*Colectia aniversara de toamna-iarna 2005* (169)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns soanso spune:

am sunat dr.,mi-a dat Augumentin 3 lm de doua ori/zi si Calpol 5 ml la 6 ore si Betabioptal 2 pic /3 ori pe zi daca nu e mai bine dupamasa vina sa o vada.multumesc pt sustinere ,fug la farmacie.

SOSO (20 dec 2005)
COMOARA MEA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns proadelina spune:

Soanso - multa sanatate Soranei.
Noi ne pregatim de petrecere. Sper sa nu uit iar aparatul foto acasa.
Albert este tot infundat, face circ cand trebuie sa-i pun picaturi in nas, dar in rest este mai bine.

Adelina si Albert Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns soanso spune:

sper sa nu va stresez !dar sunt super obosita de atata nesomn si grija imi sta mintea-n loc si am citit prospectul de la Augumentin de trei ori si tot nu am inteles cata apa tb sa pun !pana la 2/3 din nivelul marcat cu o sageata in sus in prima faca dar pe urma????care e urmatorul marcaj?multumesc

SOSO (20 dec 2005)
COMOARA MEA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda77 spune:

soanso, prospectul ala la augmentin ma enerveaza si pe mine mereu ca zice intai puneti apa pana la 2/3 din nivelul marcat, agitati si completati iar. ceea ce este o exprimare echivoca. mai intai deruta e ca marcajul nu e o sageata laterala, adik sa te opresti si una in sus, ceea ce darama ce s-a spus in prospect. nu mai continui, imi dau seama ca fac dizertatii degeaba, ideea e ca eu am ales sa pun apa pana la sageata si atat nu mai sus. adik prima oara pun pana sub sageata cu o treime, agit si apoi completez pana la sageata, nu mai sus. nu stiu sigur daca e bine, dar asa am facut mereu. sanatate!

mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.onetruemedia.com/shared?p=1b0ac86d3df77a7c0a7ba6&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj anual

"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joy04 spune:

neata

1. io nu apar in pozele de la botez. multumesc de complimente oricum.
2. in legatura cu antibioticul SOANSO cum zise ANDA este bine.
3. TANIA eu te intrebam daca doarme Anna toata noaptea, sau de cate ori papa pe noapte...
4. este soacramea acasa, rezulta copil VLAD extrem de agitat, cu tipete si urlete de care abia scapasem cat de cat in ultimele zile.
5. numai pot sta la calc ca face zgomot tastatura si Alex este sensibilicos

Joy de Vlad Andrei (1 decembrie 2005) & Alex Gabriel (19 septembrie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissy77 spune:

quote:
Originally posted by roxisialexia

cristina ce a patit elise? sper ca sunteti bine.
Roxana si Alexia Maria( 21 octombrie 2005 )
BUBU

- Copiii fac ce vad, apara inocenta copilului tau! -

Acum suntem bine. Aseara insa a fost horror. S-a impiedicat de o cutie si nu a gasit alt punct de sprijin decat... usa de la soba in care ardeau lemne de ceva timp. Noroc ca aveam la indemana un sprei cu propolis, apoi am luat de la farma Oximed. Acum e bine, nu s-a spart decat o bubita restul s-au retras. Rana se vindeca bine, trauma mai greu. Acum se teme sa treaca pe langa sobadar depasim noi si faza asta.
Soso, sanatate multa. A fost dr.?
Lavi, vesti bune de pe frontul de vest.

Cristina & Elise-Stefania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissy77 spune:

Motiv de dat apa la soricei :
http://www.youtube.com/watch?v=DzBegQsGdys&feature=related

Cristina & Elise-Stefania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tania-z spune:

cu riscul de a fi etichetata codasa colectiei, declar ca - in sfarsit- a revenit calculatorul meu la sentimente mai bune si m-a lasat sa fac urarile de LMA restante. Va rog sa ma iertati pentru intarzieri!

JOY asa e!
acum mi-am amintit ca m-ai intrebat de Anna. Da, ea suge noaptea. Se culca pe la 11:20 - 12, nu reusesc deloc sa o culc mai devreme si se scoala sa pape fie la 3 si la 6, fie la 4 si la 7, dupa care doarme pana pe la 9-10. Ma intrebai si daca plange ziua. Plange, insa nu foarte des, iar daca o schimb/ii dau sa pape/ii scot gazele sau ii pun suzeta se potoleste (in funtie de motiv). Seara insa, dupa ce se culca Che, o apuca niste isterii, nu stiu de ce se sperie, ca urla de nepotolit, cam 20-30 de minute, dupa care se linisteste si adoarme. Am constatat ca momentele de "sperietura" apar dupa baitza. Voi cum mai stati cu colicile?

Tania & Anna Sofia (20.09.2007) & "Che" Stefan (17.12.2005)

Intuitia este o calitate a femeii care o ajuta sa-si contrazica barbatul inainte ca acesta sa apuce sa deschida gura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Hello si de la noi dupa 2 zile petrecute alaturi de Sarah si socrul meu.

Am intrat doar sa va zic ca am deschis subiect de LMA PENTRU VLADUTZ by XANDRA28!!!!!!

Ma duc sa vad un dvd. Somn usor, colectiei!

Poze cu Sarah si mami
www.dropshots.com/saralyna2005#albums/Party%20Sarah%202%20anisori" target="_blank">PARTY SARAH 2 ANISORI!!!!
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah

Everything matures...eventually!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexandrina spune:

Brr, Cristina, m-am cutremurat... Si noi avem 2 seminee metalice in casa si ma sperie doar gandul...

Eu sunt tot acasa...
De azi intru in prelungiri. Liber la pariuri.

Maria eu il ridic si azi cu moderatie pe Mihai in brate, si uite ca nu am patit nimic. Doar ca m-am invatat sa folosesc doar bratele la ridicare, fara sa implic deloc spatele in operatiune. Dar uneori ii explic ca mi-e greu sa-l ridic si ma cobor eu la nivelul lui.

Calendarul mi-a dat ca Mihai e fetita si bb2 tot fetita...

"Fiecare copil care se naste sub soare ne vesteste ca Dumnezeu nu si-a pierdut increderea in om" (Rabindranath Tagore)
Alexandrina.

Mergi la inceput