Mamici de Ianuarie - Februarie 2008 (59)
Raspunsuri - Pagina 14
ginnette spune:
Neata fetelor,
Acum m-am intors de la morfo - e infernal in trafic ![]()
Rezumat: bubulina mea este Ok
sunt asa de fericita!
Detalii: IR dreapta = 0.49, IR stanga = 0.48, IR ombilicala = 0.57 S/D= 2.33; 148 b/min, greutatea: 2150 gr; femur: 6.5 cm; col lungime: 36 mm, orificiul intern inchis; placenta= grad 2/3 de maturitatea; "esarfa de cordon" - mi-a zis ca e ok, eu l-am trebat dak e in jurul gatului.
Are 33 de sapt (chira dak eu nu le-am implinit, dupa UM) si sa m-astept de Craciun sa fim trei.
Este pozitionata stanga jos: cu picioarele pe ficat si cu capul in jos, spre stanga.
Deci, totul este super ok pana acum; mi-a spus ca este alimentata ok si cu sange - eu am beleaua aia cu coagularea - si ca sa iau doar aspenter; o sa fac dupa nastere clexane.
Vreau sa va multumesc ca ati fost alaturi de mine si m-ati sprijinit ; a contat enorm. 
Bine, tensiune am si acum, da' mai mica: 16 cu 7.
Ma intorc sa citesc ce-ati scris.
Roxana
32+ 
Abia astept sa ne intalnim !
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20749;30/st/20080106/dt/7/k/2fd1/preg.png
AMR 8 SAPTAMANI!
creata2008 spune:
Te rezolv eu, mai ales ca am recomandari.
Data UM-ului, te rog.
quote:
Originally posted by virgo
Gagici , care ma descalta si pe mine ? Eu cate saptamani am ??? Ca gineco imi zice 28+ , eu zic 29+ . Nu mai inteleg .
In alta ordine de idei , eu sunt anchilozata : doi pasi daca fac ma ia bebe in suturi . Acuma are loc destul , porkul , si face valuri ca in Alien . Ma gandeam sa-i dau mai tarziu o bere daca nu adoarme .
... si am de impachetat si nu e nimeni sa ma ajute . Stau in fund si astept noi ordine .
Naspa .
creata2008 spune:
Sunteti in grafic si voi! Tot in jur de 2.200 la 32 saptamani. Bravo!!!! La mai mare! Deci bubulina voastra s-a gandit sa va faca cel mai frumos cadou de Craciun, ha? Superb!
quote:
Originally posted by ginnette
Neata fetelor,
Acum m-am intors de la morfo - e infernal in trafic![]()
Rezumat: bubulina mea este Oksunt asa de fericita!
Detalii: IR dreapta = 0.49, IR stanga = 0.48, IR ombilicala = 0.57 S/D= 2.33; 148 b/min, greutatea: 2150 gr; femur: 6.5 cm; col lungime: 36 mm, orificiul intern inchis; placenta= grad 2/3 de maturitatea; "esarfa de cordon" - mi-a zis ca e ok, eu l-am trebat dak e in jurul gatului.
Are 33 de sapt (chira dak eu nu le-am implinit, dupa UM) si sa m-astept de Craciun sa fim trei.
Este pozitionata stanga jos: cu picioarele pe ficat si cu capul in jos, spre stanga.
Deci, totul este super ok pana acum; mi-a spus ca este alimentata ok si cu sange - eu am beleaua aia cu coagularea - si ca sa iau doar aspenter; o sa fac dupa nastere clexane.
Vreau sa va multumesc ca ati fost alaturi de mine si m-ati sprijinit ; a contat enorm.
Bine, tensiune am si acum, da' mai mica: 16 cu 7.
Ma intorc sa citesc ce-ati scris.
Roxana32+
Abia astept sa ne intalnim !
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20749;30/st/20080106/dt/7/k/2fd1/preg.png
AMR 8 SAPTAMANI!
creata2008 spune:
Hai ca m-am uitat pe prima pagina, Virgo. Azi ai inceput saptamana 30. Sa fie intr-un ceas cu cuc!
quote:
Originally posted by creata2008
Te rezolv eu, mai ales ca am recomandari.Data UM-ului, te rog.
quote:
Originally posted by virgo
Gagici , care ma descalta si pe mine ? Eu cate saptamani am ??? Ca gineco imi zice 28+ , eu zic 29+ . Nu mai inteleg .
In alta ordine de idei , eu sunt anchilozata : doi pasi daca fac ma ia bebe in suturi . Acuma are loc destul , porkul , si face valuri ca in Alien . Ma gandeam sa-i dau mai tarziu o bere daca nu adoarme .
