Mamici de Ianuarie - Februarie 2008 (59)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns zeririlouiza spune:

Danybv, sa stii ca ai un burtic frumos, si un baietel fara comentarii un dragut sa nu vorbesc de ochi

Gatta ma-m uitat si eu la pozele lui Daybv dar crede ca trebuia amestecata reteta la inceput acum sunt putine sanse sa prindem noi as ochi

Louiza 30s + Yasmin
mai avem putin

AMR 10 SAPTAMANI

www.flickr.com/photos/10161776@N07/sets/" target="_blank">poze cununie, nunta, luna de miere, Sighisoara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns darene spune:

Ginnette felicitari pt vestile bune!Totusi tensiunea mi se pare cam mare.
Ven nu mai fi suparata si plange ca-ti afecteaza tensiunea.

Poze
Elena
33+
AMR 7 Sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginnette spune:

Laura _D, Darene,

Multumesc pentru urari

cat priveste traficul din Buc, se poate mai rau - am testat eu: pe centura Buc; pe langa n-shpe mii de autoturisme, mai sunt si camioane si carutze .

Roxana 32+

Abia astept sa ne intalnim !

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20749;30/st/20080106/dt/7/k/2fd1/preg.png

AMR 8 SAPTAMANI!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns creata2008 spune:

Laura... mai bine da o fuga pana acolo! Ca e altceva cand vorbeste fata in fata cu sotul meu. Dar oricum, se poate uite pe studio pentru familia ta .ro. Evident, fara spatii.

Si, da, se poate si mai rau in Bucuresti!!!!! Sper sa nu ninga pana cand nu intru in concediu!!!

Acum am vorbit cu un client la telefon, care vroia sa ma duc la sediul lui de pe sos. de centura, undeva mai sus de philip morris; de altfel foarte misto si bine pozitionat pentru cei care au biroul la casa presei. Si eu, foarte draguta, il intreb daca nu cumva are drum prin oras, ca eu sunt gravida si nu pot sta in masina in jur de o ora, o ora si jumatate, datorita unor motive fiziologice. A fost prima oara cand am "abuzat" de statutul de graviduta. It felt good!!!

quote:
Originally posted by laura_dimitris
Fantastic... oare poate fi infernul mai mare decat este deja??? Ce spuneti voi fetele care aveti "placerea" de a conduce in bucuresti...?? Se poate si mai rau ???

Cretulina, ti-am spus ca vrea o colega sa mearga la studioul vostru pentru niste fotografii ... Are o printesa de 5 ani tare cocheta si cred ca-i place la nebunie sa pozeze.. Si mama trebuie sa-i satisfaca placerea...Din pacate am pierdut pliantul pe care-l luasem atunci... Nu stiu sa-i spun nimic de preturi.. Eventual trimite-mi aici sau pe PM adresa site-ului vostru !

Laura 28+ Eleni si mami de Dimitrakis 25.04.2003

Mergi la inceput

Darene, daca azi e prima zi din saptamana 30, semnatura nu poate fi 29+, ca saptamana 29 s-a incheiat. Azi ar trebui sa scrie 30 saptamani fix si de maine sa scrie 30s+1. E mai complicat, si mie mi-a luat ceva timp sa le inteleg, dar acum ca le-am dibuit, pot sa explic usor. Iar ziua de 26 aprilie (UM-ul lui Virgo) a cazut intr-o joi. Deci saptamana a 2-a a inceput tot intr-o joi. Ca atare, d-asta azi e prima zi de saptamana 30, nu ultima din 29. fata!

quote:
Originally posted by darene
Virgo,dupa calc de pe net azi esti fix in 29 sapt,adica ai incheiat sapt 29,maine vei fi in prima zi din sapt 30,adica 29+1.Eu azi sunt 33+4 si ma semnez 33+.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns darene spune:

Creato eu gandesc altfel.Daca o luam de la inceput,prima sapt de sarcina se incheie in a 7-a zi de sarcina.Deci atunci se zice ca ai o sapt fix si in ziua urm incepe sapt a 2-a,deci esti in 1+.
Anyway fiecare numara cum vrea.

