Mamici de Ianuarie - Februarie 2008 (59)
Raspunsuri - Pagina 17
gattasalvaje spune:
quote:
Originally posted by ginnette
Saru'mana fetele, pt urarile de bine, pt bubulina - intra in clubul "uriasilor".
Gatta,
Pai dak ar fi dupa mine si eu vreau un capricorn:pur-sange" - adik intre 1 ian si 6 ina; dar dak nu mai vrea sa astea?!
Chiar dak buburuza ta vine de Sf Stefan, tot SARA ELIZA imi place!
Roxana32+
Abia astept sa ne intalnim !
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20749;30/st/20080106/dt/7/k/2fd1/preg.png
AMR 8 SAPTAMANI!
Si eu ziceam la fel !

32+ cu Sara - Eliza 
Lucrushoarele Sarei vacanta 2007 Bebelina din burtica Cununia civila Nunta
Am mai crescut?
alinaatudor spune:
Buna fetelor...Ne-am ridicdat si noi un pic din pat..ca sa va citim...Ne dera cam dor de voi..sincer...
Am vazut ca nu suntem singurele cu angoase...si sa stiti ca eu ma rog in fiecare seara la Dumnezeu sa ne tina sanatosi pe mine si pe tati...s avem grija de Stefi toata viata ei...sa reusim sa fim niste parinti minunati.
Am schimbat si noi semnatura...am facut 27 de saptamani..mai avem 90 de zile pana la marele eveniment..asa de putin mi se pare...
Am intrat si eu pe siteul Laredoute..nu stiu daca voi il stiti...pentru mine este o noutate..si mi se par niste lucrusoare super frumoase..as incerca sa comand cateva..macar sa vad cum arata...pentru ca preturile mi se par incredibile...Mai este cineva printre voi care stie ceva de siteul asta?
Va pup..
www.flickr.com/photos/14806819@N02/1532194058/in/photostream/" target="_blank">Poze de tot felul
www.flickr.com/photos/14806819@N02/sets/72157602400879499/" target="_blank">Poze mai recente
Alina
27 si Stefania 
Anandrei spune:
Gata, apuc si eu sa postez!Pentru ca voi sunteti mari scriitoare, eu o sa fac un post lung in care sa cuprind toate intrebarile si raspunsurile! ![]()
Am tot citit despre faptul ca aveti contractii. Eu n-am asa ceva! E prea devreme sau fiind la prima sarcina nici nu-mi dau seama daca am? Din citite am cam inteles ce trebuie sa simt, dar eu n-am nimica. Sunt norocoasa sau nesimtita?
Voiam sa va anunt ca am un bebe extrem de vioi si de zglobiu. Face gimnastica si seara si dimineata, toata ziua de fapt. A inceput si sa scoata cate un picior prin relief
. Ma doare cateodata, dar ca o mama sadica ce sunt il incurajez sa mai faca o data!
Mi-e asa de drag! 
S-a discutat mai devreme si subscriu: si eu o sa fiu o soacra de cosmar! Doar o sa fiu mama de baiet, nu? Mi-e mila de saraca nora, pe langa ca sunt eu dracoasa, o sa ma mai si sclerozez si o sa fiu si mai si!
Vorbeam aseara cu mama ca vrea sa plece in Maramures de revelion, dar m-a pus in garda sa nu nasc pana nu se intoarce! Si Andrei tocmai pusese melodia aia de la genericul Clanu' Spranceana si eu, cu tot cu burtoiul meu am inceput sa dansam prin casa (am zis ca vreau sa fie dansator fi-miu, nu pensionar ca ta-su
) si ii ziceam maica-mii ca daca ma simt bine o sa dansez si de revelion si parca vezi ca in loc de David vine Vasilica!
Voi ce faceti de revelion?
Si eu vreau an de fabricatie 2008!!! Dar parca totusi nu mai am rabdare! Simt un amalgam de sentimente!
Il vreau pe bebe mai repede langa mine, sa-l iubesc, sa-l miros (ca au mirosul ala dulce de bebelush), sa-l mangai, sa-l ingrijesc, sa-l iau in brate si in acelasi timp incerc sa nu ma gandesc f tare ca sa nu cobesc si sa vina mai devreme decat ar trebui. Am citit si atatea despre copii cu probleme si-mi fac 10 mii de ganduri, imi doresc din tot sufletul sa fie sanatos!!!
Incerc sa am grija de mine, sa pap, sa dorm, sa nu ma stresez, nici treaba prin casa nu prea fac, doar doar sa-l coc pe fi-miu sanatos! Dar iar ma apuca cheful sa il tin mai repede in brate cand scot cate-o caciulitza sau vad un biberon la el in dulapior! Mai e asa de putin si totousi atat de mult!!!

