TEO la Prima TV
Raspunsuri - Pagina 4
dana n. spune:
quote:
Originally posted by Babisa
Mie una imi placea foarte mult inainte , iar acum imi place la fel de mult.Da face acelasi gen de emisiune , nimic nou, asta se pricepe sa faca ,un show life.Este haioasa,glume bune , srambaturi haioase.Ma intreb ce as putea sa vreau mai mult...asta este genul ei si nu inteleg de ce ar trebui sa schimbe ceva atata timp cat asa inseamna ea .Eu una chiar nu stiu o alta emisiune mai buna decat ce realizeaza ea...si aici ma refer la o emisiune de divertisment in direct.Sunt sigura ca in timp are sa dispara si mai bine tracul ei (care cu siguranta il are pt ca se asteapta la criticidin partea tuturor...ca de ,asa e romanu',nu ai voie sa cazi de undeva de sus si sa incerci sa te ridici fara sa fi putin pus la zid mai intai).
Din partea me...Bafta multa si la cat mai multe emisiuni pt cei ce vor sa zambeasca
gogomarla
Babisa...
------------------------
www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?albumID=3286839" target="_blank">Diverse; www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?albumID=3219207" target="_blank">Cununia civila; www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?albumID=3374760" target="_blank">Nunta noastra; www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?albumID=3545232" target="_blank">Luna de miere-Rep.Dominicana; www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?albumID=3897115" target="_blank">Cuba; www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?albumID=4019345" target="_blank">Fuerteventura; www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?albumID=4106995" target="_blank">Pisica mea; www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?albumID=4255038 " target="_blank">Mexic;
nushulica spune:
dap...si mie imi place fix asa cum e cu glumitele ei care te bine dispun cu strambaturile in direct si cu tot ce are bun si rau in fond si la urma urmei pentru asta o urmarim si asa o stim de ani de zile...acum ce sa faca saraca femeie sa stea in cap ca sa faca ceva nou??
sincer, singura mea parere de rau este ca acum emisiunea incepe la 4.30 si eu n-am nicio sansa s-o urmaresc atunci mai prind cand ajung acasa doar cateva minute din emisiune oare se da si in reluare emisiunea?stiti ceva?
Babisa spune:
quote:
Originally posted by nushulica
dap...si mie imi place fix asa cum e cu glumitele ei care te bine dispun cu strambaturile in direct si cu tot ce are bun si rau in fond si la urma urmei pentru asta o urmarim si asa o stim de ani de zile...acum ce sa faca saraca femeie sa stea in cap ca sa faca ceva nou??
sincer, singura mea parere de rau este ca acum emisiunea incepe la 4.30 si eu n-am nicio sansa s-o urmaresc atunci mai prind cand ajung acasa doar cateva minute din emisiune oare se da si in reluare emisiunea?stiti ceva?
Este reluare la 9:00 dimineata...eu atunci urmaresc emisiunea, dupa ce duc puiuca la gradi
Anca Wish spune:
Stefany, uite, am gasit cate ceva pe site-ul de la prima TV
http://www.primatv.ro/emisiuni/teo-live/arhiva/
Cand asteptarile sunt prea mari, sampania ramane nedesfacuta.
rlc_sandor spune:
Romantica nu e televiziunea lui Teo?Eu asa am inteles ca a plecat de la protv pt ca si-a infiintat tv ei si ca va face acolo emisiuneanu ma mai mira nimic
monica-elizabet spune:
si mie imi place si ma bucur ca a iesit din umbra de la romantica
si eu tot dimineatza vad in reluare
monica
mami de alex si ruxi
Prajituri si papa bun
Papa de Post
antosit spune:
Si mie imi place de ea, pacat ca acum nu o mai pot urmari mai des!
Anto
"Cea mai mare iluzie este ca oamenii au limite!"
ioanaiub spune:
din pacate emisiunea lui teo e "fumata" deja, chiar "afumata" ... m-ai bine s-ar lasa de maimutareli ... chiar nu-i sta bine
in plus la o emisiune si tanta o "peria" de nu se poate si ea lovea in capatos si cioran si morar la greu, daca ea a facut niste afirmatii in presa sa si la asume, daca nu poate, sa taca din gura
la romanantica era nimeni, la prima tot asa
maruta e cel mai tare
http://s244.photobucket.com/albums/gg22/ioanaiub/?action=view
escu spune:
De cate ori ma uit la Maruta parca simt mirosul de naftalina.... N-am vazut in viata mea o persoana mai desueta.
Despre Teo... poate mai mult, dar s-a inconjurat de cateva personaje care o trag in jos. Cu Tantza langa ea nu prea are cum sa straluceasca, nici sa evolueze. Ar tebui sa-si gaseasca un/o partener pe masura. Am vazut-o in compania carcotasilor..... inflorea... era EA, spntana, inteligenta, creativa.