Contractii nedureroase(4)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

quote:
Originally posted by micsunea

A, mi-a spus ginecoloaga si ca mi-a mai crescut burtica

INTREBARE: pentru cine a mai avut control cu degetele pt col, pe mine m-a durut teribil, ati simtit si voi la fel?

Pai daca la nastere trebuie sa ma controleze asa la fiecare ora (asa ne-au zis la maternitate, pun doua degete sa vada deschiderea colului, din ora in ora), pai ce ma fac, ca mi-e ca nu o sa rezist???

Micsunea zuza,
30+

Si pe mine ma cam durea controlul ,dar cand am nascut parca nu am mai simtit asa tare durerea ,nu de alta dar aveam contractii si crede-ma ca nu se compara durerea.

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)

poze

povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lumsta spune:

Salutare!

Astazi mergem si noi la echografie!!!!!!!! Sa vedem cat a mai crescut bebe!!!! Abia astept, am niste emotii!!!!!!!!!!!!Sper sa fie in grafic, ca daca nu iar o iau razna.

Alte vesti: suntem pe Gynipral ca am avut cateva contractii dureroase saptamana trecuta. M-am saturat!!!!!!(de atatea pastile si contractii). Sper sa ajungem acolo unde trebuie!

MICSUNEA...si bebe al meu avea 1,5 kg la 30 de sapt.

Pupici la toata lumea, in special strumfilor din burtici!

LUMI 32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micsunea spune:

Multumesc fetelor!
Anca, e adevarat ca e mai obositor dupa nastere decat inainte?

Lumsta, ai vazut la odisee ce bebei mari au fetele? Poate ca si mamicile si taticii sunt mari, totusi...Dar si ai nostri sunt in grafic!
Astept stirile! Sa fie minunate!

Pupici tuturor,
Sanatate maxima,
Micsunea 30+

Mergi la inceput

Ginger, esti bine?

Micsunea
30+

Mergi la inceput

Micsunea: n-am citit pe la odisee de ceva vreme...dar daca vad ca sunt bebei super mari la aceeasi varsta....nu cred ca n-o sa intru in panica.

Vesti: Bebe are 1899g, cica. E tot in grafic...a crescut strumful. Fluxurile pe arterele lui sunt ok, placenta e de gr.3 dar stiu ca asta e o apreciere ochiometrica....deci subiectiva cat de cat. Daca bebe e in grafic trebuie sa fiu linistita( nu stiu daca o sa pot). Analizele mele sunt bune! pana aici vesti bune.

Dar am o mie de contractii pe zi!!!!!!!!!!!!!!!m-am saturat! In timp ce colul e bine(3,18cm)....se pare ca Gynipralul isi face treaba.

pupici!

LUMI 32+

Mergi la inceput

Bravo Lumi!
Ce BB voinic ai! Al meu nu cred ca va depasi 1800g la 32 de saptamani! Si ce col lung!!!! pai cu asemenea col, cred ca ajungi sigur la termen!

La odisee, uneia dintre fetele cu BB de peste 2 kg (cred ca avea 2100 sau 2200 g) la 32 de saptamani i-a spus doctorul ca nu e bine, deci al tau e perfect!

Eu am avut o noapte cu contractii non-stop, pana la urma m-am asezat in fund si asa am reusit sa am mai putine contractii si sa dorm.
In schimb colul meu continua sa scada
Sunt tare panicata.

Va pup pe toate si sper sa am si eu vesti bune de dat peste doua saptamani, dupa urmatorul control!

Micsunea
30+

Mergi la inceput

Si eu zic ca e voinic bebita! sper sa mergem bine in continuare!

Trebuie sa fii tare Micsunea! eu cand sunt panicata am contractii non-stop. O sa fie bine...trebuie! Si o sa creasca bebe bine de tot...ne mai sperie doctorii si degeaba cateodata. Stai cuminte ca sa stea bebe cat mai mult acolo si sa creasca mare!

M-am convins ca si masuratorile nu sunt chiar exacte...pentru ca stabilirea perimetrului depinde si de ochiul echografistului, si 1mm sau 2mm conteaza la raportul final.

Micsunea tu ce iei ptr contractii?.....la mine nu tine decat cu Gynipral.

LUMI 32+

Mergi la inceput

Pai mie mi-a dat un utrogestan (100mg de progesteron adica) si un magneziu pe zi. Am inteles la ultimul control ca pot lua si buscopan (antispasmic adica).

Deci nu iau mare lucru. Astept sa vad si controlul de 32 de saptamani, poate atunci imi mai schimba tratamentul.

Doctora mea parea chiar incantata la ultimul control de 30s fata de cel de la 28 s. Dar eu m-am uitat pe internet si scrie clar ca atat contractiile cat si scurtarea colului sunt cauze de nastere prematura. Eu am si ambele simptome in acelasi timp.

E, azi sunt clar panicata, dar cred ca asa sunt la fiecare inceput de saptamana! O sa ma simt mai bine spre vineri incolo, cand o sa mai tai o saptamana din calendar.

Pupici si tine-o tot asa, Lumi,

Micsunea
30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aurel_cris spune:

Dragele mele Ginger este in spital,acum 3 zile a intrat in travaliu dar din fericire doctori a putut sa il opreasca,ca bebei sa mai stea la mami in burtic ceva timp.
la toate fara exceptie
25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danonique spune:

Buna!Eu am fost vineri la control si colul meu e deja deschis pt nastere.Medicul mi-a zis sa stau in continuare in pat si poate voi reusi sa mai rezist inca cateva zile.Contractii am mai multe seara.Ma bucur ca bebe e mare si ca am facut injectiile pt maturizarea plamanilor.Va pup.

danonique 34+

Mergi la inceput