cu tot cu cafeluta de dimineata si mi s-a zis ca este foarte mica...
De analize eu nu mi-am facut decat : HL, glicemie, teste hep., uree, creatina, ac.uric, ex.urina, VDRL, test Hiv, Rh, grupa sanguina - asta este tot ce mi-a dat doctorita sa fac pana acum,+ secretia vaginala, acum ca sa vad daca nu am anemie ce analize ar trebui sa imi fac? am laboratorul de analize chiar langa mine, dar nu stiu ce le zic ca vreau cand ma duc , daca esti tu draguta sa imi zici si mie ...
mami - sunt sigura ca o sa faci un botez de vis, iar cu nunta e bine totusi ca ati facut-o, pt ca noi acum trei ani am facut cununia la starea civila si cu aia am ramas, am tot amanat nunta la biserica din diverse motive, iar acum cred ca iar o sa o mai amanam un pic, si apoi cred ca din toate visele care le avem eu pt nunta in sine, nu o sa mai pun multe in practica, pt ca nu mai am sentimentul acela pe care il aveam cand eram necasatorita...acum nu imi doresc decat ceva foarte simplu si intr-un cadru cat mai restrans, iar daca stau bine si ma gandesc cred ca nici rochie de mireasa nu imi prea doresc
ali - e mai mult decat bine TT, nu iti fa griji, totul este o
22+ Lucas
simonette spune:
Mamicule papacios...tocmai asta e! Eram siguri ca totul e planificat insa n-am luat in calcul ca unii oameni au uitat ce-i "OMENIA"...Macar sa invatam ceva din asta! Sper ca tot raul este spre bine si ca intr-adevar Dumnezeu are un plan bun cu noi! Multumesc ptr gandurile bune
Ralucas...noi tocmai de aia i-am ales pe astia...ca-s romani de-ai nostri, ca belgienii sunt parolisti de felul lor!!! Dar am zis sa stam intre romani, la romani...cah! Ma bucur ca ti-ai gasit fustik si pulovaras...abia astept sa te vad cu ele! Si cu pestele poate vrei sa ca tare as papa si eu...dar nu-mi place sa-l gatesc!
Zoze, ultima data probabile a nasterii acum cu grasanelu` mamii este 21-02-2008! Imi place mai mult asa... mult...
Ali, intr-adevar diferentza este nesemnificativa, bine ca te-a linistit dr. ca ma pregateam eu s-o fac! Este normal sa te mai doara burtik ca se mareste uterul...hai, linisteste-te si fii cumintik!
mami de Luca si 25+ cu Yannis-Sebastian
www.flickr.com/photos/12117325@N08/" target="_blank">Luca
BB2