*Colectia aniversara de toamna-iarna 2005* (169)
Raspunsuri - Pagina 18
camelia_daniela spune:
Alexandrina, eu nu stiu ce sa zic ... mai degraba vorbeste cu un
, eventual mergeti la spital sa va lamuriti! Doamne fereste de diabet!
Sper sa nu fie nimik grav, poate a inghitit ceva ... zic si eu, DF!
Cami & Alexandra Daria
(02.01.2006)
Dariuca creste si iar ... creste!
Cautam binele fara a-l gasi vreodata, in schimb gasim raul fara sa-l cautam! - Democrit
bianca_mo spune:
ALEXANDRINA, EU STIAM CA SI DE LA PUROI IN GAT POATE MIROSI ASA, dar nu sunt sigura daca am citit sau am auzit! din ce citesc acum poate fi si semn de dezhidratare... sanatate, sper sa nu fie nimic grav!
Bianca, mama lui Serban
10 decembrie 2005
serban 2007
ioana_77 spune:
Alexandrina, noi avem niste amici care au o fetita de aproape trei ani, careia i-au descoperit diabetul acum jumatate de an. Primele simptome au fost oboseala care survenea f repede, lipsa poftei de mancare si multa, multa apa bauta .Sunt sigura ca nu e cazul la voi de asa napasta mare.
Lavi, v-ati reunit familia? Pup,m-am gandit mereu la voi de cand cu problemele, nu am apucat sa fac prea multe remarci / urari. Bine ca si-a revenit tatal tau.
CristinaN, pupam manutza buburuzata.
Maria (29.11.2005), Stefan (31.10.2007) si Ioana
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ea9815662d7c2a948441b&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">1 an
Septembrie07
Stefan - primele zile
monet spune:
alexandrina, probabil ai gasit si tu, uite-aici niste mamici care au avut griji asemanatoare:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=108453
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=78298
pupici si sanatate!
mona,
lia (24.04.2004) si
maya (28.10.2005)
www.seansimon.com/Images/2007/Images2007.html" target="_blank">"Iubitele mele"
"POZE DE AZI, NOIEMBRIE 11"
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60893" target="_blank">ASA S-A NASCUT MAYA www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=31961" target="_blank">ASA S-A NASCUT LIA
maria_alexia spune:
Salutare!
Noi tocmai am aterizat (iarasi
) de la munte
. Am avut noroc de o zi super, desi incepuse destul de prost - a plouat fix pana am intrat in Paltinis, noroc c-am fost optimisti: curand s-a transformat in lapovita si apoi ninsoare!
. Era si ceva zapada deja depusa,
asa ca putem spune ca am inceput deja cu "sporturile" de iarna
.
(Pozele sunt inca in aparat si aparatul pus la uscat, l-am cam udat saracul, sper sa supravietuiasca...)
Cu ocazia asta am dat programul puiului total peste cap, am sarit pranzul (=inlocuit cu un borcanel de fructe si apoi, la intoarcere pufuleti), pe drumul de intoarcere n-a vrut sa doarma, apoi acasa n-a vrut sa manance, apoi era chiaun de toate cele (surescitare, foame, oboseala) si nu ne-am mai inteles deloc... Acum doarme, dupa o sticla mare de lapte, sper ca am revenit pe linia de plutire.
Nici nu stiu cum e mai bine, pe de o parte puiului ii prieste tare mult un program ferm si regulat si eu ma stresez destul de mult tinand la chestia asta, pe de alta avem nevoie cu totii si de variatie, numai ca atunci riscam sa nu ne mai intelegem cand ii dam programul peste cap...
Cred ca sunt si copii mai flexibili pe-aici, noi n-am avut bafta asta. Si de multe ori ma exaspereaza cat ma poate solicita ca sa facem niste lucruri de baza = mancat sau dormit
.
Ina, sanatate multa lui Rachel
. Incredibil cat de neglijente pot fi tantile alea ![]()
si pentru Sorana, sa se faca bine!
Alexandrina, nu prea are sens sa te gandesti la diabet, respiratia urata + febra cred ca poate insemna un inceput de viroza, va ramane de vazut daca e digestiva sau ceva problema in gat
. Sa treceti repede si bine peste asta! Tinem pumnii sa aveti niste zile linistite si fara probleme acum, in pragul venirii lui bebe mic!
