*Colectia aniversara de toamna-iarna 2005* (169)
Raspunsuri - Pagina 10
Bubamara spune:
Madutza, chiar ca te-au bagat intr-o ceata deasa! Sper ca la echo sa se vada daca e ceva. Tinem pumnii si uram sanatate multa!
Ca sa nu va obosesc prea tare:
-dudujul= televizor
-boghigo= pinguin
Noroc ca a putut sa-mi arate despre ce vorbea, ca eram si eu in ceata.
La celelalte cuvinte din "poll", nu ma bag, ca nu ma duce capul acum.
Poate Maria sa le inteleaga, dar i le spun maine dimineata.
O noapte frumoasa in continuare, cat a mai ramas din ea!
Noki_Lara spune:
Mneatza matinala!
Lavi, ce ma bucur ca este mai bine tatal tau! Tare amarata am fost dupa alea 2 sms-uri cu vesti nasoale. Sanatate infinita in continuare si sa dea Domnul sa va repatriati de luni!Da' ce s-a lansat ataliciul in povesti!Bravo!
Bubamara-
pinguin????Eram sigura...

Madutza- tinem pumnii sa nu fie nimik grav pana la urma!Io asa tind sa cred.
Feli- chiar vrei sa-ti iei plantutele alea? Sunt vii, nu?Ehehehe...vazut filmuletele.Ili s-a facut maaaare!
Si e o scumpa! Asa de frumos papa.
Si ce-i place ei ciorbita d epui. Buuuna!
Mi s epare ca nu mai seamana ciar asa de leit cu Doru. Parca-parca incepe sa se vada si contributia lui mami!![]()
Gandacel- vazut acum pozele din contul comun cu gandaceii. Vaaai, ce figuri sunt amandoi! Sarah nu a stat in fundic decat abia pe la 8 luni..ca avea treaba sa misune in 4 labute! Asa ca e asa de scumpa Stefania cum sta ea si-l contempla pe frate-su!
Poze cu Sarah si mami 
www.dropshots.com/saralyna2005#albums/Party%20Sarah%202%20anisori" target="_blank">PARTY SARAH 2 ANISORI!!!!
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah
Everything matures...eventually!
tania-z spune:
poftiti la 
am vizionat si eu filmuletele cu Ili - mama, Feli, e domnisoara in toata regula!! Iar filmuletele cu papatul singurica m-au ofticat de-a dreptul
. tare frumusica s-a facut!
Gandacel ai niste copii minunati si frumosi-foc! Cand ii vezi asa, impreuna, merita din plin toate sacrificiile - sa nu-ti para rau nicio clipa pentru ca esti cu ei zi de zi, esti cea mai castigata! Sa-ti traiasca comorile!
Cu aceeasi placere imensa vizionez si pozele fratilorilor de Corap, abia le astept!
Tania & Anna Sofia (20.09.2007) & "Che" Stefan (17.12.2005)
Intuitia este o calitate a femeii care o ajuta sa-si contrazica barbatul inainte ca acesta sa apuce sa deschida gura
camelia_daniela spune:
Heloooo!
Madutza sanatate multa lui Orlando! Doamne ajuta sa fie bine! 
Bubamara, super tare Maria cu "dudujul si "boghigo"! 
Hai sa va spun si eu ...
"sochele" = scoicile!
Corap
!
Cami & Alexandra Daria
(02.01.2006)
Dariuca creste si iar ... creste!
Cautam binele fara a-l gasi vreodata, in schimb gasim raul fara sa-l cautam! - Democrit
xandra28 spune:
hello mamici!
ma inscriu si eu la intalnire, sper sa se petreaca intr-un moment cand pot ajunge. oricum, nu conditionez nicio data anume, fixati si vad cum pot face.
sunt un pic suparata si bulversata, apartamentul in care stau acum a fost inundat groaznic de vecinii de deasupra, am peretii uzi si patati, in dungi, in fine, dezastru. o sa vad in weekend cum pot sa incep sa remediez problema.
aseara a sosit pachetul de la toyz, i-am comandat lui vlad o masinuta: http://w w w . t o y z . r o /vehicule-masinute-cu-pedale/biemme/masina-new-little/
niciodata nu l-am vazut atat de incantat si de entuziasmat de vreo jucarie, m-a uns la inima. intr-una a chitait si-a topait pe langa ea. a fost super haios.
va pup, merg sa-mi deplang starea de liniste spulberata de un apartament "umed".
anda, mami de bb vladut
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62685" target="_blank"> povestea nasterii
astia mi-au luat motul!
varsta lui vladut
mandyksch spune:
Neata si de la noi.
Aseara mi-am facut un pic de timp si m-am uitat la poze. Super faine toate...am stat mult pe ganduri. Ce copilasi mari avem. Nici nu imi vine sa cred ca au trecut deja 2 ani.
Cami, multumesc sunt bine. Dr de familie zice ca analizele sunt ok, chiar daca TGP si sideremia e un pic marita, probabil de la colecistita cronica pe care o am. In schimb glicemia mi-a iesit la limita minima, acum imi dau seama ca atunci cand mi se face rau e de acolo nu de la lipsa de Ca sau Mg. In concluzie: trebuie sa mananc mai multe dulciuri.![]()
Lavi, ma bucur mult ca tatal tau se simte mai bine. Sper ca lucrurile sa evolueze spre bine ca sa va puteti intoarce mai linistiti acasa. Si asa e necazul te poate lovi cand te astepti mai putin.![]()
Ripley, ma bucur ca ti-a gasit o bona care sa va placa.Poate ca de data asta ati nimerit-o. Bafta multa cu ea.
Tania, distractie placuta. Eu am avut intalnirea pe 1 septembrie. Ne-am distrat super fain. A fost o reintalnire reusita si cheful de dupa pe masura.
