Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (11)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Fetelor, din pacate am vesti triste de la Alinus. Pata rosie de la funduletul lui Iulius s-a umflat si au fugit la Iasi. Se pare ca era un abces perianal, legat tot de stafilococul care i-a generat piodermita. Acum este in spital, a fost operat.

Multa sanatate micutule Iulius si sa te faci repede bine! Alinus, sa fii tare, ca o sa treaca si asta.

Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)

Poze

Mergi la inceput

Si ca sa inchei in stilul meu vaicaricios, sunt tuflita rau.
1. imi curge nasul si asta e inceputul doar. Sunt sigura ca e viroza de la Alex, la cati muci am sters. Nu stiu ce forma voi face, daca apar complicatii gen sinuzita cum fac de obicei sau daca voi reusi sa nu ii dau lui Andrei.
2. la pranz aveam o bubita pe spate pe care am scaprinat-o ca pe raie de am umflat-o de tot. Ma gandeam ca e o ciupitura. Cand am ajuns acasa am observat ca erau 2, acum sunt si mai multe. Si una noua pe mana. Sunt bubite tipice de alergie, le fac cam o data pe an toamna, nu stiu la ce, doctorii au zis ca e ceva alimentar. Sunt ca niste pete rosii cu un punct rosu mai inchis la mijloc. Offf. Sa vad ce si cum evolueaza. Mai grav e daca o fi de la pastilele alea de Venoruton pentru problema mov. Acum am devenit si paranoica, am impresia ca ma mananca tot. Sunt data peste tot unde mi se parea ca mananca cu mixtura mentolata.

Rox ,

Poze

Mergi la inceput

Gata cu vaicareala, va doresc o noapte buna si linisttita!

Rox ,

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vmkriss spune:

...si la noi ca sa fie tacamul complet BB s-a trezit cu nasul infundat rau de tot si plin de secretii. Asa ca acum m-am intors de la farmacie cu MARIMER. I-am dat si l-am curatat cu pompita da parca iar se infunda. Ce ar mai fi de facut??

P.S. Febra nu are - 37,2

FLORI si Eduard-Alexandru (23 septembrie 2007)
Poze BB

9 luni si Greierasul a aparut (FILM) **NEW**

Flori graviduta si BB la echo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns prisi spune:

quote:
Originally posted by Roxana_G

Fetelor, din pacate am vesti triste de la Alinus. Pata rosie de la funduletul lui Iulius s-a umflat si au fugit la Iasi. Se pare ca era un abces perianal, legat tot de stafilococul care i-a generat piodermita. Acum este in spital, a fost operat.

Multa sanatate micutule Iulius si sa te faci repede bine! Alinus, sa fii tare, ca o sa treaca si asta.

Rox ,

Poze

Alinush multa sanatate lui bebe Iulius, mititelul de el , suntem alaturi de voi

Rox iar au venit toate pe capul tau..., eu faceam demult alergie asa cum descrii tu , toamna cand se racorea afara bine de ma scarpinam cu peria de par, si m-am tratat cu romergan pastile, dar am dormit vreo 2 zile aproape non-stop, alcoolul mentolat era bun doar pe moment
pupici si multa sanatate

poze
Marta si Miruna (06.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

Roxana, ufff, sanatate, sa-ti treaca repede!
te rog transmitei Alinei doartegandurile mele bune, o imbratisez si sa se facabb Iulius repejor sanatos! Doamne ajuta!
vmkriss, mami Flori mai alapteaza? picaturi de lapte de mama in nasuc fac minuni.
nu stiu cum de nu mi-am amintit pana acuma!!!!

la Sofia era miraculos, jur!
deci fetele, bagati.

eu am sa ma vaicaresc, raman singura cu bebi micu 3 zile, astioa se cara la munte.
si cum in we ploua la bucuresti, mooor de necaz.

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Sabina, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns prisi spune:

quote:
Originally posted by vmkriss

...si la noi ca sa fie tacamul complet BB s-a trezit cu nasul infundat rau de tot si plin de secretii. Asa ca acum m-am intors de la farmacie cu MARIMER. I-am dat si l-am curatat cu pompita da parca iar se infunda. Ce ar mai fi de facut??

P.S. Febra nu are - 37,2

FLORI si Eduard-Alexandru (23 septembrie 2007)
Poze BB

9 luni si Greierasul a aparut (FILM) **NEW**

Flori graviduta si BB la echo

Miru a patit la fel si tot noapte a plecat sotul sa cumpere alta pompita ca nu reuseam sa scot tot cu cea pe care o aveam, am sunat la hot-line si mi-au zis ca nu am ce sa ii fac doar sa curat bine nasucul, ca daca mananca bine si nu are febra e bine, asa ca dupa ce am pazit-o pe bubulina toata noaptea, timp in care ea a dormit bine merci, am cumparat batista bebelusului ca nu reuseam sa o desfund bine si am pus vreo 2 zile picaturi Colargon, da asta dupa ce am vb cu pediatra la telefon

multa sanatate lui Eduard si mamicii Flori

poze
Marta si Miruna (06.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Piciulika spune:

Teodora, ai primit mesajul meu?!
Mi s-a busit mobilul imediat dupa... Mai aveam unul pt tine si numa nu-l trimitea - acuma e mort.

Ai grija de tine, da?!

Piciulika, mami de Michael (8.10.2007) www.unserbaby.ch/geomo/content.html" target="_blank">
Situl lui Michael - parola o stim toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Piciulika spune:

Rox, deja imi curg mucii si mie si ma mananca, doar citind postarea ta! Uffff...
S A N A T A T E !

Edit: numa problema mov (inca) nu se manifesta. Sper sa ramana asa!

Piciulika, mami de Michael (8.10.2007) www.unserbaby.ch/geomo/content.html" target="_blank">
Situl lui Michael - parola o stim toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adimercedes spune:

venim si noi la raport

Ieri am fost la medic la controlul de 6 sapt. Uterul s-a retras frumos, operatia arata f bine. De burta ma pot astepta sa scap in vreo 3 luni de la nastere. Mi-a facut si examen de secretie, luni am rezultatul.

Am intrebat cand pot sa ma apuc de sport. Si m-a intrebat cat e ceasul . A zis ca la miscari viguroase s-ar putea sa ma tina operatia, dar nimic din ce as face nu ar influnta negativ, sa o rup, sa o desir etc. De azi imi reincepe abonamentul la sala, deci diseara sper sa pot ajunge la Pilates . Incep cu clase "soft" inainte sa ma bag la "body attack"...

Alta problema discutata a fost contraceptia. M-a intrebat ce vreau si i-am zis ca mi-e cam frica de pasti si vom alege preze, din cauza problemelor mele. A spus ca sii daca as fi zis eu psti, el mi-ar fi recomandat prezervativul.

Si e recomandat sa stau minim 6 ;uni inainte sa raman din nou insarcinata.

revin...

"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."

Lisa

Povestea obtinerii sarcinii

Mergi la inceput