Mamici de Ianuarie - Februarie 2008 (59)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miri_mik spune:

anjelik, cat e de frumoasa mareaaaaaaaaaaaaa! marea nordului e oribila:( bleacs:(

miri_mik 30+
www.webshots.com/user/mirimik" target="_blank">bebe sacha si bruno

http://b2.lilypie.com/DjTMp2.png
http://bd.lilypie.com/25XKp2.png

Mergi la inceput

miki, nu tre sa te simti ca o fetita prostuta, ti-am raspuns ca eram pe faza. si tocma constatam azi ca ma enerveaza senzatia si pe mine. si cand se intensifica - daca merg mult pe jos ca si azi, am senzatia ca aceeasi presiune se intinde si pe anus. s-apoi sa vezi tu stare de nervi:)

miri_mik 30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki_baby spune:

si mie mi se intampla la fel, miri.

Miki 32+ Buburuza simpatica

Miki
Lucrusoare buburuza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AngeliquedeS spune:

Miri, eu sunt innebunita dupa mare, nu degeaba am lasat eu muntele pt mare! Uitati aici si poze cu subsemnata tot la mare, azi la aniversarea a 34 de saptamani! http://family.webshots.com/photo/2637268700065968642SylNBK

Ven, multumesc pt pontul cu crema impotriva hemoroizilor am sa incerc pana la urma Doxiproctul, ca scrie ca e pt hemoroizii de sarcina, pe cealalta chiar daca scrie ca e interzisa numai in primele 3 luni, parca tot mi-e frica!

Bebe imi cara in continuare picioare in ficati si asa imi place! Ce sadica sunt Ditamai gogoloiul de 2 kg jumate, manca-l-ar mama!

In seara asta desi sunt super incantata ca bebe e bine, m-au napadit angoasele, cand asteptam sa intru la dr vorbeam cu iubitul meu de nastere si el spunea ca la o adica o sa mearga sa ia dr de acasa cand o fi sa fie momentul si tot vorbeam noi si cand am intrat am vorbit si cu ea de o serie de chestiute organizatorice, de rezerva din spital, de lama, de epiziotomie, alea alea si mi s-au acumulat toate la teama mea pe care o am de nastere, sa nu mor sau sa nu se intample cu bebe ceva si am rabufnit ca proasta cand am ajuns acasa ca iubitul meu a uitat sa isi ia o pastila din tratamentul pe care il urmeaza pt o rana la picior si l-am certat tare, ca nu are grija de el, ca nu ii pasa de sanatatea lui, ca eu ma agit sa ii fie bine si ii dau vitamine si de toate si lui putin ii pasa si am plans de mama focului si nu ma puteam opri. Saracu de el a ramas masca si pana la urma m-a intrebat ce se intampla cu mine. Nu i-am spus ca mi-e frica ca o sa mor la nastere ca i-am spus odata si l-am speriat tare de tot si m-a rugat sa nu ma mai gandesc la asta asa ca nu voiam sa il sperii iar, ca saracul innebuneste cand e vorba de mine, a avut cateva episoade in care l-am speriat rau ca era sa mor si daca ma mai si aude ca vorbesc asa... uffff.... v-am innebunit si pe voi. oricum nu mi-a ajuns descarcarea, cred ca nu am plans cat am avut nevoie, dar deja era prea mult. oricum mai bine sa mor eu decat sa se intample cu bebe ceva... Am vorbit azi si cu o prietena care e psiholog si m-am mai linistit cand am auzit ca multe femei au temerea asta inainte de anaste asa ca m-am mai calmat ca nu sunt singura nebuna. iertati-ma ca v-am facut capul calendar....

Pupici,
Angelique 34+ bb Viktor

noi 2, poze, povestea nuntii, luni de miere...,
evolutie burtica , lucrusoare bebe, cum creste
Mare, Munte, Flori

AMR: maxim 6 saptamani!

