*Colectia aniversara de toamna-iarna 2005* (169)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Xandra, yuuui, ce ma bucur ca a fost un succes masinuta1 Si ce-mi vine in acelasi timp s ate bat ca nu ai asteptat pana de ziua lui, sa fie si mai si surpriza!

Vecina- ia varsa tu aicea nemultumirile la adresa administratorei - nu a vrut sa scoata afisul electrral???? si a bonei - what now???
Sper ca nu ma parasesti in week-end!

Poze cu Sarah si mami
www.dropshots.com/saralyna2005#albums/Party%20Sarah%202%20anisori" target="_blank">PARTY SARAH 2 ANISORI!!!!
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah

Everything matures...eventually!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaelutat spune:

Vecina nu te parasesc cred ca ma mut in parc....Afisul este tot acolo, imi zambeste sigla PNTCD-ului in fiecare dimineata. Ma rog, imi face cu ochiul, ca asta e sigla lor, iar bona, in dulcele ei stil deja clasic, reuseste sa ma aduca in pragul unei crize de nervi. Norocul meu ca plec cu masina si in trafic reusesc sa ma descarc prin intermediul catorva cuvinte deja clasice la volan...
Ti-a venit socrul? vine singur? daca da ii cuplam pe el si pe socra-mea si ii trimitem in oras? Poate se bine dispun?
Mihaela

album dn Titi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corap spune:

aoleu, mandutzo, ce-o sa ai de tras
eu ascult cu sufletu la gura ce zici, ca si-al meu e dezechilibrat la mancare.
daca ar fi dupa el ar bea doar lapte. lapte, lapte, lapte si-atat. acum bea vre-un litru pe zi, dar asta ca-i dau numa cand chiar nu se mai poate. bine, bea si suc de portocale (numai de portocale, alte fructe NU), tot asa, vreun litru. pe apa nu pune gura. si mai nou face fite si la suc, imi zice "nu cus, nu cus, pacac, nu pace" (nu suc, nu suc, [pune-i] capacul, nu-mi place). mai mult, vrea numai lapte gras (eu ii dadeam integral 500 ml/zi, restul lapte 0,1), il cunoaste dupa gust si nu mai reusesc sa-l pacalesc. isi alege singur cutia din camara.
fructe
popcorn (nu-i dau des, cam 1 data/luna, dar ar manca si daca as face in fiecare zi).
si-atat.
nu legume, nici salata nu-i mai place - si era mare fan.
carne raaar, a mancat ieri 3/4 dintr-o perisoara din supa.
nici macar tort n-a mancat de ziua lui (ma rog, asta ar trebui sa ma bucure), a baut lapte
tre sa ma duc neaparat la un nutritionist ca nu-mi place asa. si e din ce in ce mai rau, din ce in ce mai multe alimente ies din meniu.

c & andrei-ardei 14.11.2005 & cireshik anais 07.05.07

Mergi la inceput

Noki scuze de propunere, acum mi-am adus aminte ca socrul tau e baiat de treaba si nu se face sa ii pun eu beleau pe cap. lasa ca o leg in casa de aragaz sa ii mai gateasca lui fi-su..
Mihaela

album dn Titi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madutza10 spune:

Mihaelutat si eu voi pati la fel cu masinuta sau motorul electric ,sormea s-a hotarat sa-i cumpere dupa ce eu din aceleasi motive ca si tine renuntasem la idee,acu' ce sa fac ,sa nu-l accept ??O sa ma demoleze pina la primavara dar in cazul nostru nu-i bai ,mai locuim aici pina termina el cu stricaciunile ,apoi ne mutam ,asta peste un an sau 2 ,depinde cat de repede se potoleste cat de cat...
Roxi ,it's a boy la mine .

Orlando_Andreas
(9.12.2005)
si Mada

1.7-2 ani

www.onetruemedia.com/shared?p=1b913bfba91d89dbb55d45&skin_id=7&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">Filmuletz ..,ca tot e la moda:))

Mergi la inceput

Copap ,deci nici voi nu stati bine la capitolul mincare ,off ce naspa e ,sufar ca un caine din cauza asta.Al meu din cauza lactatelor are calciu peste masura si mi-a zis ca daca maninca brinza ,iaurt ,cascaval sub nici o forma sa nu-i dau lapte mai mult de 400 ml pe zi ,la fel ca si la voi laptele a fost alimentul de baza mult timp ,pina la un an si 2 luni aproape numai lapte bea ,il mai pacaleam cu cite un ou in mamaliga sau carne ,in rest nimic :((
AAA,sa nu uit m-au intrebat amandoi dr ce lapte-i dau ,le-am zis ca Nestle Junior si au zis ca e ok ,nu ma sfatuiesc sa-i dau lichid si cu atit mai mult gras .