Ionikka, eu am DPN prin 11-15 martie, asta ar fi putin dupa al tau, nu? Cam la fel cu primul bebe !!!
Chiar ma gandeam la o faza: 2008 va fi an bisect, ce-ar fi sa se nimereasca bebe fix in 29 feb? Se inscrie cineva la pariat ? ![]()
Despre brochovaxom, ribomunyl si luivac este un subiect ff interesant aici.
Maria &
Cristian (22 dec 2005)
maria_alexia spune:
Monet, ce bine ca esti prin zona! Tot vroiam sa-ti spun inca de weekend-ul trecut ca m-au impresionat profund eforturile pe care le faceti pentru o cariera mai buna. Cat mai ai de stat departe de casa?
Mai vino pe-aici la povesti de mamici cu pitici cand ti-e tare dor de fetele tale (care sunt superbe !!!
)
anda77 spune:
quote:
Originally posted by maria_alexia
Monet, ce bine ca esti prin zona! Tot vroiam sa-ti spun inca de weekend-ul trecut ca m-au impresionat profund eforturile pe care le faceti pentru o cariera mai buna. Cat mai ai de stat departe de casa?
Mai vino pe-aici la povesti de mamici cu pitici cand ti-e tare dor de fetele tale (care sunt superbe !!!![]()
)
subscriu!
mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.onetruemedia.com/shared?p=1b0ac86d3df77a7c0a7ba6&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj anual
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"
monet spune:
maria, multumesc de ginduri. cum zicea si anda, eu nu ma gindesc la mine (drept urmare, uite in ce situatie grea ma pun!), ci la copilele mele: cu toate ca nu vreau sa iasa din ele niste fitziite, as vrea eu sa stiu ca sint bine-mersi financiar vorbind cind eu si tatal lor n-o sa mai putem pune umaru'.... sigur ca sean nu le vrea maritate numa' eventual dupa 35 de ani (!![]()
), eu, pe de alta parte, le-as vrea maritate cu cite-un frumos bogat, fiecare 
. dar orice-ar fi, orice drum isi aleg prin viata, vreau sa fiu linistita ca le-am dat o sansa in lumea asta grea. ma refer la finante, nicidecum insa nu vreau sa umbresc valoarea educatiei si cladirii de caracter: aia-i clara, nici nu comentez, nici n-as concepe sa nu stie fetele mele cum sa se comporte in diverse situatii, care ar fi morala fiecarei situatii si cum incepe si se termina analiza unei probleme de viata... asta le dau cu virf si indesat, asa cum stiu eu mai bine. dar mai vreau sa n-aiba griji de bani, asta vreau. pentru ca viata are multe alte suisuri si coborisuri: banii nu vreau sa fie unul din ele.
...ma iertati daca am comentat prea mult, prea unde nu trebuie ![]()
(mai am doua examene: unul miine si altul marti. marti seara zbor acasaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!
)
va pup.
mona,
lia (24.04.2004) si
maya (28.10.2005)
www.seansimon.com/Images/2007/Images2007.html" target="_blank">"Iubitele mele"
"POZE DE AZI, NOIEMBRIE 11"
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60893" target="_blank">ASA S-A NASCUT MAYA www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=31961" target="_blank">ASA S-A NASCUT LIA
miri__b spune:
hello
mi-e rusine ca nu mai am timp sa intru, incerc sa citesc in timpul liber, miine dau un test la conta. ma gandesc dc am facut o alegere buna cu jobul, nu sunt pregatita profesional ptr acest nivel, tot trebe sa invat. David e fermecat de caietele mele, cum citesc mi le ia din brate sa vada el"schis"
hai ca a iesit din baie.
Mirela si David - 23.12.2005
miri__b spune:
tot eu.
cu scuzele de rigoare ca nu am timp sa nominalizz, La multi, multi ani ptr sarbatoritii de zilele trecute, si ptr cei ce vor sarbatorii saptamana care vine.
va pupicim de la distanta, ca fi-miu are muci de aseara.petrecere frumoasa!
Mirela si David - 23.12.2005