Mergi la inceput

anjelik, frumoasa, radioasa, luminoasa! ptiu, sa nu-ti fie de deochi:) toate, absolut toate suntem macinate de angoas einainte de nastere. pana si eu, careia mi-e indiferent, absolut indiferent cum nasc, pt ca am un medic exceptional care face fata oricarei situatii, ma mai trezesc in masina gandind panicata: daca mis e intampla ceva, ce se petrece mai departe cu bruno, si ca daca as muri, doamne fereste, precis n-as avea liniste sa-l stiu pe bruno singur, fara mine si ca as muri in fiecare zi in care l-as vedea de sus ca e mik si nefericit fara mine. nah! spune tu ce tampenie poa sa fie si asta! dar intr-un fel sau altul, scot si io angoase din mine si jap cu gura cat o shura pe domnul sots.

miri_mik 30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki_baby spune:

Angelique, iubita, nu esti singura care simte asa. Eu aveam temerea asta inca inainte de a ramane insarcinata...ma gnadisem chiar sa-mi fac asigurare de viata. Dar pana la urma m-am linistit...ma gandesc ca la ce bun sa ma stresez..oricum nu rezolv nimic si nu pot sa schimbi destinul. Asa ca hai sa fim toate mai optimiste, chiar daca uneori este greu, si sa ne gandim la lacrimile de bucurie pe care le vom varsa cand ne vom vedea bebelusii sanatosi si la cat de frumos se va schimba viata noastra. Va fi plina de zambete, imbratisari si multa multa dragoste!

Miki 32+ Buburuza simpatica

Miki
Lucrusoare buburuza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AngeliquedeS spune:

Fetelor,

Miri, ti-am spus ca nu am bocit destul... Mi-au dat lacrimile cand am citit ca iti imaginezi ca il lasi pe Bruno singurel... La tine e si mai greu, ca ai si mai multe ganduri sa iti faci, iubita mea... Vai de bietii soti ce de cele mai multe ori isi iau papara si habar nu au pt ce!

Miki, si eu m-am gandit sa imi fac asigurare de viata! Hai ca o dau din plans in ras, zuza ce sunt!

Pupici,
Angelique 34+ bb Viktor

noi 2, poze, povestea nuntii, luni de miere...,
evolutie burtica , lucrusoare bebe, cum creste
Mare, Munte, Flori

AMR: maxim 6 saptamani!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LaLa_20 spune:

am intrat si noi sa ne modificam semnatura si sa salutam zuzicile....
a si fetele...v-am mai rugat si am trimis si un pm la zuzele 2008....da cred ca a-ti uitat v-am rugat sa imi adaugati si mie la listuta numele bebelinei....Bianca Mihaela....asa k va mai rog inca o data....cu speranta de a nu deveni stresanta

Cea mai optimista gravidutza!
28s+ fix Bianca Mihaela
atat mai e pana vine bebelina
poze burtik
poze cununie & nunta
Lucky

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina023 spune:

Seara buna fetele!

Iar intru spre miezul noptii. Azi am fost la doctora mea si am discutat detaliile nasterii. Mai, are femeia asta un dar aparte de a-mi spulbera frica... De cate ori merg la ea sunt fff crispata si cu tot felul de ganduri, iar cand ies am un zambet larg pe buze si nici urma de teama. Incep sa fiu convinsa ca de data asta voi avea o nastere usoara si bebe va fi la fel de sanatos ca si Luca.

Nu stau prea mult in seara asta pt ca ma simt obosita (deh, ajunge cu harnicia ).

Somn usor tuturor!

Alina 35+ (cu Ana Antonia) si Luca nazdravanul (14 Feb 2003)

poze Luca nazdravan

poze Ana mica in burtica

AMR 5 saptamani!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LaLa_20 spune:

offfffff ce zuza ce semnatura o fi asta 28s+ fix....

Cea mai optimista gravidutza!
28s+ Bianca Mihaela
atat mai e pana vine bebelina
poze burtik
poze cununie & nunta
Lucky

Mergi la inceput