Mamici de Ianuarie - Februarie 2008 (59)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns AngeliquedeS spune:

LaLa, felicitari pt noua saptamana in plus! Ti-am trecut bubulina in listuta! Sper ca stai in pat cuminte!!

Greta, si tu esti pe listuta!

Alina023, ce putin mai ai!!!!

Pupici,
Angelique 34+ bb Viktor

noi 2, poze, povestea nuntii, luni de miere...,
evolutie burtica , lucrusoare bebe, cum creste
Mare, Munte, Flori

AMR: maxim 6 saptamani!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LaLa_20 spune:

multumim angelique

Cea mai optimista gravidutza!
28s+ Bianca Mihaela
atat mai e pana vine bebelina
poze burtik
poze cununie & nunta
Lucky

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina023 spune:

Am revenit ca sa va cer parerea intr-o anumita privinta. Eu voi naste la Polizu. Acolo exista saloane de 2 paturi cu baie in camera si exista si saloane de 4 paturi cu baie pe hol. Ambele variante sunt gratuite. In rezervele de 2 paturi am stat cat am fost cu Luca dar nu garanteaza nimeni ca vor fi libere cand am sa nasc eu. Mai exista o a treia varianta, o rezerva cu plata in care stai singura si ai si pat pentru insotitor permanent. Asta costa 60 euro si se rezerva, numai sa fii fff ghinionista nu ai cum sa fii cazata in ea daca ai rezervarea facuta. Nu stiu ce sa fac. Ma gandesc ca banutii nu sunt nici multi dar nici putini. Daca totul decurge bine ar trebui sa stau in spital maxim 3 zile (doctora mi-a spus chiar 2 zile), caz in care nu ar costa prea mult. Daca insa voi sta ca la Luca 4-5 zile....se cam aduna banutii. Ma intreb cat de dificil ar fi sa stau in acelasi salon cu 4 proaspete mamici care au bebeii langa ele (bebei care plang ba unul ba altul). Ma ajutati cu un sfat?

Multam!

Alina 35+ (cu Ana Antonia) si Luca nazdravanul (14 Feb 2003)

poze Luca nazdravan

poze Ana mica in burtica

AMR 5 saptamani!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri_mik spune:

lala20, da nu ne spui si cum te simti?

alina, somnic usor:)

anjelik, cand veni bruno pe lume, - dupa un travaliu de groaza, cand eram cu nervii intinsi, si dupa ce tocma imi zisesem cu masca d eoxigen pe bot "iaca,acu dau coltsu"- prima reactie fu: "doamne, ce urat e!" n-am simtsit nik inaltsator, nik mishcator. ma intrebam doar de ce nu mi-l dau. p-orma, cand l-au dus la neonatologie ca avea pb, i-am zis lu' sotsu' "mergem sa dormim, ce rost are s ane uitam la el cum il chinuie, nu folosim nimanui pe post de epave si maine ne asteapta o zi grea". abia dupa mai multe saptamani am inceput sa ma simt in largul meu, si sa icnep sa-l iubesc. dar de cateva luni incoace, simt uneori ca-mi vine sa plang de cat de mult il iubesc! si nu sunt o mama ingaduitoare. sunt mai degraba stricta, pe modelul "dresaj" - cre ca din teama de a nu-i da prea mult si prea dintr-o data. iar de cand stiu ca vine si sacha, ma simt al naibii de vinovata fata de el. gandesc prea putin la "ce s-ar intampla cu sacha daca"... insa pot plange ore in sir la gandul ca daca ... bruno ramane singur... am noroc cu sotul, ca i-am spus, si el imi explica una alta. si el e convins ca nu s eintampla nimic, de unde si disparitia brusca a crizelor la fel de brusc aparute:) si ca vorbeam de bruno... azi am fost sa-l vada pe mos nicolae... pun poze cu moaca lui incantata cand l-a vazut printre gratii si p-orma la el in brate. si-a primit si cadou de la ajutorul lui moshu':)

miri_mik 30+
www.webshots.com/user/mirimik" target="_blank">bebe sacha si bruno

http://b2.lilypie.com/DjTMp2.png
http://bd.lilypie.com/25XKp2.png

Mergi la inceput

Angi, si tu esti pe foarte aproape de mine. Ar trebui sa nastem in date destul de apropiate. :) Si sa stii ca si eu mai am ganduri de-alea negre...ca ramane Luca fara mama....etc, etc. Doar ca apoi rationez si realizez ca nu este nici macar serioasa ingrijorarea asta. Nuuuuuu! La fel si la tine. Indeparteaza gandurile astea pt ca oricum nu sunt decat halucinatii de femeie insarcinata.

