Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (11)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns georgi_ana25 spune:

Moldoveanca ai un dovlecel grasut minunat...o frumusete!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Piciulika spune:

Tomasa, Betty - am gasit ca avem un curs in firma si sunt ceva colegi romani (nu prea ii stiu...). Maine e ultima zi - probabil pleaca acasa, max raman o zi pe aici. Deci pe w/e ar fi si obektele in Buc.

Sotzul a spus ca merge dimineatza pe la farmacie si drogherie sa va ia produsele. (La farma situ sigur ca au linia Similasan, cu Weleda mai sigur e la drogherie.)
Globuli si uleiul sunt fiecare undeva in jur/sub 10 Euro. (ulei pe la 8, homeo pe la 10)

Sa vi le iau/(incerc sa) trimit?

(Nu ma lasatzi cu ele cumparate, ca pe urma imi alaptez si nepotzii...! )

Piciulika, mami de Michael (8.10.2007) www.unserbaby.ch/geomo/content.html" target="_blank">
Situl lui Michael - parola o stim toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bikmaria spune:

TEO se vad pozele sunt f frumoase sa-ti traiasca bb ,este tare scumpic maine poate reusesc si eu sa pun poze,nu prea ma pricep

BIKMARIAmamica de dulceata micaMARIA TEODORA(05-09-07) side papanas maricel ALEX(14-07-96)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgi_ana25 spune:

Slippers eu alaptez la san si fetitza mea a avut cateva zile diaree si am reglat-o cu ceai de menta, de atunci imi face kaki si la 3 zile si e lipicios si cleios ca untul...dr. zice ca e normal sa nu-mi fac griji, zilele trecute am asteptat-o 4 zile sa iasa afara si daca am vazut ca nu reuseste am incercat-o cu un pic de supozitor cu glicerina si a iesit imediat...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sim_stoian spune:

Azi am muncit din greu la pozele pentru calendar. L-am stresat pe Bobo al lui Bernix , dar m-am prins cum trebuie sa le fac.

Eu sunt ceva mai bine cu sinuzita, bate in retragere dupa inhalatiile cu sare.

Maria, imi revin eu si atac magazinele iar. Tocmai imi facusem niste planuri cu Debenhams-ul pentru ca vreau o geaca de iarna si niste ghetute pentru ca are talpita lunga si botosii nu mai sunt de noi.

Yaya, Tudor a crescut foarte bine, felicitari pt vestile bune.
Am vazut pozici cu bebici: Dovlecel de Moldoveanca, Vladi de Andreea (e belea poza cand face pipi si aia cu buzele in zig-zag ), Andrei de Emma. Sunt niste scumpi!

Luy sau Tomasa, m-ar interesa si pe mine un glob de ala. Daca puteti sa imi dati mai multe amanunte, raman datoare.

Ma retrag, trebuie sa ma mulg putin si apoi somn de voie pana pe la 5. Noapte buna!

Sim si Stefan (25.08.2007)

Mergi la inceput

SIM asa te vreau ,inseamna ca te simti mai bine ? nu te lasi tu doborata de o sinuzita ,nu?

BIKMARIAmamica de dulceata micaMARIA TEODORA(05-09-07) side papanas maricel ALEX(14-07-96)

Mergi la inceput

SIM ne arati si noua calendarul cand este gata ?

Mergi la inceput

NOAPTE BUNA mamici ,NOAPTE BUNAbebici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns prisi spune:

quote:
Originally posted by moldoveanca

Ma vedeti?
http://family.webshots.com/photo/2535855700102537454cysOgx

teo

tare dulce dovlecelul

poze
Marta si Miruna (06.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Cecilia, Andrei are de obicei 37.6 si exact asta am discutat cu pediatra. Mi-a zis ca bebelusii au temperatura mai ridicata si ca pana la 38 nu inseamna nimic. Depinde cat are el de obicei. Al meu nu a avut niciodata sub 37.2 si de regula e pe la 37.4. Asa era si Alex si pediatra ei mi-a explicat ca temperatura este putin mai mare dupa somn, dupa baita, daca e cald rau in camera, daca e constipat sau nu a facut scaun in ziua respectiva.

Georgiana, am facut Infanrix Hexa, nu a facut mai mult de 37.8, nu a fost agitat, nu a plans decat la vaccin, si i-am facut si baie. I-am pus supozitor preventiv in seara respectiva, insa a avut 37.8 si a doua zi toata ziulica. Nu stiu ce sa zic despre alte termometre, eu stiam ca temperatura din fundulet e mai relevanta.

Maria, Nan fara lactoza se da temporar pentru diaree. Eu ii dau si capritei mele asta cand imi face enterocolite. Ca laptele e primul aliment care se scoate in cazuri din asta, lactoza e laxativa.

Isabeluta, da, cica antibioticul e bun sa nu se suprainfecteze. Sincer nu prea as lua, mi-a dat doza foarte mare si oricum cred ca m-am ales cu o alergie. Trebuia sa iau tetraciclina 3 zile, cate 8 pe zi, la 6 ore. Mi se pare ENORM!

Vmkriss, felicitari pentru micul crestin si multa sanatate pentru Flori!

Moldoveanca, va vedem! Adica vad un dovlecel dulcic foc!

Ana, supozitoarele le-ai gasit in farmacie? Orice farmacie? Cum mai esti cu nasul. Eu trista...deja imi curge.

Sim, sa scapi repede de belea si sa te faci bine pana nu fericesti si pe Stefan. Te rog sa imi explici ce si cum pentru calendarul ala, ca am ales si eu pozicile si nu'sh cum trebuie pregatite.

Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)

Poze

Mergi la inceput