Orlando_Andreas
(9.12.2005)
si Mada

1.7-2 ani

www.onetruemedia.com/shared?p=1b913bfba91d89dbb55d45&skin_id=7&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">Filmuletz ..,ca tot e la moda:))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvia_d spune:

Buna,mamici si copilusi!

DE cand n-am mai intrat si de cand n-am mai citit nimic pe-aici...

Mi-e si rusine,dar cred ca m-am obisnuit asha,mai comoda...

Am intrat in primul rand sa urez tuturor bebelusilor nostri un mare mare LA MULTI ANI,sa fiti sanatosi:multa multa sanatate,ca ce buna e!

Stefanel e bine,i-am facut analizele acele obligatorii,au iesit bine!Acum ii dau un sirop vitaminizant de la Fares cu macese si catina,pentru ca nu mananca,cum zicea si Corap:lapte,lapte(el zice apte,apteeeeeeeeee):))
Vorbeste o gramada,de fapt,vorbeste mai de toate da-n limba lui,cei din afara nu-l inteleg,da'las'ca le traducem noi!

Este f iubaret cu ta-su',cand vine numai langa el sta,si-l pupa ostentativ,ca sa vad eu...

Sa va spun o intamplare hazlie:aseara,inainte de culcare,isi bea bibele,si a tras...2 parturi,unu'dupa altul,si s-a pus pe un ras,doamnee...se uita la mine si zice:mami,doua beshu:))),si da-i si razi...scumpelu'lu'mama!

Mirabilis,am citit ce-a patit iulia,off...ce bine ca s-a vindecat.si ce puternica esti tu;multa sanatate va doresc.Luivacul e f bun,sa stii,mi-au spus mamici care-au mai folosit,chiar daca mai face o raceala,infectie ORL,etc,face forme mult mai usoare.
Incearca si cu Ribomunyl,e SPECIAL pentru ORl...versus inf respiratorii.

Va poop,si mi-e dor de voi.

Mergi la inceput

Madutza draga in urma cheltuielilor aparute in ultima vreme se pare ca noi vom imbatrani in acest apartament, asa ca situatie devine de kko. Si oricum daca reusim sa ne mutam probabil va fi tot un apartament, nu o casa, asa ca sitatia va ramane la fel de kkolatie.
C'est la vie....
Mihaela

album dn Titi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xandra28 spune:

roxi, la mine nu se potriveste, it's a girl, cica!

cuscra noki, n-avea cum sa nu vada masinuta, ca era la usa, primul, sa deschida el cand au venit aia, plus ca pachetul avea poza mare cu masina! dar am ascuns-o si pana azi a si uitat de ea, de dimineata se plimba vesel cu tricicleta prin casa (el care pana acum nu a dat nicio atentie tricicletei!).

fetelor care va ganditi la masinute electrice, eu din start nu am vrut sa-i iau lui vlad, pentru ca sunt sigura ca nu s-ar mai fi atins de cele cu pedale si s-ar fi lenevit la maxim, ceea ce nu-mi doresc. plus ca e mai putin controlabila cea electrica, cel putin la varsta asta, pana invata ei sa tina directia, etc. oricum, clar, sunt mult mai misto cele electrice decat cele cu pedale!

anda, mami de bb vladut
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62685" target="_blank"> povestea nasterii

astia mi-au luat motul!

varsta lui vladut

Mergi la inceput

Mihaela si noi tinjim la casa dar la ce preturi sint acum nu ne putem permite ,noi locuid in Dr Taberei tot familionul ,parinti ,socrii ,frati ,am cautat teren prin zona dar nu ne putem apropia ,cel mai ieftin am gasit cu 80-90 euro metru' asa ca tot apartament scrie pe noi ,numai ca va fi o camera in plus ,c'est la vie ...:)

Orlando_Andreas
(9.12.2005)
si Mada

1.7-2 ani

Mergi la inceput