Dau send ca tre sa plec. Poate mai reusesc sa revin.
Mihaelutat spune:
Miri esti notata, la fel si Xandra, pe la sfarsitul zilei de munca prezint si lista cu nume, data, etc.
Eu sunt innebunita de babele prezente in viata mea, adica bona, femeia de la curatenie, soacra, administratora de bloc si altele.
Astea o sa ma scoata la pensie inainte de vreme. Nu le mai suport toate hachitele care mi la fac mie, si le fac intre ele, se cearta, sunt nemultumite de viata, de soarta, de Guvern, de mine, de copil, de barbata-miu, ca imi vine sa le dau afara pe toate, sa imi dau demisia si sa stau cu copilul acasa sa scap de ele. Scuzati lamentarile dar efectiv de aseara sistematic cate una din doamnele enumerate mai sus ma scot din sarite, pe rand si apoi impreuna ca m-au facut sa o iau razna.....
Ma duc sa bag o cafea si o tigara macar sa stiu de ce mor, ca mi-o fac cu mana mea si nu omoara ele.
Mihaela
album dn Titi
Madutza10 spune:
Good morning!!
Lavi ,ce ma bucur pentru tatal tau ,pentru tine ,A tinut cu voi Doamne Doamne !
Azi s-a trezit fi'miu la 9:45 cu o foame de lup ,nu i-am dat ce-a vrut el ci am incercat cu piure de fructe si suc ,i-am spus ca nu-i dau nimic altceva la care-mi raspunde ,,nu dai mamaiga ,andu nu papa ata''l-am lasat asa vreo juma' de ora dupa care a inceput sa tipe ,,mami mi-e poameeee'',pina la urma i-am facut soldatei cu unt si brinza de vaci ,a mincat saracu ca era rupt dar el de obicei nu serveste paine cu ceva ,doar goala .
Pe la 10:30 i-am facut suc de portocale cu lamaie ,nu l-a vrut nici p'asta darii dau mai fortat asa cu seringa ,la fiecare 5 min o seringa de suc ,poate se obisnuiesc cu gustul,deci alt fruct sub nici o forma nu vrea ,poate doar astea acre o sa le accepte intr-o zi.
Ne-am cintarit si masurat ieri:
-12300 kg (are 12 din aprilie),n-a mai luat in greutate ,mi-a zis dr ca la virsta asta trebuie sa aiba 12500 kg ,deci nu-i cine stie ce diferenta
-87 cm ,cam piticutz ,ar fi trebuit cu un cm mai mult dar nu-mi fac griji ,sotu' are 1.85 deci are de unde ,,lua inaltime''
Ma duc sa-i mai dau o seringa de suc ,revin :)))
Orlando_Andreas
(9.12.2005) si
Mada
1.7-2 ani
www.onetruemedia.com/shared?p=1b913bfba91d89dbb55d45&skin_id=7&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">Filmuletz ..,ca tot e la moda:))
Mihaelutat spune:
Ca nervii mei sa ajunga la apogeu, mama ma suna ca ii cumpara lui titi de ziua lui ATV din ala pe baterii... In ciuda explicatiilor mele ca nu avem loc in casa de el, ca nu am unde sa il pun, cadoul asta va fi. Acum am obtinut favoarea de a cauta pe net unul mai mic, macar, sa aiba loc in casa si sa il pot cara eu pana in parc. Deci o pun si pe mama pe lista neagra. Sa vedeti circ cand o auzi George, inebuneste asta.
Iar acum aflu ca bona a plecat de acasa cu copilul, menajera a juns acasa si nu are cheie sa intre in casa si amandoua ma suna pe mine. Ghiciti cine e de vina, desigur eu....azi e o zi din aia in care mai bine nu ma trezeam.
Colac peste pupaza, in seara asta vine si soacra-mea....Ma rog maine cred ca plec de dimineata de acasa si ma mai intorc noaptea
Mihaela
album dn Titi
roxisialexia spune:
Hy!
Catalina, multam de intrebare
. Bia ce nazbatii mai face?
Alexia este pe zi ce trece tot mai nazdravana adica” nadadao” si toata ziua alearga, se catara pe te miri ce, mananca numai singura altfel nu vrea, vorbeste non stop, ne imita la greu, il iubeste pe ta-su de numai poate- eu vin acasa si primul lucru ma intreaba “unde tati”..pe mine nu ma pupa si nu stange in brate cum face cu el
.
Este foarte independenta, face numai ce vrea ea si cand vrea ea… toata ziua spune ca “ aixica are braba” adica alexia are treaba…da cu mopul, matura ![]()
De cand ne-a virusat noki cu Nu mi-e frica de bau bau…numai asta se aude la noi in casa, facem spalari pe creier ![]()
La fel spune ca si nati sic he “ mai vrei” la orice mai vrea sau “inca odata”.
Aaaa si prin piata cand trece spune” scuze, padon ..la o pate” ![]()
lavi 
maria, ma uimesti cu ce mi-ai spus. Eu am o foarte buna impresie de orasul in care locuiesti, de altfel ma cam bate gandul sa ma mut acolo( dar sunt niste preturi!!!!).Cum sa nu aveti si aparatura necesara pentru anumite analize.?Sa stii ca nici eu nu acord o atentie marita sarcinii, asta este, alexia este acum in centrul atentiei, serviciul ma seaca de energie ca si circulatia din orasul asta infect.
lui cris.
Fetelor, la voi cum iese acest test ?
http://www.obfocus.com/calculators/gender.htm
Eu l-am facut si la alexia mi-a iesit fata si acum la fel 
Roxana si Alexia Maria( 21 octombrie 2005 )
BUBU
- Copiii fac ce vad, apara inocenta copilului tau! -