*Colectia aniversara de toamna-iarna 2005* (169)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mara95 spune:

salut!
la multi ani, aniversatilor!Sanatate si spor in toate!

ioana si felicia , un mare

am facut testul si e mincinos.

am vazut un bebelus care manca mamaliga(o cantittate astronomica ptr Flavia, bravo lui!) cu stanga ca si Flavia.Ea are in familie bunici care sunt stangaci, plus tati.La voi cum e?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ina869 spune:

La multi ani tuturor colectiei aniversare, sa fiti sanatosi si veseli si frumosi!

Rachie este bolnavioara, aste-noapte am crezut ca o sa ajungem la urgenta, saptamina trecuta am luat-o uda fleasca de la cresa, ii lasa sa se joace cu apa si nu ii supravegheaza cum trebuie, maieul era aproape uscat , se vedea urma de apa, picioarele erau inghetate ca au uitat sa-i dea cizmele cind au iesit pe-afara si avea apa in sosete, prietena ei Alexia a ajuns la urgenta cu febra 40 si pneomonie, noi am avut noroc, am scapat cu citeva nopti nedormite ca fata nu a putut dormi si tuseste ca un tuberculos, insa vreau s-o duc la dr. saptamina viitoare fiindca nu-mi place cum respira, sa-i consulte plamanii ca mi-este frica.

Dupa doua saptamani de cind i-a sosit mobila a vrut sa doarma in "patul mare" deja am scapat de patul de bebelus, asta este o mare realizare pe care nu o speram decit inspre primavara. Asa ca mai raminem cu renuntarea la pampers pentru la primavara si sintem fetite independente.

Feli, ce frumos papa Ili, la noi zici ca maninica purceii, si avem si babetica, si plastic pe jos unde sa cada in voie mancarea, ei bine, nu, eu trebuie sa spal bucataria de doua ori pe zi ca altfel calci peste fructe, legume, etc. Fata mea este singura de la cresa cu babetica!

Sanatate tuturor puisorilor!

Pupam Elise, sa se vindece arsura.

Alexandrina, eu cred ca o sa nasti marti.

Maria, tu parca trebuie sa te duci la eco sa-ti vezi puiul, nu? tin pumnii sa afli ce este!

va pup,

Ina & Rachel Georgia (Nov.23,2005)

Today is a wonderful day; I choose to make it so.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxisialexia spune:

ina multa sanatate micutei rachel.
pupic pe nasuc sa se faca bine repejor, tin pumnii sa nu fie nimic la plamani.si tie ina un buchet de

Roxana si Alexia Maria( 21 octombrie 2005 )
BUBU

- Copiii fac ce vad, apara inocenta copilului tau! -

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

Sanatate infinita Soranei si lui Rachie!
Ina draga, sa dea Dumnezeu sa nu fie nimic la plamani si sa scapati repejor!
Soso la fel si la voi, sa dea Domnu sa scapati fara complicatii!

Ma bag si eu sa urez sarbatoritilor din ultimele ziele, pen'ca ieri nu mi-a mers netul ...

Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)

Dariuca creste si iar ... creste!

Cautam binele fara a-l gasi vreodata, in schimb gasim raul fara sa-l cautam! - Democrit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_77 spune:

Hello si de la noi!

Ieri ma iesit din casa dupa 7 zile de consemnare "fortata" la domiciul Asta din cauza vremii, e f frig la noi, nu pot scoate puiul mic deloc. Ieri am fost la cumparaturile saptamanale, asa, de relaxare. Si am dat peste o mare de oameni, care se indeletnicea cu acelasi lucru, dar mie mi s-a parut stresanta la un moment dat toata aglomeratia. SI inca nu au venit sarbatorile.

va rog, explicati-mi si mie paradoxul pishului la baieti. Cum este posibil ca dupa jumatate de ora de la schimbat pampers, hainele is ude toate si pampersul uscat? De aseara de la 20 am schimbat patru randuri de haine.

Sanatate multa la toti bolnaviorii!

