Sa ne amintim de cei "plecati" vesnic (2)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ivanoiuadela9 spune:

Va multumesc Crinutz si Crisa , chiar ziceam sa ma duc maine la cimitir , nici nu stiam ca sunt mosii de toamna. Sper ca intr-o zi sa pot trece peste asta .
Numai bine tuturor .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irina.c. spune:

fetelor, mosii de toamna au fost , acum sunt mosii de iarna dar si eu tot la toamna ma gandesc cand vad ce frumos e afarauitati un link, poate va e de folos
http://www.razbointrucuvant.ro/2007/09/01/cuv-seraphim-rose-ce-putem-face-pentru-cei-raposati/Dumnezeu sa-i odihneasca, sa-i ierte si sa-i mantuiasca pe ce dragi! Irina, mami de bb Ilinca(26 aprilie '04) si debb Teodora(26 august 2007)
am blog

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crinutz spune:

Crisa ce sa fac ?! Acum mai bine dar dorul ma macina uneori, alteori sunt resemnata, alteori nu, mai plang, mai rad.....ma uit la pozele cu mama si stau si ma gandesc ca mai e putin si se fac 2 ani, 2 ani de suferinta, 2 ani de cand nu am mai vazut-o, nu am atins-o, mi-e asa de dor de caldura mainilor ei (mereu avea mainile si picioarele atat de calde, eu le aveam mereu reci si ea ma incalzea de fiecare data). Chiar e ciudat ca de la moartea ei eu nu mai am problema asta (desi am avut-o toata viata), nu mai mi-e frig ca altadata...Ciudat. Cert e ca mi-e dor sa o vad in casa, sa ne pregateasca ceva bun, sa ne astepte cu masa, nu stiu, mi-e dor de orice facea, de ochii ei, mi-e dor sa ma cuibaresc langa ea in serile de iarna....Offfff Doamne de ce mi-ai luat-o ???
In februarie se va naste si primul nepot din familia noastar, baietelul surorii mele si ce e mai ciudat asa oarecum e ca data probabila e cam pe 21 februarie, ziua in care mama a murit. Ea a avut f multe semne cand a ramas insarcinata sau cel putin noua asa ne place sa credem. Pt ca s-a chinuit ceva sa ramana insarcinata in ziua in acre testul a iesit fff clar (mai facuse cateva dar neclare) a inflorit o floare pe care ea o avea de la mama dar care era mereu ofilita si nu facea nimik niciodata. In ziua aia insa imediat dupa test au iesit 3 boboci, unul mare unul mai mic si altul si mai mic. Parca ne simbolizau pe noi 3 , fetele ei.....Nu stiu a fost asa un semn parca. Si acasa la noi, la ea, anul asta florile au inflorit fff frumos comparativ cu anul trecut cand aproape ca erau toate ofilite. Cine stie poate ne trans;ite ceva de acolo de sus. Cat ne-a fi dorit sa isi vada nepotul !!!! Nua avut parte de nici unul din pacate.

Tu Cris ace mai faci ? Esti in tara ?
Va pup pe toate

"Ceea ce suntem este darul lui Dumnezeu pentru noi, ceea ce devenim este darul nostru pentru Dumnezeu"

http://community.webshots.com/user/Crinutz - Grecia 2006/2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabytza25 spune:

crinutz,acum trebuie sa plec la facultate... dar am pornit si forumul inainte, asa sa arunc o privire. Nu stiu daca ai mai citit, insa si mie mi-a murit mama anul asta, in iulie... stii, si eu ma gandesc mereu, ca ea vroia sa ma vada mireasa, sa fie la nunta mea... cu siguranta ca vroia sa-si vada si nepoti. Inca nu am hotarat, insa ma bate gandul sa fac nunta de ziua ei, o sa imi fie greu... cu toate ca mereu zic, ca trebuie sa fiu puternica... offff... mi-e greu...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CrisaS spune:

Buna Crinutu...de fiecare data cand te citesc ma regasesc ti-am mai spus...din postarile tale imi dau seama ca ai avut cam aceeasi relatie cu mama ta cum am avut-o eu!
Ceva de genul ca ..fara ea lumea mi se parea ca nu mai are sens.Tot timpul eram stresata de chestia asta ca daca moare ce ma fac eu!!
Cit despre coincidente..sa stii ca ceva exista ceva se intampla..pentru ca si la mine sint ceva coincidente...una din ele fiind ca..dupa moartea ei..am intrat intr-o depresie..am mai povestit eu nu am dormit nopti intregi , am plins mult a fost cumplit...ma rugam sa ma angajez sa pot sa am ocupatie ca sa nu mai fiu asa de ...terminata. Si ce crezi..pe 11 februarie exact in ziua in care a murit a fost prima zi de lucru.Si stiu ca rugamintile mele de a avea un bebel..nu vor fi in zadar si tot mamicautza mea draga ma va ajuta.
Nu sant inca in tara , o sa ajung pe 27 noiembrie.
Va doresc numai bine.
Crisa



http://tt.lilypie.com/0rn2m4.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingres spune:

