Natural Progesteron Cream

De 21 de zile am inceput sa folosesc Natural Progesteron Cream.
Acum sunt in ziua 28 si ar trebui sa vina CM dar nici urma, mentionez ca am inceput sa folosesc progesteronul asta ptr. ca ciclul meu o luase razna s-a scurtat, m-a pus in imposibilitatea de a calcula perioada fertila. Incercam sa mai avem inca un copil.
Acum nu stiu ce sa fac...daca nu vine ciclul sa continui cu crema sau sa ma opresc sa las pauza de 7 zile sa vedem daca vine cm, nu cred ca sunt gravi(dar cine stie pana la proba contrarie)...totusi ma gandesc ca daca as fi gravida ar fi bine sa folosesc in continuare crema ptr. sustinere...am pierdut o sarcina si cred ca a fost in mare parte din cauza lipsei de progesteron...
Am si un fibrom mare, de cand folosesc crema parca s-a mai dezumflat sau e numai o iluzie optica....voi vedea eu ...de fapt cica progesteronul asta are si rolul de a ajuta la reducerea fibromului...
Cine a mai intalnit situatii de genul asta sau cine are experienta folosirii progesteronului...va rog ajutati-ma.
Multumiri
Florinini si David (13.01.2006)
Pozici David
www.dropshots.com/florinini1" target="_blank"> Filmulete David
Raspunsuri

antosit spune:
Florinini CM-ul vine in cateva zile dupa oprirea progesteronului, eu insa am folosit progesteron ovule (Utrogestan) dar banuiesc ca si in cazul cremei ar trebui sa fie la fel.Daca tu crezi ca poate fi sarcina totusi, fa si un bhcg pt linistea ta.
Mult noroc ,iar bb 2 sa vina repede!
Anto
"Cea mai mare iluzie este ca oamenii au limite!"

Florinini spune:
Multumesc Anto astazi o sa opresc progesteronul sa vedem daca vine cm...parca am avut ceva dureri ca inainte de cm...o sa astept
Pozici David

KoraPop spune:
Buna!Cum se numeste crema pe care o folosesti de de unde ai procurat-o?Se gaseste in Romania?Eu am auzit ca in Germania se gaseste o astfel de crema numita Crione ( nu stiu sigur cum se scrie).Bafta multa!
Kora
CARPE DIEM!

Florinini spune:
Buna Kora,progesteronul asta se numeste "Emerita" si l-am cumparat din US...si eu ma intreb daca se gaseste aici ca nu am rezerva decat ptr inca 2 luni...este un progesteron natural si ce pot sa spun dupa prima luna de aplicare nu am mai avut caldurile alea dinaintea ovulatiei si dupa pana aproape de venirea cm...acum am ceva simptome de bufeuri...eu cred ca ma ajuta....dar nu vreau sa devin dependenta de el...dupa cate am inteles ajuta la eglarea nivelului hormonal daca esti inca in perioada reproductiva...iar daca esti in faza perimenopausala sau deja la menopauza cica are efecte miraculoase...o sa gasesc site-urile si o sa le pun aici daca e cineva interesata ptr. mai multa info...
Numai bine!!!
Pozici David

Florinini spune:
http://www.mercola.com/article/progesterone/cream.htm
Asta e un site depre progesteronul pe care il folosesc.
Pozici David

Florinini spune:
Asa cum am scris am oprit progesteronul si dupa 2 zile a venit cm la 30 de zile... a fost foarte dureros prima zi dar apoi nu a fost foarte abundent a fost mediu...si a tinut doar 4 zile comparativ cu 6-7 zile.
Anto tu vad ca ai folosit progesteron ai observat schimbari in cm?
Eu o sa incep maine din nou cu progesteronul dupa o pauza de 7 zile, deci urmatoarele 21 de zile o sa pun din nou.
Nu mai sunt alte fete cu folosirea progesteronului...sau este un alt subiect deschis pe aceasta teme....daca da....rog moderatorii sa mute subiectul acolo unde este mei multa "animatie". multumesc.
Pozici David

miki-miki spune:
Florinini, eu stiu ca dc vrei bb tb sa iei prog dupa ovulatie. Dc iei inainte de ovulatie ac o inhiba . Din ce ai scris am dedus ca te-ai dat cu crema si inainte de ovulatie si nu ai facut bine.
As vrea si eu o crema ca ac si rog fetele dc gasesc sa-mi spuna si mie cum ii spune.
Miki

Florinini spune:
Miki eu iau progesteronul asta si ptr. ca am un fibrom mare si cica de aia trebuie sa-l iau din ziua a 8-a. dar nu stiam ca inhiba ovulatia daca e luat inainte de asta. Doctorita sper ca nu s-a zapacit doar stia ca vreau si copil de fapt asta a fost principalul motiv care m-a determinat sa incep cu progesteronul...sa raman gravida si sa mai reduc din dimensiuni si fibromul...oare se paote asta?
Pozici David

miki-miki spune:
Florinini eu am un CM de 28, 29 si mi s-a spus ca din z 16 sa iau duphaston pt un chist (progesteron pastilutze pe care de fapt nu-i iau pt ca sintetic).
Teoretic corpul unei femei elimina estrogen din z 1 pana la ovulatie. Dupa spargerea foliculilor se creeaza corpul galben care duce la aparitia progesteronului. Pt fibrom si chisturi se poate lua toata luna dar vrei bb tb sa-l iei dupa ovulatie. Eu asa stiu si rog fetele sa intre si sa ma corecteze dc spun prostii.
Miki

CrisaS spune:
Florinini...poti sa-mi spui si mie cum arata tubul? Este alb si scrie ''NPC'' cu un caramiziu?
Mi-a recomandat si mie dr meu internist..dar..sincera sa fiu sa spun am fost cam retinuta sa folosesc...am spus...crema?
Zice Nature's Precise Cream??
Sint doar curioasa.Si tu cum o folosesti? Din ziua 15 pina in ziua25?
Sint doar curioasa daca e aceeasi crema.
Mutumesc,
Crisa
Atata timp cat nu incetezi sa urci, treptele nu se vor termina;sub pasii tai care urca ele se vor inmulti la nesfarsit!!
http://tt.lilypie.com/9ktRm5.png