Maria (29.11.2005), Stefan (31.10.2007) si Ioana

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ea9815662d7c2a948441b&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">1 an
Septembrie07

Stefan - primele zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionikka spune:

la toti puii care si/au sarbatorit ziua saptamana aceasta. Va pupam cu drag si ne scuzam (ca intotdeauna) pentru intarzierea de face urarile de rigoare...

Fetelor, va salut pe toate!
Iata/ma din nou!
Hm, am avut o saptamana ciudatica pentru ca Aron la numai trei sapt de la ultima raceala cu tuse a mai tras una mai nasoala, dar de data asta fara febra. I/am dat doar eurespal si fluimucil. Acum e mai bine dar tot cu muci. Fetelor, pentru prima data copilul meu a refuzat de fiecare data (saptamana) aceasta mancarea, mai putin laptele. Poate pentru ca ii dadeam medicamentele combinate cu mancarea. Ei, atat de mult m/am stresat. Am ajuns sa il las pana cerea el...dar dupa o sticla de lapte la 7 dimineata cerea mancare de/abia la 4. Ei, acum sper sa ii revina pofta. Ma gandesc ca e totusi de la muci.

Pe de/alta parte am fost la gine. Fetita e bine. Creste! Eu la fel cresc! Dar ma ingrijoreaza faptul ca scurgerile astea vaginal sunt destul de ciudate. Asa usor maronii. Dr. a zis ca poate fi sangerare de la efort. Eu am mai vb cu o prietena care a zis ca si ea a avut cu a doua sarcina si cica ar fi de la micoze. Eu am suferit de o candida cumplita pana la 20 sapt.
Maria, tu cate saptamani ai?
Sa sti ca si eu il ridic pe Aron la greu. Cu teama dar n/am incotro. Nu pe strada, in casa. Il pun pe masa de infasat de cate ori il schimb si altele. Asa ca...iti inteleg temerile. Vezi...de/asta imi place mie sa trag cu ochiul, cand apuc, ca mai aflu si prin ce trec alte mamici.

Anda: asa m/am distrat de povestioara legata de mancare. M/am identificat perfect cu voi. Si la noi e cu cantec muuuuult. Dar pe bune ca eu ma gandesc ca din cauza mea nu mananca, ca il stresez. Sunca, carne...nici vb sa vrea, decat asa ascunsa bine. Mamaliga, nu, spanac, nu...Mananca ou fiert cu placere dar gol golut. Si fructe! Daca i/as da supica cu galuste sau taietei toata ziua ar fi ok. In schimb bea laptele. Cam 500, 600 ml pe zi si poate ar fi bine sa/l mai reduc. Nici eu nu mai stiu.

Am citit numai asa pe sarite. Asa ca nici nu mai stiu ce sa raspund.

Ei...vin la Bucuresti sapt viitoare, la Ikea. Dar numai cat sa iau ce vreau si gata. Am gas un bus cu 6 milioane. E nasol ca e asa departe Bucurestiul din mai multe motive pentru mine.
Mobexpert, Ambient si altele mi se par ingrozitor de rigide si oficiale. Sper sa nu fiu prea dezamagita de Ikea.

Soso: cei cu Sorana? Augmentin fata? Nasol! Sper sa va faceti bine! Tare naspa e cu copilasii bolnavi.
Ohh, sanatate multa si Rachel!
Fetelor, voi stiti ceva de bromhovaxon? Cica e un fel de vaccin impotriva a 8 virusi din astia periculosi de cai respiratorii. Ati dat la copilasi? Mie mi/a dat proful la care il duc pe Aron si dupa asta a facut ditamai raceala cu o tuse cum nu a avut veci. Si mai avem luna dec si ianuarie cate 10 tb. Eu as prefera imunogrip sau ceva, dar...?

Roxi: parca tu intrebai de vomat? Sa sti ca medicii, 3 bucati, au zis ca e "alint tertip". Asa ca ce sa mai zic. Eu zic ca a invatat sa faca asta si vad ca cere atentie. Asta cand nu e racit, bineinteles.