Gata, simteam nevoia sa ma descarc.
Ana-Maria
31+ cu David Andrei
AMR 9 SAPTAMANI!
hainele lui Iepurica http://good-times.webshots.com/album/561345697PdZhXN?vhost=good-times
poze cu mine gravidutz http://good-times.webshots.com/album/561416928AggxGo?vhost=good-times
poze cununie si nunta http://good-times.webshots.com/album/561419169ULrLZD?vhost=good-times
gattasalvaje spune:
quote:
Originally posted by zeririlouiza
Danybv, sa stii ca ai un burtic frumos, si un baietel fara comentarii un dragut sa nu vorbesc de ochi
Gatta ma-m uitat si eu la pozele lui Daybv dar crede ca trebuia amestecata reteta la inceput acum sunt putine sanse sa prindem noi as ochi
Louiza30s + Yasmin
mai avem putin
AMR 10 SAPTAMANI
www.flickr.com/photos/10161776@N07/sets/" target="_blank">poze cununie, nunta, luna de miere, Sighisoara
Eu tot sper la o cretzulina cu parul negru si cu okii albastri ...cu parul , s-ar putea rezolva , ca tac'su il are negru si ondulat insa okii...hmmm , cam greu ...in ambele neamuri , o singura bunica , mama tatalui meu avea okii albastri si niste gene lungi si negre...doamne , mamaitza , de-ar semana fie'mea cu tine !!!
32+ cu Sara - Eliza 
Am mai crescut?
Ereena spune:
gattasalvaje, mi-e o frica de mor. Tocmai am luat rezultatele si am proteine 30mg/dl.Maine merg la med de fam dar asta nu stiu pe unde a facut medicina ca e paralela.La ginecolog ajung abia peste 2 sapt . tensiunea mea acum cu 3 dopegyt pe zi este 12.7 13.8 , pe acolo se invarte .Dar cum nu se poate una fara alta , stiu ca miscarea face bine dar nu prea ma voie din cauza durerilor si contractiilor. Ma paste inca o repriza de plans............nici asta nu am voie
29+ 
http://community.webshots.com/user/Ereena80?vhost=community
http://bd.lilypie.com/HmLbp3.png
Ellenuta spune:
quote:
Originally posted by Laura Ioana
Ereenaserul e pt desfundat nasucul lui bebe.
Elenutatermometrul e cel in forma de peste? La ala vad ca scrie ca-i pt baie/camera. Daca ma iau dupa cum mi-ai spus tu, la mine e termometrul pt bebe cu infrarosii sau ceva de genul
Cred ca difera asezarea in pagina, in functie de dimensiunea monitorului.
![]()
33+
AMR 7 saptamani
Poze Laura
Puiul nostru drag
Sarcina 2007
[laurici], mergi pe chic bebe, la igena si sanatate. termometrul de care spun eu ptr baie si camera este in forma de peste, galben de la bebe confort - 58 ron. iar cel ptr bebe este a doua poza, de la bebe sounds - cu infrarosu si cutie pastrare - 98 ron ..
eu astept sa merg la baby expo daca nu, iau de aici!

