Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (11)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ligeea spune:

va multumesc tuturor pentru urari asemenea si voua

Kriss , al meu e baiat tu ai o fetita delicata doar nu vrei sa o bagi la categoria ,,grea ?

Suge cam putin dar daca creste asta e ritmul ei nu-ti fa probleme .

Daca as bea bors cred ca Bem -Bem ar exploda din cauza colicilor , stiti ce manac eu
beau ceai -de colici si apa plata , rara 1 pahar cu lapte
mananc iaurt , carne la gratar, sunca slaba , branza , compoturi , paine cu unt si dulceata si cereale .
Orice alt sliment introduc are creize de urlete de cate 3 ore , de-ale fara in care respira doar ca sa urle iar - pur si simplu raguseste de atata plans .

Asrta e -avantaj ca am slabit 3 kg fara efoert stand cu suncile la TV -m-am prostit rau , ieri ma uitam la ,,Acasa . Ma enerveaza astia de la cablu ca mi-au scos Travel and Livuing si vre-o 2 Discovery

Va rog , nu ma uitati cu raspunsul

Cu VISA Electron -pe care scrie ,, electronic use only se pot face plati la PAY Pal pe E bay, ca-mi refuza cardul ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

Buna,
La multi ani!!!!!!!!!!!! papanasilor si dulcetelelor care sarbatoresc azi 3 luni sau mai putin, sa cresteti mari sanatosi si frumosi.

La multi ani!!!!!!!!!!!! celor care se numesc Matei, adica si noi.ce daca e cruce neagra, e si ziua noastra, nu?????

Sanatate multa Teutu.

sanatate si mamicilor bolnavioare.

noi am dormit bine, de la 12 pana la 5, m-am speriat eu putin cand am vazut temp 37,8 dar a fost ok, multumesc fetele pt raspuns.

noi o sa mergem pe afara, tb sa ajung sa-mi iau prenatalul, dar vad ca bb a adormit iar la mine in brate.........ma rupe grasunelul meu.

Cecilia si bebe Cristian Matei(07.09.2007)
http://community.webshots.com/album/561417081tbyGhG?start=12

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Neata. Ca sa zic asa. Eu cu cateva blande noi dar am luat claritine de azi si clorocalcin. Brrr, e oribil, insa stiu ca data trecuta a stopat invazia bubelor. Nasul pare ok azi, ma tratarisesc cu Vibrocil gel. Pentru mine este foarte important sa nu mi se infunde nasul, daca se circula pe acolo e totul OK. Deocamdata am stopat orice tratament oral, deci nu voi lua nici Detralexul si nici antiinflamatoare. Pentru problema mov am pastrat tratament local dar sunt muuuuult mai bine.

Vmkriss si Prisi, multa sanatate piticilor. Nu aveti multe alernatve, doar curatat nasucul.

Prisi, sa stii ca si eu fac alergia asta aproape in fiecare an toamna. O belea! Prima data cand am facut nu stiu ce este, nu ceda la antialergice, si m-au tratat pana si de raie. Acum stiu ca oricum trebuie sa isi faca damblaua si o las asa, iau doar Claritine (care e frectie!) si Clorocalcin.

Sabina, i-am transmis deja mesajul. Tu te plangi ca ramai singura cu BB 3 zile? Mai grav era sa ramai singura cu ambii vreo 3 zile. Hai ca nu e asa grav. Stiu ca te vei descurca de minune.

Piciulika, problema mea mov e pe duca! Si mai bine sa nu o traiesti niciodata. Bre io cum vaz pozele alea?

Adimercedes, succes la sport, sa ne mobilizezi si pe noi.

Maria, prima menstruatie a venit in octombrie. Ieri sau azi trebuia sa vina a2a si nu a aparut vad. Sanii m-au durut rau prima data, acum nu simt nimic, dar am ceva dureri de burta.

Andries, multa sanatate, ai grija de tine! Dushuri fac si eu, pai as muri altfel, oricum hartia nu se poate utiliza. Dar uite ca azi sunt foarte bine, cred ca e pe duca problema mov.

Betty, or trece ele de la sine dar ma manancaaaaaaaa.

Ligeea, uite ca sunteti bine si ne bucuram. Asa sunt parintii mai grijulii si cand citesti atatea si pe forum, zau ai impresia ca si bebelusul tau le are pe toate. Eu vorbesc de mine acum. De ce zici ca Detralex nu trateaza si hemoroizi interni? Aia nu tot vene sunt?

Plansete mari. Revin.

Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)

Poze

Mergi la inceput

pentru fetele care trebuie sa trimita bani in Elvetia - la posta exista un serviciu de trimis Euro in Germania , Franta si inca cateva tari -OP de langa Primaria sector 1 si cel de pe Matei Millo, langa palatul Telefoanelor .
Costurile sunt simbolioce cca 5 lei
daca nu , puneti-i in scrisoare recomandata internatioanal cu confirmare de primire - eu am trimis asa o gramada de bani cand Romania nu avea Pay pal pe ebaysi au ajuns toti .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Ana, eu ti-as fi raspuns dar nu alaptez.

Moldoveanca, eu nu prea am probleme cu alergiile, numai aceasta alergie tipica de toamna.

Ligeea, nu stiu sa iti raspund despre card, numai aia de la BCR stiu. Numai sa nu fi interzis tu astfel de plati sau sa fi stabilit o suma maxima si atunci nu permite plata. Nu stiu ce sa zic.

Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)

Poze

Mergi la inceput

nu, Roxana , m-ai inteles gresit - tocmai aici e chestia buna -dupa tratamentul local cu unguente ei se retrag dar raman ei interni care sunt ot inflamati-ca nu ai cum sa dai cu unsoare asa de in ..interior chiar daca ai aplicator special la crema . Asa ca tratamwentul cu detralex ii ,,dezumfla si pe astia , altfel ai probleme in continuare -raman inflamati si pot sa te ,,fericeasca cand ti-e mai mare dragul

Crede-ma ca fara sa vreau am devenit ,,experta , al meu sot sin cauza unei prostii -si-a varsat niste ulei cu benzina pe pantaloini si nu s-a schimbat a avut probleme mari

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vmkriss spune:

quote:
Originally posted by slippers76
Vmkriss, apa de mare sau ser fiziologic, batista bebelusului si tinut cat mai mult la verticala. Noi cand am avut rinita am avut "prescriptie" de rasfatz: ne-a zis sa-l tinem cat mai mult in brate. Nu ar fi bine sa-l consulte totusi un pediatru? Asa, ca sa stati voi linistiti, ca e vineri si vine WE.

Am vb cu pediatra si ne-a recomandat vibrocil spray si a zis ca daca nu face febra nu e pb. Oricum ea sta la cateva blocuri de noi si vine si in we daca e nevoie.

FLORI si Eduard-Alexandru (23 septembrie 2007)
Poze BB

9 luni si Greierasul a aparut (FILM) **NEW**

Flori graviduta si BB la echo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bikmaria spune:

ROXANA la mine e prima ,si probabil de aceea ma dor sanii asa de rau ,ms pt raspuns ,stau mai linistita acum caci deja incepusem sa am ganduri negre .pa plec la servici mai vb deseara .Sper sa terminati macar capitolul acesta ,daca nu si pe urmatorul

BIKMARIAmamica de dulceata micaMARIA TEODORA(05-09-07) side papanas maricel ALEX(14-07-96)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentina_22 spune:

Si eu am avut prob cu hemoroizii dupa a doua nastere dar i-am tratat cu Hemorzon.A avut efect si de atunci nu am mai avut probleme.
Noi raportam un bebe plangacios ptr ca mami nu vrea sa-l mai ia in brate. Cred ca s-a cam invatat sa stea la mine in brate pentru ca de cum il iau tace malc,iar cand il las jos urla ca din gura de sarpe. In rest ma bucur ca papa tot din biberon, noi am trecut la formula Milumil caci cea de pe Nan nu a dat rezultate(era f constipat, si nu prea lua in greutate.
Ptr noduli din cauza injectiilor ce as putea face? Din cauza pacatoasei de hemoragii pe care o am de mai mult de o sapt, fac trat injectabil, iar "popoul" imi este ciuruit la greu.

mamica de Alexandra-Nicloleta (27.02.2004) si Andrei-Gabriel (12.10.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentina_22 spune:

Sunt un pachet de nervi! Deoarece sotul pleaca in provincie si nu poate amana plecarea, am rugat-o pe sora mea sa stea cu mine maine. Recomandarea doc ginecolog a fost sa nu raman singura cu bebe ptr ca pericolul nu a trecut iar in caz de nevoie sa am un ajutor, dar surioara mea prefera sa stea acasa sa doarma. Spune ca este obosita, dar ce acasa la mine nu poate sa doarma?..... In acest caz ramane sa ma descurc singurica.... Of si fratii astia, oare toti or fi la fel?

mamica de Alexandra-Nicloleta (27.02.2004) si Andrei-Gabriel (12.10.2007)

Mergi la inceput