Lavi: ma bucur ca e mai bine tata! Ohh, sa sti ca pt mine tata era lumina ochilor mi pana sa vina Aron. Nu ca pe Victor nu l/as iubi pana la cer dar cu tata am avut o relatie ff speciala si nu stiu ce m/as face daca ar trece prin ce a/ti trecut voi. Ohh, bine ca e mai bine!
Te pup Lavi si pe printese la fel.

Ok fetelor, hai ca ma duc...incerc sa revin curand.
Pupic!
Ionikka 26+6 si Aron

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionikka spune:

Am facut si eu testul!

E baiata dupa el...Dar nu e! Hihi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexandrina spune:

Am si eu nevoie de ajutor...
Mihai s-a trezit cu gurita mirosind a acetona.
Parea destul de palid si cu privirea cam pierduta si cand a adormit de-amiaza mi-a zis ca are capul cald. In consecinta i-am pus termometrul. 38,6 axilar.

Asta cu mirosul specific de acetona ma duce in majoritatea cautarilor pe net la diabet zaharat, dar eu pricep ca erupe o boala acuta acum si nu prea gasesc detalii in directia asta. Are cineva idee?
Orice sfat cat de rudimentar e binevenit mai ales ca eu sunt cam neexperimentata in ale bolilor ...

Duminica frumoasa si linistita!

"Fiecare copil care se naste sub soare ne vesteste ca Dumnezeu nu si-a pierdut increderea in om" (Rabindranath Tagore)
Alexandrina.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catutza spune:

Buna ziua colectie

Ina , multa sanatate lui Rachel si felicitari pentru dormitul in pat mare, cand pui poze cu noua mobila? Si Bia daca o las sa manance singura se face ca purcelul pe ea (depinde si ce mananca, adica daca e ciorbita sigur se murdareste, daca e felul 2 mai am sanse sa ramana cu acelasi tricou si dupa ce termina de mancat).

Ionika , ma bucur ca ne mai dai vesti despre voi , sarcina usoara in continuare.

CristinaN , pupam manuta lui Elise sa treaca arsura mai repede si sa nu ramana cu traume. Tu ce faci cum e la scoala?

Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)

Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda77 spune:

draga, terminati cu testele astea diletante, nu stiti ca s-a descoperit cum determinati sexul copilului? daca nu stiti, va spun eu. exista un dr roman fte bun, nitescu (acum multi ani a operat-o pe mama), care tocmai a luat premiu pentru inventia sa (un disc lunar) la un salon de inventii.
pe scurt, daca copulatia avut loc cu 1 zi-2 inainte de momentul ovulatiei (respectiv, momentul fertilizarii), este fata.
daca copulatia a coincis cu ovulatia si s-a fertilizat in consecinta, atunci e baiat.
aceste concluzii se bazeaza pe faptul ca:
cromozomii masculini sunt mai sensibili decat cei feminini si, daca sperma s-a eliberat (ma scuzati, dar explic cum pot) inainte cu 2 zile sa apara si oul, cromozomii aia masculini mor intre timp, spre deosebire de aia feminini, resistenti, care inca traiesc in vagin(si 2 zile alea) si pac, iese fetitza.
daca sperma e "proaspata" in momentul fertilizarii, iese baiat deoarece , chiar daca sunt mai putin rezistenti in timp, cromozomii masculini sunt mai puternici la data ovulatiei. de ce sunt mai puternici? pt ca la data ovulatiei vaginul e mai alcalin (distruge cromozomii feminini). Inainte de ovulatie vaginul e mai acid, bineinteles si-i distruge pe aia masculini, mentinandu-i pe cei feminini.
o mica stire despre asta:
http://www.libertatea.ro/index.php?section=articole&screen=stire&sid=191220

deci dk vreti baiat in viitor, apelati la metode certe de determinare a ovulatiei (parca stiu ca dureaza doar 24 h) si "punctati" doar in ziua aia, iar daca vreti fetitza, va puneti la treaba cu ceva timp inainte de momentul 0.

mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.onetruemedia.com/shared?p=1b0ac86d3df77a7c0a7ba6&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj anual

"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"

Mergi la inceput