TEO la Prima TV

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

va dati seama ce emisiune ar face cu Mircea (cel de acum, suparat pe tot ce misca, ca acum cativa ani era mielusel)? Beton!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danitin spune:

Marutza nu-mi place deloc, cred ca are noroc cu echipa din spate, se vede ca nu "simte" emisiunea. Dar nici Teo nu mai e ce era, o punea mult mai mult in valoare desfasurarea de forte proteviste. Clar nu e de calibrul Carcotasilor, sa faca show pe locul limpede...

Mamica de spiridus, visatoarea cu picioarele pe pamant

Avem si poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micumirela spune:

cred ca-i pare rau ca a plecat de la pro tv!!!dar cum nu are ce sa mai faca(deocamdata) se resemneaza si cu prima.

mirela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ema_27 spune:

A fost o miscare nu foarte isteata plecarea de la trustul pro.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NinaR spune:

Teo, a avut si ea perioada ei de glorie.

Orice fapta isi are rasplata ei
Nina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tulipa spune:

mie imi place de teo atunci cand se stramba,mi se pare ft amuzanta in momentele acelea;de ex.mi-a placut ft mult emisiunea cu tema"cand visele se adeveresc",a aduc 2 copilasi adorabili,si i-a intrebat tot felul de prostii,a rasss(ma dureau muschii burtii mai apoi)...si eu cred ca atunci cand era la protv era mult mai stralucitoare(si mai subtirica,parca...sunt rea),chiar a fost momentul ei de glorie,se maimutarea mai mult,mi se parea mai interesanta...la prima are si teme din astea care cere filosofie multa...asta e parerea mea....pupici pentru toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Io votez pt refacerea cuplului Teo & Mircea...cred ca ar fi un adevarat show

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/sets/72157603478525150/" target="_blank">PARTY 2 ANISORI
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput