Cum v-a schimbat viata in strainatate?
Raspunsuri - Pagina 44
Ira spune:
In Canada (ca acum pt. mine strainatate e Romania) am invatat sa rad mult si din toata inima.
Sofia
mamitzica spune:
Am reintrat la acest subiect dupa citeva saptamini de pauza ca sa nu ma-nervez;nu am citit tot dar trebuie sa ma confesez-atita rautate nu am mai intilnit,atita mojicie si mistocaraie gratuita se gaseste numai in scumpa noastra Romanie si la distinsii nostri fosti compatrioti.Ma voi intreba intotdeauna de ce pe un forum romanesc nu se pot purta discutii civilizate.Dar poate asta e tot farmecul ca ne paruim electronic...altfel ar fii plictistor.
lorelaim spune:
Mamitzica - ai perfecta dreptate
Uite ca eu am descoperit de curand doua forumuri de lb engl cu parintzi din Suedia unde se poate discuta civilizat si fara rautatzi si insinuari cum ca ceea ce spui nu ar fii adevarat (chiar daca pers care insinueaza nu are nici cea mai vaga idee despre exp de viatza a celui care povesteste)... Am descoperit oameni - complet straini - care sunt capabili sa dea sfaturi, sa indrume, sa fie realmente de ajutor...
Sunt oare "plamaditzi" din alt "aluat"?
Lorelai
Gabisor , Iarna pe ulitza..., Albume foto pe Webshots
"Daca dragoste nu e... nimic nu e..."
denizel spune:
Lorelaim, daca se vor gasi persoane (multe!!, inclusiv suedezi plecati din tara) care sa intre pe forumul ala, al suedezilor, si sa le spuna chestii de genul: ''buey suedezilor, ia mai scutiti-ne! Voi vorbiti, cu sinuciderile voastre si cu depresiile voastre? Io nu stiu cum or creste copiii aia ai vostri printre atatia depresivi'', ai sa vezi cum vor incepe 'rautatile'...
Eventual le trantesti si o statistica din burta, privitoare la nr. depresivilor la suta de locuitori, sau la suta de metri patrati si mai vorbim atunci .
iulia_b spune:
Denize, eu zic sa nu te mai chinui, unii au pierdut de mult simtul realitatii si al proportiilor,chiar devine distractiv.
mihaela_s spune:
Mda, si si-au mai pierdut si simtul umorului...
semnat: io, insinuatoarea
Mihaela si familia mea
Hobby
valentinag spune:
quote:
Originally posted by mamitzica
Am reintrat la acest subiect dupa citeva saptamini de pauza ca sa nu ma-nervez;nu am citit tot dar trebuie sa ma confesez-atita rautate nu am mai intilnit,atita mojicie si mistocaraie gratuita se gaseste numai in scumpa noastra Romanie si la distinsii nostri fosti compatrioti.Ma voi intreba intotdeauna de ce pe un forum romanesc nu se pot purta discutii civilizate.Dar poate asta e tot farmecul ca ne paruim electronic...altfel ar fii plictistor.
Multumim frumos draga mea de complimente si bine ca ai scapat de noi!
"La vita e bella"
De mancare
ina_nz spune:
quote:
Originally posted by mamitzica
Mai bine nu intrai deloc ca e pacat sa te enervezi. In cateva saptamani nu avea cum sa ne treca mojicia si mistocareala. Da-ne si tu mai mult timp....ca suntem si grei de cap. Bine ca ti-a ajutat Dumnezeu si te-ai facut canadianca si ai acces la forumuri civilizate.
Ina
lorelaim spune:
Dupa raspunsurile veninoase intzeleg ca nu s-a intzeles de fapt esentza mesajului meu...
Uite atunci un mesaj muzical:
http://www.youtube.com/watch?v=zApM-0qaAdM
http://www.youtube.com/watch?v=JKlNAl4ncrE&NR=1
care poate spune mai clar ceea scrisul nu a reusit...
Bineintzeles ca avetzi tot deptul sa aruncatzi judecatzi rautacioase asupra celorlaltzi forumisti... asa ca distractzie placuta in continuare :-)
Ca incheiere: weekend fain sa avetzi!
Lorelai
Gabisor , Iarna pe ulitza..., Albume foto pe Webshots
"Daca dragoste nu e... nimic nu e..."
Guestus spune:
quote:
Originally posted by lorelaim
Dupa raspunsurile veninoase intzeleg ca nu s-a intzeles de fapt esentza mesajului meu...
de fapt ce vroiai sa ne spui?