Contractii nedureroase(4)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Si eu am facut la 37 secretie si nu am avut probleme mai grave decat aveam la momentul ala cu colul.Dar mie mi-a facut secretia si in noaptea cand m-am internat

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmuletepovestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

Are mama o ratusca...
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=8&folder=Ratusca din viata mea" target="_blank">an1 si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca%20din%20viata%20mea&page=1" target="_blank">an2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Melisa_30 spune:

Am reusit sa ajung sa fac analiza de secretie, rezultatele abia peste 8-10 zile..Nu a fost asa cum credeam, adik a fost cu valve, insa nu secretie din col, ci doar vaginala si a fost OK. Maine merg sa discut cu dr meu sa vedem ce imi spune de nastere, de injectii maturare etc. Abia astept!
Problema in continuare sunt nenorocitele de contractii,care parca au propria lor viata si vointa..sunt ff puternice, si isi modifica modul de actiune periodic. Acum am contractii care imi dau tot felul de senzatii (de urinare instant sau altceva..) si simt k fac p mine cand am una si transpir toata. Dureaza chiar si 2 min si cateodata am una dupa alta. Am stat 2 zile f speriata, am crezut k a inceput travaliul. Mi-e frica sa tusesc, sa stranut sau sa imi suflu nasul, simt k mai am foarte putin pana o iau pe campii, asa...de sfarsit!
Am ajuns la 1 gynipral la 5-6 ore, asa, de la mine putere. Grischa, tu la ce intreval le iei? Eu luam pana acum jumatate la 6h, dar nu mai tine.
Anca, tu ai avut astfel de contractii?

34+ cu Casian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Da am avut si le "tratam" cu injecti de no-spa+scobutil la 12 ore ,Dar tot aveam contractii insa nu mai erau asa dureroase.
Nu cred ca iti face injectii de maturare si daca ajungi la 35 este f bine,eu asa imi puneam termene scurte ca altfel inebuneam.Stai linistita ca pericolul mare deja a trecut.

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmuletepovestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

Are mama o ratusca...
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=8&folder=Ratusca din viata mea" target="_blank">an1 si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca%20din%20viata%20mea&page=1" target="_blank">an2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Grishca spune:

Exact asa am si eu contractii ,Melisa. Eu, m-am programat sa ma alarmez, daca timp de 2 ore am astfel de contractii regulate la 10-15minute sau daca mi se rupe apa. Altfel incerc sa respir cand le am cat mai adanc, vb cu bebe sa mai stea si incerc sa ma gandesc la ceva frumos.
Eu luam de mult timp 1 gynipral la 4 ore (prescris de medic atunci cand a vazut ca mi s-a deschis colul in doar 1 saptaman jumate de contractii)dar acum 2 saptamani mi-a zis medicul ca trebuie sa le reduc treptat pentru ca de la 35 de saptamani sa le intrerup de tot.In ultima perioada imi crescuse si pulsul la 130 si oricum trebuia sa le reduc.Asa ca le-am redus mai intai la 1la 6 ore,apoi 1/2 la 4 ore iar acum iau 1/2 la 6 ore si de luni marti n-o sa mai iau niciuna. Oricum nu shtiu cat efect a avut la mine tinand cont ca nu mi-au trecut contractiile. Dar e bine sa te consulti cu medicul in privinta acestui medicament pentru ca poate avea efecte destul de urate. Sau macar sa-ti monitorizezi tensiunea si pulsul mai ales.

hai ca am ajuns foarte departe si in curand ne vom tine baieteii in brate .

34+ Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eumada spune:

Melisa 30 eu am avut amenintare de avort si inca mai am.;Toata sarcina nu mi-a verificat niciodata colul si nici valvele nu le-a folosit,pentu ca pot da contractii si grabi naterea.La sarcinile fara probleme se face dar la sarcini cu o problema cat de mica NU.
O singura data l-a verificat cu mana(degetul)doctoritza ca sangerasem tare mult.Atat.in saptamana 14.sI DE ATUNCI DOAR ECOGRAFIC SI O DATA CU SONDA DAR A INTRODUS-O foarte putin.Deci daca ai probleme nu....esti cumva suspecta de UREAPLASMA SAU ALTCEVA?
Nici asa nu prea se recomanda.Poti face diverse infectii in urma acestor recoltari..

