Contractii nedureroase(4)
Raspunsuri - Pagina 6
ancadragoman spune:
Eni felicitari!!!!!!!!!
Daia nu mai dadea nimeni de tine ca te pusesei pe nascare.
Pupicei la fete
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze
povestea nasterii
aurel_cris spune:
Buna dragele mele ce liniste pe aici asta inseamna ca sunteti toate bine si ma bucur foarte mult.
Eu tot prin patut stau inca mai avem contractii dar incet incet cu ajutorul lui DD mergem inainte.Macar am avut cateva nopti in care am dormit mai binisor si nu mai ma doare capul.

la toate fara exceptie
25+
micsunea spune:
Buna fetelor,
azi am facut 31 de saptamani. E, poate mai inaintam, dar de contractii tot nu scap!
De-abia peste 10 zile merg la doctor, asa ca pana atunci n-o sa am noutati, sper ca BB sta linistita in burtica pana atunci si sper sa creasca in grafic.
Pupici tuturor, sanatate maxima si minimum de contractii,
Micsunea
31+
micsunea spune:
Aurel-Cris,
In legatura cu mesajul tau de la FIV, incearca sa stai cat mai linistita. Si pe mine ma apuca contractiile daca stau pe la bucatarie si daca urc scari.
Cat despre starea de lesin mai am si eu din cand in cand, la mine cred ca e din cauza tensiunii joase.
Mult succes,
Micsunea
31+
aurel_cris spune:
MICSUNEA ai dreptate ca trebuie sa stau linistita dar uite ca nu am incotro si trebuie sa mai fac cate ceva de mancare,iar cu scarile nu am alta alegere daca eram la mine acasa era alceva.Sti ca cine nu are probleme nu isi da seama ce inseamna,mi-a venit sa zambesc pt ca mi sa spus ca oricum stau mult in pat abia mai fac si eu sport
Am intrat si noi in sapt 27,ma simt tot la fel cu contractii dar ma rog a DD si sper ca va fi totul bine.
Va dau si niste vesti despre GINGER,este tot la spital cu bebelusi la purtator,col foarte foarte scurt,astazi i se face echo si daca intra in travaliu o lasa sa nasca.Oricum ea este in sapt 33 si bebelusi vor fi ok,ii doresc di tot sufletul ca totul sa fie bine

la toate
26+
lumsta spune:
salutare fetelor!
Noi suntem bine....pe gynipral, cu ceva contractii dar macar nu mai dor. Ne rugam sa ajungem la termen si sa crestem mari pana atunci. Eu datorita gynipralului macar n-am fost nevoita sa stau tot timpul in pat...ca o luam razna cu siguranta.
Ma rog ptr ginge sa fie totul bine.
Pupici tuturor si contractii cat mai putine.
LUMI
33+
danonique spune:
As vrea sa va intreb daca in afara de contractii mai aveti si alte dureri.Eu am o durere groaznica in sold.Medicul mi-a zis ca e bebele care apasa pe un nerv.E f neplacut si cu greu reusesc sa merg.
danonique
34+
aurel_cris spune:
DANONIQUE eu nu mai am si alte dureri dar tu avand o sarcina mai avansata doctorul poate avea dreptate.Noi suntem mult mai micute la 26 sapt si ceva,oricum dr ma atentionat ca de aici inainte pot aparea diverse dureri caci bebe incepe sa creasca si apaasa pe diferite organe s.a.Iti doresc multa sanatate 

26+
danonique spune:
Aurel cris multumesc pt raspuns.Iti doresc si tie multa sanatate si cat mai putine contractii.
danonique
34+
lumsta spune:
Danonique eu am avut diverse dureri toata sarcina.....chiar e la 5 saptamani, in abdomenul inferior diferite dureri ascutite(junghiuri)....acum de cateva saptamani am dureri de spate, de burtica atunci cand imi schimb pozitia(din stand in picioare la culcata si invers....asta ma termina.........pana ma ricic din pat, si pana imi gasesc pozitia confortabila in pat e tare greu)......si acum am aceleasi junghiuri in abdomenul inferior din cand in cand....ma mai dor si muschiuletii abdominali pe lateral, probabil ptr ca se intind.
Mentionez ca toate sunt suportabile si n-am nimic cu ele daca nu e rau ptr bebe....doar ca de fiecare data cand a aparut ceva nou m-am speriat. Daca as sti ca nu e nimik de care ar trebui sa ma sperii(inceput de travaliu de exemplu) nici nu le-as baga in seama.
A si cred ca ma mai doare si vezica urinara cand e plina...si presata....ca bebe al meu e jos.
LUMI
33+