Pupam fetele!

poze Luca nazdravan

poze Ana mica in burtica

AMR 5 saptamani!!!!

Mergi la inceput

Alina, eu iti spun din punctul meu de vedere: nu ne dau banii afara din casa, dar conteaza fff mult sa iti fie bine. Chiar tu ai spus-o, stand intr-un salon cu 4 persoane, plang bebicii pe rand, se vaita mamicile, sforaie, se vaita, sunt curate, nu sunt curate, cine stie ce fel de femei or fi, sa ma ierte Dumnezeu. O prietena de-a mea imi povestea ca a stat intr-o rezerva cu 2 paturi si nu s-a odihnit deloc pt ca mamica cealalta sforaia ingrozitor! Dar atunci cand e vorba de inca trei persoane si trei bebei. Eu am sa optez pt rezerva platita, oricum sunt cheltuielile mari numai noua sa ne fie bine. Dar voi va cunoasteti mai bine posibilitatile, eu am vorbit acum numai din punctul meu de vedere, sper sa nu te superi!

Va multumesc inca odata pt tot! Cred ca oricat de tare l-as speria pe iubitul meu trebuie sa ii spun ce imi apasa sufletul ca sa nu ii mai fac surprize din astea. Oricat de tare s-ar speria cred ca i-ar fi mai bine decat sa ma vaza asa nevrotica brusc si dintr-o data

Pupici,
Angelique 34+ bb Viktor

Mare, Munte, Flori

Mergi la inceput

Miri, . Somnic usor si tie! Si nu fii suparici pt ca nu-ti vine sotul in seara asta. Problemele organizatorice se rezolva ele; chiar sunt fleacuri (daca reusesti sa le privesti asa ).

Cum chiar plec la . Si va rog mult nu ma uitati cu sfaturile legate de rezerva din maternitate.

toate zuzele si burticile!!!

poze Luca nazdravan

poze Ana mica in burtica

AMR 5 saptamani!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gina M spune:

Angeli' - fiind la prima sarcina este normal sa-ti faci uneori ganduri negre referitoare la nastere insa, (cu riscul ca ai sa ma omori) trebuie sa-ti impartasesc faptul ca, ma faci adesea sa ma 'cracanez' de ras cand vad ce ganduri ghiduse iti circula prin minte!
Sunt sigura insa ca in momentul cel mare Dumnezeu te va intari si totul va decurge foarte bine.Cand ai sa-l tii pe micutul Mihai in brate pentru prima data vei uita de toata durerea suferita ca intr-o clipita.
Fii cu inima - nu te pierde. Toate trebuie sa trecem pe aici si daca eu, x-a, Y-ta poate, cu siguranta vei putea si tu.

33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri_mik spune:

alina, subscriu la ce zice angi. si eu am de ales:4 paturi, 2 sau singur ain rezerva. nici nu ma gandesc sa nu stau singura, chit ca asta costa 100 de euro suplimentar pe noapte iar pt sot inca 25. cam ustura buzunaru ca partea asta nush cat e de suportata de asigurari. dar la ce greu o sa fie dupa nastere, prefer confortul personal crizelor altora...

miri_mik 30+
www.webshots.com/user/mirimik" target="_blank">bebe sacha si bruno

http://b2.lilypie.com/DjTMp2.png
http://bd.lilypie.com/25XKp2.png

Mergi la inceput

Gina, din pacate as vrea si eu sa ma umflu de ras cu privire la ce imi sta pe suflet, dar chiar ma termina gandurile astea. Insa macar ma bucur ca nu sunt singura care isi face ganduri negre inseamna ca nu sunt chiar complet nebuna Cred ca totusi ar trebui sa le tin pentru mine.

Pupici,
Angelique 34+ bb Viktor

Mare, Munte, Flori

Mergi la inceput