Astazi e ziua ta, Mihai...
Mi-e asa de dor de tine, te iubeste mama foarte mult, chiar acum plec la biserica, incerc sa vin mai aproape de tine...
te iubesc si mi-e cumplit de dor...
mama

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CrisaS spune:

Dumnezeu sa-l odihneasca Ingres pe Mihai!
Crisa



http://tt.lilypie.com/0rn2m4.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SabrinaLia spune:

Cind va citesc ,mi se rupe inimia si daca nu am opresc din citit imi dau lacrimile.Cita durere trebuie sa fie la voi in suflet.
Va inteleg si totusi nu.Fieare dintre noi am avut relatii diferite cu oameni diferiti.
O durere nu poate fi asemanata cu cealalta.Poate?
Nu stiu.
Si mie la rindul meu mi-a murit cineva drag ,si-mi este un dor nebun .
Dumnezeu sa-i odihneasca pe cei care nu mai sint linga noi ,dar ramasi vesnic in sufletele noastre.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dionisia03 spune:

Greutatea cu care ramanem noi dupa ce "ne parasesc cei dragi" este greu de suportat pentru cei de lanaga noi..in general oamenii sunt intelegatori si ne suporta,dar nu pot suporta nici ei la infinit.
si eu am stari de spirit fff proaste ,(desi sunt o tipa vesela si plina de viatza)nu ma pot bucura mereu,trec de la o stare la alta..uneori nu pot sa dorm..
de ziua mea am plans de dimineatza ca nu mi-a dat tel si fratele meu sa-mi spuna "la multi ani"...eu imi amintesc de fratele meu in zilele cele mai importante,,sarbatorile religioase..si ma intristeaza foarte tare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dionisia03 spune:

Eu daca-l visez pe fratele meu am o stare de bine,ma bucur sun toata familia ..uneori ma rog sa-l visez,sa-l mai vad macar odata.pacat ca ai acest sentiment,poate vei scapa de acest sentiment de frica.
ivanoiuadela9 Dumnezeu sa o ierte pe sora ta !

Citat:
citat din mesajul lui ivanoiuadela9

Ma intristat foarte mult subiectul asta mai ales ca mi a trezit niste amintiri nefericite de acum 3 ani cand a murit sora mea mai mica . Avea 20 de ani era in anul 2 de facultate si dintr-o data ... s -a dus . Nu a fost bolnava niciodata , nu a vut nimica ... doar ca intr-o zi a inceput sa o doara capul , am mers cu ea la medicul de familie si au zis ca e racita , i-a dat niste pastile si atata . Totul a durat cateva zile . Era in sesiune , a fost la ultimul examen a luat 10 si cand a venit acasa a cazut din picioare ( nici nu eram acasa cand s a intamplat pt ca eram cu serviciul la o sedinta la Bucuresti) , au luat-o cu salvarea , au zis ca are meningita ...au dus o la Bucuresti , nu a vut meningita , au intors-o inapoi ... dupa o zi au zis ca are encefalita .... au trimis-o iar la Bucuresti ... nu a vut nici diagnosticul asta ... au plimbat-o prin Bucuresti de la un spital la altul , a intrat in coma si in 10 zile s-a dus de tot . Culmea este ca nici pana in ziua de azi nu stim de ce a murit , Dumnezeu stie , chiar si preotul la biserica a zis ca nu se poate asa ceva sa nu aiba nici un diagnostic pe certificatul de deces , doar ,, cauza necunoscuta ,, Semana atat de mult cu mine de parca eram gemene doar ca ne desparteau vreo 7 ani . O buna perioada dupa ce ne-a parasit am visat-o in fiecare noapte la mama acasa ... dar imi era frica de ea , nu stiu de ce , ii spuneam sa plece ca mi-e frica de ea si ea pleca suparata . Totul pana intr-o noapte cand mi a aparut iar in vis si am inceput sa fug si sa tip ,, pleaca , pleaca mie mi e frica de tine ,, si de atunci a disparut de tot .

Mergi la inceput