32+
EVA MARIAAMR 8 SAPTAMANI!!
BB EVA MARIA
LUCRUSOARE BEBE
www.flickr.com/photos/14096542@N05" target="_blank">POZE DE TOT FELUL
MAI E UN PIC
AngeliquedeS spune:
Buna, fetelor, si noi la apel.
Ne-am trezit la 11 si pe urma am placat in vajaila prin oras sa achit cablul si sa mai iau una alta.
quote:
Originally posted by creata2008
Angi, acum iti zic si eu sa-ti traiasca bebe Viktoras... Asa o sa-l scrii, cu k, sau e doar o figura de stil? Ca sa nu fac vreo greseala...
Cat despre lumina... join the club! Am patit-o destul de des in ultima perioada.
Marea... e la fel de frumoasa ca intotdeauna. Multumim de reminder.quote:
Originally posted by AngeliquedeS
Fetelor, va multumesc pt cuvintele frumoase, sunt asa de incantata de bebelul meu! Acum imi serveste picioare i ficat si eu nu mai pot de bucurie!
de la 9 astia cu lumina m-au fitilit intr-una, luau lumina, o dadeau 5 minute, iar o luau iar ii dadeau drumul 2 minute. Acum vad ca de 10 minute am lumina sper sa nu o mai ia!
Fetelor daca va e dor de mare si vreti sa o vedeti cum arata in noiembrie, adica azi, uitati-va aici: http://home-and-garden.webshots.com/photo/2507008400065968642nspCjx
Creata, asa am sa-l trec in acte pe bebe, Viktor cu k, pentru ca daca maica-sa e in acte Kristina cu k sa fie si el cu un k.
Gatta mie una Sara Eliza imi place mai mult, e mai deosebit si parca se potriveste mai bine.
Ginette, felicitari pt vestile bune de la eco si pentru bubulina sanatoasa!!!!
Louisa te si vad uitandu-te disperata dupa cos si dupa cumparaturi, ai fost mortala!
Gina sa traiasca Arianna - superb nume, sa se faca mare si frumoasa si sa isi bucure familia!
Alinaatudor si Anandrei, bine ati revenit. Si eu am auzit lucruri bune de spre La Redoute, parca pe Femina Intim e un subiect despre asta. Anandrei si eu topai prin casa dupa muzica.
Ereena, tin pumnii, nu ai putea sa mergi totusi la alt medic in care sa ai mai multa incredere? Totul va fi bine, ai sa vezi!

Pupici,
Angelique
34+
bb Viktornoi 2, poze, povestea nuntii, luni de miere...
,evolutie burtica , lucrusoare bebe, cum creste
Mare, Munte, Flori
AMR: maxim 6 saptamani!
Ellenuta spune:
ven .. si eu m-am suspectat de preeclampsie .. aveam tensiune mare, picioare umflate .. nu m-am linistit pana nu mi-am facut analizele care sper fericirea mea au iesit curate ..
eu spun sa nu intri in panica pana nu faci toate analizele ..
pup si multa sanatate!
32+
EVA MARIA
AMR 8 SAPTAMANI!!
BB EVA MARIA
LUCRUSOARE BEBE
www.flickr.com/photos/14096542@N05" target="_blank">POZE DE TOT FELUL
MAI E UN PIC
gattasalvaje spune:
quote:
Originally posted by Anandrei
Si Andrei tocmai pusese melodia aia de la genericul Clanu' Spranceana si eu, cu tot cu burtoiul meu am inceput sa dansam prin casa (am zis ca vreau sa fie dansator fi-miu, nu pensionar ca ta-su)
Ana-Maria31+ cu David Andrei

...si eu am dat un spectacol acasa zilele trecute pe melodia aia...Muro Shavo a celor de la Ternipe...e irezistibila , pur si simplu nu pot sta locului cand o aud...murea barbata-miu de ras , mi-a zis ca nu-mi lipsesc decat fusta creata si banutii din par
32+ cu Sara - Eliza 
Am mai crescut?
LaLa_20 spune:
stiu louiza ca tre sa stau la pat...da nimeni in afara de sot nu ma intelege...sora mea s-a suparat k e ziua ei sambata(majoratu)si i-am zis k o sa-i trimit un cadou...dar ca nu voi fi prezenta...pt ca tocmai pozitia in sezut trebuie s-o evit...si nu intelege...la fel si mama k sa nu ma iau dupa doctori ca asa a patit si ea cu mine la 7 luni si k ea nu a stat la pat si eu am iesit la termen....pai cum sa nu ma iau daca colul e deschis pe interior si bebe e coborat in bazin....of...nimeni nu ma intelege...
Cea mai optimista gravidutza!
28s+
Bianca Mihaela
atat mai e pana vine bebelina
poze burtik
poze cununie & nunta
Lucky

Cred ca difera asezarea in pagina, in functie de dimensiunea monitorului.
AMR 7 saptamani