Mamici de Ianuarie - Februarie 2008 (59)
Raspunsuri - Pagina 13
creata2008 spune:
Multumim, Miri. Nici n-a trebuit sa ajung la pagina 12.
Logica imi spunea si mie ca datorita presiunii exercitata asupra colului si perineului, zona devine extrem de vascularizata. Si se umfla. Dar e prima oara cand o simt asa si ma cam deranjeaza. Mai ales cand stau pe scaun. Ca atare, am lasat logica la o parte si am intrat putin la idei. Pentru ca nu stiam sigur.
quote:
Originally posted by miri_mik
miki, nu tre sa te simti ca o fetita prostuta, ti-am raspuns ca eram pe faza. si tocma constatam azi ca ma enerveaza senzatia si pe mine. si cand se intensifica - daca merg mult pe jos ca si azi, am senzatia ca aceeasi presiune se intinde si pe anus. s-apoi sa vezi tu stare de nervi:)
miri_mik30+
www.webshots.com/user/mirimik" target="_blank">bebe sacha si bruno
http://b2.lilypie.com/DjTMp2.png
http://bd.lilypie.com/25XKp2.png
virgo spune:
Gagici , care ma descalta si pe mine ? Eu cate saptamani am ??? Ca gineco imi zice 28+ , eu zic 29+ . Nu mai inteleg .
In alta ordine de idei , eu sunt anchilozata : doi pasi daca fac ma ia bebe in suturi . Acuma are loc destul , porkul , si face valuri ca in Alien . Ma gandeam sa-i dau mai tarziu o bere daca nu adoarme . 
... si am de impachetat si nu e nimeni sa ma ajute . Stau in fund si astept noi ordine .
Naspa .
zeririlouiza spune:
Mai fetelor bubulina mea ieri a avut spectacol si soncurs si de toate, nu cred ca a styat locului o ora adunata toata ziua a fost o agitatie de zile mari pe ea eu cred ca e normal ca mai bine misca decat sa nu, nu-i asa?
Hai sa va povestesc cum a ramas zuza de mine fara cos in carrefour aseara, intru eu in iau un cos, pun cate ceva si ajung la raionul de legume fructe vad niste (nu va spun sa nu poftiti) fructe ma apuc pun cosul pe un suport aflat pe un trafalet din ala de marfa cu lazi goale ma chinui imi intind burtoiul sa aleg fructele bag in punguta vreo 2 kg apoi ii fac nod cand sa pun punga in cos unde e cosul, disparuse cu trafalet cu tot
, cred ca un angajat a venit sa ia trafaletul cu ladite goale si cum cosul meu era la polul opus nu l-a vazut si asa am ramas de radeam singura cu alea in mana. Si ma-m dus dupa alt cos sa pun din nou in el, a sras sotul meu aseara de nu mai putea a zis ca numa mie mi se poate intampla asa ceva ![]()
Louiza
30s + Yasmin 
mai avem putin
AMR 10 SAPTAMANI
www.flickr.com/photos/10161776@N07/sets/" target="_blank">poze cununie, nunta, luna de miere, Sighisoara
zeririlouiza spune:
Virgo nu stiu ce e defacut ca si eu am parte de suturi si de valuri mai ceva ca in alian ![]()
Louiza
30s + Yasmin 
mai avem putin
AMR 10 SAPTAMANI
www.flickr.com/photos/10161776@N07/sets/" target="_blank">poze cununie, nunta, luna de miere, Sighisoara
creata2008 spune:
Natalia, mi-am adus aminte. Am vorbit aseara cu sotul meu. S-a lansat marca portugheza Peter Murray in Romania. Conferinta de presa nu am idee unde a fost, dar gala a fost la clubul Midi. Nu stiu daca iti spune ceva numele clubului...
Ereena spune:
Stiti fetelor, chestia aia...lucrurile pe care nu le cunosti nu iti pot face rau .De la 24 sapt am fost diagnosticata hipertensiva, ca nu aveam eu destule .Si ma pune Dumnezeu sa ma apuc sa citesc un articol despre hipertensiune si preclampsie in sarcina. Mai bine dormeam .........cine m-o fi pus .Mi-e si frica sa imi iau tensiunea acum , sigur a crescut M-am speriat singura ca fleata .Sper sa nu fiti nici una hipertensiva dar daca se gaseste cineva .......nu stiu ..........sa imi zica ceva de bine ca acum tare sunt deprimata
29+ 
http://community.webshots.com/user/Ereena80?vhost=community
http://bd.lilypie.com/HmLbp3.png
creata2008 spune:
Ma bucur ca te-am lamurit! :) Dar schimba si semnatura atunci, ca ne induci in eroare!
quote:
Originally posted by miri_mik
kikiki
cica sunt la 31 de saptamani incheiateeeeeeee!
v-am zis c amedicul mi-a apreciat burta ca fiind una de gravida de 38 de saptamani? hihihihi! mult lichid p-acolo, suficient sa faca sacha tumbe:)
miri_mik30+
www.webshots.com/user/mirimik" target="_blank">bebe sacha si bruno
http://b2.lilypie.com/DjTMp2.png
http://bd.lilypie.com/25XKp2.png
LaLa_20 spune:
miri multumim de intrebare...eu ma simt bine...mi-e greu sa stau in pat da incec sa ma resemnez...colul a stagnat ...doar bebe e pregatit de nastere....si ieri nu m-am inteles cu nasii...si am fost un picut la ei...si vad ca acum daca ma ridic ma doare putin in partea dreapta jos...nu am voie nici macar putin sa merg????...mai am si eu de facut cumparaturi pt bebe...

Cea mai optimista gravidutza!
28s+
Bianca Mihaela
atat mai e pana vine bebelina
poze burtik
poze cununie & nunta
Lucky
creata2008 spune:
Subscriu! Oricum nu prea poti dormi asa cum vrei, fie ca sforaie cineva, plange copilul sau vorbeste careva tare. Ca exact ce povestea si Gratiela, e o asa agitatie, vine asistenta, pleaca asistenta, vine doctorul, pleaca doctorul, incat mai bine ai cu cine sa comentezi subiectele zilei.
quote:
Originally posted by laura_dimitris
Buna dimineata si de la mine!!
Alina, si eu prefer sa nu stau singura...
Data trecuta am stat cu inca 2 fete si nu am avut nicio problema...
Bebeii nu plangeau rau.. Scanceau putin si daca le bagai tatica in gura taceau imediat!
La limbarnita mea permanenta,... as plange de disperare daca m-as vedea singura.
Laura28+
Eleni si mami de Dimitrakis 25.04.2003
creata2008 spune:
Wooooooooow! Sa creasca mare si frumoasa Arianna! Sa fie intr-un ceas bun! Pupam matusica si nepotica si mamica si tot familionu'!
Felicitari!
quote:
Originally posted by Gina M
Fetelor,
Inainte de a merge la nani am intrat sa impartasesc si cu voi marea noastra bucurie.
Nepotica noastra Arianna s-a nascut astazi la ora 08:12 PM!Este micuta '6lbs,6 oz = 2kg.891grame insa este sanatoasa,frumoasa si plina de viata.
Nasterea a fost: natural cu epidurala si din cate am inteles totul a decurs bine.Mai multe amanunte vom afla maine.Acum, trebuie sa fug lacaci este extrem de tarziu. Va
33+

Este micuta '6lbs,6 oz = 2kg.891grame insa este sanatoasa,frumoasa si plina de viata.