... si am de impachetat si nu e nimeni sa ma ajute . Stau in fund si astept noi ordine .
Naspa .
Lala_D spune:
ginnette bravo mami 
, super bebelina .
Si eu sper ca de Craciun sa fim 4 ![]()
O zi excelenta !
Lala.
_
Fratele mai mare!
Bubu mic!
AMR maxim 7 saptamani!
gattasalvaje spune:
Sal'tare zuzele !
Cum va simtiti azi?
Am vazut ca aseara Angi , Natalia si Miri n-aveau somn , in schimb aveau ganduri negre...Hellooou ! Ce-i cu voi ? De unde va vin ideile astea ca puteti muri la nastere , cum puteti sa va ganditi la asa ceva ? Sper sa fie numai ganduri de moment , de care sa va grozaviti si voi de cum v-au putut trece prin cap...
Poate ca sunt eu prea senina , insa n-am avut asemenea idei niciodata . Cateodata imi dau seama ca nu am deloc grija de mine , ca fac imprudente inutile care pot sa ma coste mult...ex , conduc cateodata extrem de imprudent . Poate ca odata cu venirea copilului voi deveni mai responsabila si mai grijulie cu mine. Deh' , sunt o berbeaca autentica , ma arunc mereu cu capul inainte fara sa ma gandesc prea mult la consecinte , am o mare doza de inconstienta si lipsa de spirit de conservare. Multumesc lui Doamne Doamne ca are el grija de mine...
32+ cu Sara - Eliza 
Lucrushoarele Sarei vacanta 2007 Bebelina din burtica Cununia civila Nunta
Am mai crescut?
gattasalvaje spune:
Ginette , felicitari pentru bubulina grasutza si pentru vestile bune. Se pare ca problemele de coagulare nu influenteaza irigarea placentei , pt ca va d ca IR-urile tale sunt OK. Tu ai luat Aspenter pana acum ? Ai grija totusi la tensiune , ca e un pic cam mare...incearca sa nu te mai superi
Vad ca ai DPN-ul cu 2 zile inaintea mea, deci eu sa ma astept ca nasc de Sf. Stefan , daca tu nasti de Craciun ? ( Sara Eliza - Sara Stefania , care va place mai mult ? ) Nu vreauuu ...la fel ca Ellenuta , vreau bubulina cu an de fabricatie 2008.
32+ cu Sara - Eliza 
Am mai crescut?
nemary spune:
quote:
Originally posted by miri_mik
nope, niciodata. dar.... ma manancaaaaaaaaaaa, si cand sunt pe strada nu pot sa scarpin taietura ca zice lumea ca-s dezaxata ca ma scaprin la budunica. am vprbit cu ginecologul sa-mi fac un tricou pe care sa scrie: nu panicati, imi scarpin doar cezariana:)))
miri_mik30+
www.webshots.com/user/mirimik" target="_blank">bebe sacha si bruno
http://b2.lilypie.com/DjTMp2.png
http://bd.lilypie.com/25XKp2.png

Miri, haioasa ca intotdeaunaMari
29+ bebe 
odiseea
Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.
Adryana_4u spune:
zeri, am ras cu lacrimi la povestea ta cu cosul de cumparaturi..dar am o intrebare...sotul nu era cu tine? Ca ai zis ca s-a distrat pe tema asta....ma intreb el ce pazea, daca nu cosul????![]()
Adriana S.
-28 + sapt-
BIANCA
acte
bebe evolueaza
www.flickr.com/photos/adryana_4u/1468720937/in/photostream/" target="_blank">Bianca-22sapt.
gattasalvaje spune:
quote:
Originally posted by darene
Acum o intrebare pt burtici mari ca a mea si mamici:voi aveti dureri ca de ciclu cateodata?Eu aseara am avut timp de vreo ora si jum,la inceput erau cam la 4-5 min si tineau ceva,poate chiar 1 min,dupa vreo jum s-au rarit pana s-au oprit de tot.Bebe misca intre perioadele de dureri.or fi fost contractii dureroase?
Pupici.
Poze
Elena33+
AMR 7 Sapt
Darene , din ce zici tu acolo , as zice ca este vorba de contractii dureroase....eu n-am avut , insa asa mi le-a descris doctorita. Daca nu cedeaza la nospa si sunt dese , e bine sa vorbesti cu doctorul , pt ca pot deschide colul .
32+ cu Sara - Eliza 
Am mai crescut?