*Colectia aniversara de toamna-iarna 2005* (169)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mihaelutat spune:

Roxi mercic.

album dn Titi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catutza spune:

Miha2006 , sa o folostiti sanatosi-camera. e super cadoul! eu i-mi doresc de ceva vreme un aparat foto nou-un fuji, dar inca visez la el, poate o veni si la mine mosul :)

Roxana , ce face Alexia, nu ne mai spui nimic de ea?

Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)

Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_77 spune:

maria, pana in ultima luna am ridicat-o pe Maria in brate, dar cu moderatie. cel putin in ultimele saptamani o luam numai ca sa ne iubim, oricum era f intelegatoare ca o doare pe mami burta si nu o poate lua in brate. Sincer, eu cred ca am nascut mai repede ca am ridicat-o de cateva ori si nu-i usoara.

Miha, lasa kg, ca ochii-s misto rau! Pupam blondina cocheta.

helep, vazusi si eu pozele, o frumoasa e Maia, sa fie sanatoasa!

Maria (29.11.2005), Stefan (31.10.2007) si Ioana

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ea9815662d7c2a948441b&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">1 an
Septembrie07

Stefan - primele zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

In sfarsit m-am invrednicit sa mai pun nise poze (of, ca tare mi-e urata operatiunea):
http://picasaweb.google.ro/feliciamirela/IlincaNoiembrie/photo#5133040624515510066

Mai incolo poate niste filmulete?

Roxi in SIR Lujerului (complex de buticanii) e un stand Teora. Acolo au de toate la pret asemanator Corei. Daca vreti, va iau.

Apropo de intalnire - in weekend oricand, dupa 26 noiembrie oricand, cu plod fara plod, cu masa pe nemancate... unde vreti voi, numai sanatosi sa fim

Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput

Feli raspuns inregistrat cu succes. va multumim si va vom tine la curent cu mersul organizarii intalnirii fara copii. pe cale de consecinta in urma optiunii dumenavoastre liber exprimate va trec in randul celor care doresc intalnire dupa 1 dec.2007, ca ce imi e 26 nov. ce imi 1 dec.
Asadar participante deja inregistrate>:
Mihaela - t1- dupa 1 dec.
Madutza -t1-dupa 1 dec
Feli- t1- dupa 1 dec.
Noki- t1-indiferent
Madau-t1-indiferent
Astept inscrieri in continuare.
Madutza ce facurati mai la doctor? Ce v-a zis?
Mihaela

album dn Titi

Mergi la inceput

Domn'le e prea liniste aici. Zici ca sunt 30 de grade afara si s-a deschis o piscina cu tipi misto si toate gagicile sunt acolo. Afara ploua de rupe....aloooo!
Vecina Noki ce faci nu mai esti in concediu? Sa nu imi zici sa te-ai apucat de munca ca ma supar, eu tocmai m-am lasat...
Mihaela

album dn Titi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joy04 spune:

heloo

link la botezul lui Alex. nu am decat cateva poze, astept restul. http://s81.photobucket.com/albums/j210/joy04_photos/noiembrie%202007/botez%20Alex/

LAVI

MADUTZA si eu cred ca-i ok orlando, dar te asteptam cu vesti. bune.

MARIA si eu l-am ridicat pe Vlad in brate pana hat hat. in ultima luna cand am fost la tara inca=l mai caram dar cu frica, recunosc.
(ma programase deja la operatie si ma temeam sa nu nasc inainte)

ma duc sa iau Flatulin. c anu se mai poate cu Alex. am fost ieri la dr P. care m-a linistit enorm, ca nu are copilul meu nimic rau, decat colici. si tipetele/urletele care le-a auzit si dansa sunt fff normale in colici.
dar din cauza ca urla Alex am omis sa o intreb : ce diferenta este intre colici si gaze?? eu credeam ca-i aceeasi treaba dar lumea spune ca nu.
sa continui cu alaptarea la san ca si la lapte praf va face colici. vor trece spre 4-5 luni.
este un copil de 10+ (va dati seama ca-mi crestea inima) 5.200 g, lungime 55 cm si 38 cm perimetru cranian. este cresterea ideala. doar sa fiu calma cand are el crize, sa-l implic si pe Vlad in ingrijirea lui Alex, sa nu-l neglijez pe Vlad...doar ca eu il neglijez pt ca nu ma pot plimba cu Alex in brate in toata casa si sa stau sa ma jc cu Vlad.
alex are colici la FIECARE MASA ziua, nu doarme pe timp de zi decat maaaxim 3 ore si alea adunate asa, in rest cu carpe calde pe burta, plimbat in brate.
de vreo 2 zile mai are momente cand sta linistit in pat (fara sa doarma) si 40 minute - de maxim doua ori pe zi dar conteaza.

Joy de Vlad Andrei (1 decembrie 2005) & Alex Gabriel (19 septembrie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Feli, suuuper poze cu ilincuta rosie cu tricicleta rosie!Se vede ca e fana!

Poza cu mine creatza...a iesit cam naspa, ca mi-am facut0o singura, dar ca sa va faceti o idee, iacata!
Intre timp, normal ca s-a intins parul si mi-am revenit la normal.

Miha- admirat zulufata blonda! Salivat la tort...super petrecere!

Proadelina- un frumos, Albert al tau! Si pare si cuminte-foc!

Draga vecina- dupa tonul tau deduc ca tranchilizantele si-au facut efectul si nu te mai dor pisatoarele. Adica rinichii.
Cu treaba, pai sa stii ca azi chiar am avut ceva-ceva. Iar acum trebe sa ma apuuc sa fac pe agentul imobiliar.

Poze cu Sarah si mami
www.dropshots.com/saralyna2005#albums/Party%20Sarah%202%20anisori" target="_blank">PARTY SARAH 2 ANISORI!!!!
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah

Everything matures...eventually!

Mergi la inceput

Vecina mea draga acum beau un ceai de ceva naspa, nu stiu sa spun ce ca mi l-au facu la mine la bufet si are un gust de kko, dar il beau. Da ce vrei sa te muti sau iti cauti vocatie spre alte zari profesionale?
Mihaela

album dn Titi

Mergi la inceput

Mama Joy ce aglomeratie de pitici la baita lui Alex...saracul nu mai avea loc de manutele lor. Super haios in orice caz.
Mihaela

album dn Titi

Mergi la inceput