Cum v-a schimbat viata in strainatate?
Raspunsuri - Pagina 18
zuzunaki spune:
scuze de off-topic,dar ceea ce a povestit Maraki ca i s.a intamplat cu pustiul am patit-o si eu si inca mai rau.Anul trecut,tot din cauza unei enterocolite,am ajuns cu Bubu in spital cu glicemia mult sub limita ,aproape fara vlaga ,pentru ca pediatrul nu i-a prescris nimic!!!!!!!desi fusesem cu el de 3-4 ori,il vedea deshidratat(din proprie initiativa ii dadusesem electrolit dar nu suporta deloc sa bea )si tot nu a luat nici o masura!!!!In plus,eram dupa mine cu Sofia care avea 2 luni si ne-a tinut sa asteptam 1 ORA!!!pe hol,timp in care ne-a vazut ca il plimbam pe brate ca ii era foarte rau!Nici macar nu ne-a trimis la spital,am plecat noi de la cabinet direct cu el!!!Deci clar asta e "politica"in Germania!Halal!
p.s.am schimbat pediatrul si cel de acum e cat de cat ok.
Mami de pufulet pufilos si Sofiliciu-un deliciu
STUTTGART CAMPIOANA!!!
Guestus spune:
Cred ca e bine sa-i aduci pe cei din afara....as incepe cu mariamunteanu si mai am citeva cliente din US
MissParker spune:
Cum m-am schimbat de cand sunt in strainatate?
Am imbatranit
Felicia 7+
Poze cu noi si vacantele noastre
IUBIRE > ADEVAR > AUTONOMIE > IDENTITATE
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">S-o ajutam pe Sonia
mariamunteanu spune:
quote:
Originally posted by Guestus
Cred ca e bine sa-i aduci pe cei din afara....as incepe cu mariamunteanu si mai am citeva cliente din US
Unde sa ma duca pe mine ?
Guestus spune:
quote:
Originally posted by mariamunteanuquote:
Originally posted by Guestus
Unde sa ma duca pe mine ?
sa ajuti sa punem pe picioare orasul rovinari
mariamunteanu spune:
Aaaa pai zi asa ... stai ca dau zapada si vin. Ce sa aduc ? Ca doar n-oi veni cu mana goala ..
iulia_b spune:
Ca tot se vorbea de standarde as fi curioasa cati dintre cei care muncesc la Italia au contract de munca si cati sunt la negru.
Cum ii schimba in speta Italia pe romani? Peisajul moldav (ce de-acolo-i saracia mare si pleaca sate intregi,) pe langa gropile aferente se umple vara de italienii care in 6 luni au uitat limba romana (nu ca ar fi stiut-o vreodata). Imediat ii auzi "como se chiama" Si toti sunt imbracati ori cu pantaloni albi si tricou negru mulat iar doamnele cu pantalon colant negru. Si cand parasesc tara isi cumpara cate 12 cutii de Rigevidon.
Bineinteles ca se exagereaza la greu, sunt rele in Romania si nimeni nu le contesta, dar unele sunt atat de pronite pentru ca le este inca greu sa uite greutatile, stiu eu frustrarile in care au trait. Si daca mai dai si de-un vestic dispus iubire vesnica cu atat mai mult. E tare cool sa stai in varful patului si sa-ti versi naduful (si nefericirea?) la calculator. E un mod de refulare. pe urma mai un chat..
Iar cele care au intampinat greutati in cresterea copiilor, pacat, pt ca au permis amestecul altora in viata lor. Si uite ca totusi nu sunt de acord cu ceva : copiii tinuti in carucior pana la 5-6 ani. Am vazut cu ochii mei pe undeva prin lume, intr-un oras turistic,nemti, englezi, astfel de copii cu degetul cel mare in gura (am vazut si cu ambele sau cu suzeta. Dupa mine ar fi un sunbsituient al atentiei si dragostei parintesti...Dar daca si asta este un model de crestere, ok, am inteles.
mariamunteanu spune:
Iulia, tu crezi ca cei care muncesc la negru in Italia, plecati din satele Moldovei, au timp sau chef de stat pe acest forum ? Eu cred ca nu. Si nu vorbeam despre altii, ci despre noi cei de pe acest forum.
Copiii de 5-6 ani pe care i-ai vazut intr-un oras turistic sunt dusi in carucior pt ca e greu si plictisitor pt copii sa merga pe jos prin oras ore intregi, asa ca e mai comod sa stea acolo, mai trag si cate un pui de somn. Nu este un "model" de crestere, ci un compromis pt ca si parintii sa se poata plimba cat vor impreuna cu copiii. Cunosc familii care-si lasa copiii acasa cu bunicii si merg singuri in excursii tocmai pt ca e greu pt copii. Unii insa nu au ajutor si fac cum pot. Iar suzeta nu e un substituent al iubirii parintesti, ci un mod de linistire a unor copii obositi.
Iar degetul in gura ... e un obicei de care unii copii se lasa f greu dezvatati (un var de-al meu intrase la scoala si isi sugea degetul desi parintii il dadeau cu ardei iute etc).
Maria