Mai am o intrebare fetelor:care termometru e mai bun,cel rectal sau cel pt ureche?

Poze
Elena
33+
AMR 7 Sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabbritza spune:

fetelor ajutati-ma si pe mine!sotul meu avea rh pozitiv .
si azi intr-o doara i-am facut analizele si surpriza.....Rh NEGATIV!
ce ma fac????

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gattasalvaje spune:

quote:
Originally posted by Ereena

Stiti fetelor, chestia aia...lucrurile pe care nu le cunosti nu iti pot face rau .De la 24 sapt am fost diagnosticata hipertensiva, ca nu aveam eu destule .Si ma pune Dumnezeu sa ma apuc sa citesc un articol despre hipertensiune si preclampsie in sarcina. Mai bine dormeam .........cine m-o fi pus .Mi-e si frica sa imi iau tensiunea acum , sigur a crescut M-am speriat singura ca fleata .Sper sa nu fiti nici una hipertensiva dar daca se gaseste cineva .......nu stiu ..........sa imi zica ceva de bine ca acum tare sunt deprimata

29+
http://community.webshots.com/user/Ereena80?vhost=community

http://bd.lilypie.com/HmLbp3.png

Ereena , eu am fost diagnosticata cu risc de preeclampsie in saptamana 15 , aveam edeme groaznice la picioare , proteine in urina iar tensiunea crescuse de la 9/5 la 13/6 . Am inceput sa mananc fara sare si sa fac miscare , sa incerc sa stau cat mai mult cu picioarele ridicate mai sus decat nivelul bazinului si prin sapt 22 mi-au disparut toate aceste simptome. Acum ma simt bine , nu mi se mai umfla picioarele si tensiunea se mentine la 9/5 max.10/6 . Consumul de alimente nesarate chiar face minuni , incearca si tu.

32+ cu Sara - Eliza
Lucrushoarele Sarei vacanta 2007 Bebelina din burtica Cununia civila Nunta
Am mai crescut?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danybv spune:

Multumesc mult fetele .Andrei seamana cu sotul meu leit .De la mine nu a mostenit decat inaltimea atat.Eu am ochii caprui-verzui .Sa dea DD sa iasa si bebelusii vostri asa cum ii doriti voi .Eu cand am ramas insarcinata m-am rugat la DD sa-mi dea un bebe care sa semene cu tatal lui si ..... asa a fost .Sa aveti sarcini usoare .
Pe mine m-a luat azi niste calduri de am deschis geamul , bebe a miscat foarte tare si mult timp .Cine stie ce a mai apucat-o , ce nu-i convine.

danybvMaria
Poze cu Andrei si Mamy graviduta
http://community.webshots.com/user/danybv
Ghidul viitoarei mame
http://www.iubire.md/guide.pdf

Mergi la inceput

Asta clar, fiecare numara cum vrea, numai ca eu am "invatat" numaratoarea asta, ca atunci cand te duci la doctor, scoate o rotita si iti calculeaza varsta. Si tot timpul ei imi ziceau altceva. Atunci am luat calendarul in brate si am scris dupa cum spuneau toti. Pentru ca altfel eu eram derutata, iar ei tot ca ei calculeaza. Important e sa spui cate saptamani ai incheiate. Nu cum ne semnam. Eu am 30 saptamani incheiate. Iar Virgo are 29 incheiate.

Uraaaaaa!

quote:
Originally posted by darene

Creato eu gandesc altfel.Daca o luam de la inceput,prima sapt de sarcina se incheie in a 7-a zi de sarcina.Deci atunci se zice ca ai o sapt fix si in ziua urm incepe sapt a 2-a,deci esti in 1+.
Anyway fiecare numara cum vrea.

Mai am o intrebare fetelor:care termometru e mai bun,cel rectal sau cel pt ureche?

Poze
Elena
33+
AMR 7 Sapt

Mergi la inceput