Natural Progesteron Cream

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Florinini spune:

Crisa, eu folosesc Natural Progesterone Cream si se numeste "Emerita", il gasesti la Top Foods, Fred Meyer si la stores de healty foods, cutia e albastra, iar tubul alb si si scrie cu albastru.
Il aplic de 2 ori pe zi, vezi cum scrie pe prospect sau cum ti-a spus doctorul...mi-e mi-a spus sa-l aplic din ziua 8 pana in ziua 28 deci 21 de zile...dar sunt confuza acum si nu stiu ce sa fac...astazi ar fi trebuit sa incep si am renuntat o sa incep din ziua 14-15 a cm mi-e teama ca-mi inhiba ovulatia.
Tu ptr. ce-l folosesti...ai fost la un naturopath sau ai luat tu singura decizia?
pupici

Florinini si David (13.01.2006)
Pozici David
www.dropshots.com/florinini1" target="_blank"> Filmulete David

Mergi la inceput

Crisa poti sa cumperi de la www.emerita.com.
Asa cum am zis eu il iau si ptr. un fibrom si sa mai am inca un bb...dar acum sunt tare derutata mi-e teama sa nu fac vreo prostie...tu ce recomandari ai...m-ar ajuta mult?

Pozici David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CrisaS spune:

Mai nu..al meu se numeste Nture's Precise Cream. Mi la- recomandat medicul meu generalist , medicul de familie. Eu am inceput niste investigatii pentru a ramane insacinata , si s-a ajuns la concluzia(gresita de altfel , cred eu pina la urma!!) ca am deficit de progesteron.Si el mi-a zis ca imi recomanda crema asta.
Am fost sceptica...la inceput dar mi-a zis ca nu o sa se intample nimic ci doar o sa ajunga progesteronul meu la un nivel nrmal si ca o sa am o pofta nebuna de a face sex.
Ma rog mi-am dat o luna.Dupa care am oprit pentru ca el imi facuse testul de progesteron aiurea in ziua 5 sau 6 eram atunci..apoi mi-am facut in ziua 21..si ...a iesit mic...de doua ori o data a iesit 8 o data 12..si in final am constatat ca am ovulatie in z18..si ca teoretic ar trebui sa imi fac un test de progesteron in ziua 25 cam asa ceva..ca daca nu ovulez in z14..atunci ..si progesteronul trebuie facut mai incolo.Ma rog cert e ca acum folosesc utrogestan.
A, si mi-a zis dr ginecoloaga sa-l bag incepand cu ziua 15 pina in ziua 25.Luna asta am bagat din ziua 17 pina in 27..o sa bag..ca asa mi-a spus ginecoloaga.Ma rog.Chestia care ma framanta e ca am tot citit pe-aici ca inhiba ovulatia , progesteronul dar nu am citit oficial nicaieri.As vrea sa stiu si eu ....de unde stiti ca inhiba? V-a spus medicul?
Eu am uitat sa o intreb.Acuma ar trebui sa astept luna urmatoae ca sa fac totusi un test de progesteron dar sa vad cind ovulez ca sa vad in a cita zi sa ma duc.
Offf numai femeie sa nu fii!!!
Numai bine,
Crisa

Atata timp cat nu incetezi sa urci, treptele nu se vor termina;sub pasii tai care urca ele se vor inmulti la nesfarsit!!
http://tt.lilypie.com/9ktRm5.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CrisaS spune:

Recomandari..ce sa-ti spun...''cauta-te intai''!!! Ca daca te lasi pe mana astora...bagi in tine progesteron si hormoni de-ti vine rau.
Pe mine ma baga la stimulari , imediat ca cica nu ovulez.Nu stiu ..o sa schimb dr pana o sa fiu multumita de unul..cum sant multumita de cea din Romania.
Ok am inteles ca iei progesteron pentru chist dar ..pentru a avea un alt bebe , de ce? Ti s-a spus ca ai deficit?
Crisa

Atata timp cat nu incetezi sa urci, treptele nu se vor termina;sub pasii tai care urca ele se vor inmulti la nesfarsit!!
http://tt.lilypie.com/9ktRm5.png

Mergi la inceput

Crisa, eu am fost la un naturopath in US si ea mi-a trasat sa zic tratamentul asta...adica progesteronul din ziua 7 pana in ziua 28 si stia ca vreau "tare"sa am inca un copil..deci nu mi-a zis nimic ca ar inhiba ovulatia...nici eu nu am intrebat ca nu aveam cunostinta de asa ceva nu am facut nici un fel de analiza a progesteronului...si zau ca nici nu stiu nici eu ce sa fac...am 37 de ani si timpul cam trece...acum sunt in Ro si sunt total derutata unde si ce sa fac ca nu cunosc nici un medic pe aici...
Dar ca mi-ai dat ideea apropo de stimulari si verificari o sa incerc sa gasesc un cabinet sa vedem daca ma ajuta astia pe aici...uite chiar acum o sa dau un search sa vad ce gasesc.
Numai bine...

Pozici David

Mergi la inceput