Tu decizi...ete chiar necesar?

Madalina s32Eva-Maria
AMR 53 ZILE

Mergi la inceput

Am fost aseara sa discut cu medicul si m-am intors acasa cu un gust foarte amar...eu aveam o lista de intrebari care ma framantau, si pe cum avansa discutia a devenit tot mai "neprietenos". A interpretat total altfel, ca si cand nu am incredere in el sau ca ii pun la indoiala abilitatile. Intrebarea cu injectiile de maturare a pus capac, s-a ofuscat, mi-a spus k nu ii place cum gandesc si starea pe care o am si ca i-am dat o stare aiurea...k ei fac ce e mai bine pt bb si k nu trb sa intreb eu daca trb sa fac un anume tratament sau nu...In legatura cu contractiile mi-a spus k daca erau asa puternice si erau "din alea adevarate" imi rupeau tesuturile pana acum (eu am cerclaj)...In fine, a incheiat prin a spune k dc se gandeste mai bine, imi face cezariana la privat, k eu sigur fac parte din categoria de pacienti care in momentul nasterii au reactii de panica si este foarte greu de colaborat cu asa pacienti...Ce sa spun...nu am facut nici un control de col, nici eco..am facut in schimb o monitorizare de 20 min iar cd am iesit din sala respectiva l-am trimis pe sot sa ii inmaneze rezultatul monitorizarii. Culmea este k am avut contractie chiar dupa ce mi-a dat jos apartul acela, deci nu stiu cum il afecteaza pe bb o contractie de-a mea. El era deja cu alti pacienti si nu am mai stat o ora sa astept sa termine el. Daca e ceva aiurea in rezultat, sper k este atat de rational incat sa imi dea macar mail si sa imi spuna. In fine, ideea este ca am ajuns la 35+ si am schimbat semnaturaaaaaaa!!!. Incerc sa nu ma mai gandesc la vizita medicala avauta, desi m-a cam macinat toata noaptea.

35+ cu Casian

Mergi la inceput

Salutare!
Am fost la dr.Colul este in aceeasi stare ca si acum 6 saptamani, dar bebe a mai urcat sinu mai apasa asa tare pe col si celmai important nu mai are circulara de cordon. Totul e bine si de acum chiar daca se produce nasterea nu mai este nevoie de injectiile pentru maturarea plamanilor, complicatiile fiind minime daca totusi nasterea se produce prematur la 35-36 de saptamani.

35+ Tudor

Mergi la inceput

Schimbare de semnaturaaaaaaaaaaaaaa! Azi am implinit 36 de saptamani, sunt fff fericita. Am fost si la eco, la Iosub si bb e bine, are 3 kg. Hidrocelul nu se mai vede si referitor la hipotonia pielocaliceala mi-a spus sa nu imi fac probleme, valorile sunt fff mici si cel mai probabil va disparea dupa nastere. Culmea ironiei: acum, asa, de sfarsit, am col de 37 mm, inchis...nici nu visam eu vreodata la 37 mm
Medicul vad ca nu mi-a mai raspuns la mailuri, desi i-am trimis doua...imi creaza un sentiment ff aiurea, de nesiguranta..Voi presupune ca nu a putut sa isi citeasca mailurile, desi initial mi-a spus ca el chiar dc e in concediu, are laptopul cu el. Nu vreau sa ma gandesc k nu imi raspunde intentionat...pentru ca eu nu am fost nepoliticoasa cu el si am fost si "atenta". Din contra, el consider k a fost nepoliticos cu mine, tratandu-ma "de sus". Asta e acum, trebuia sa fie ceva, orice, sa ma faca sa nu stau linistita pana la sfarsit...
Grischa, ma bucur de vestea cu circulara. Cu contractiile ce mai faci? Mai rezisti? Eu nici nu ma pot gandi cum ar fi fara medicamente...

36+ cu Casian

Mergi la inceput

Astazi facem 36 de saptamani.Asta e f bine. Dar mi-as dori sa mai stea bebe in burtica pentru ca este cam micut, cu o saptamana mai micut si as vrea sa mai creasca. In schimb se pare ca in rest e f bine totul, inclusiv colul care are 30 mm desi cred ca e tot intredeschis.
Acum parca m-a luat frica si mai tare cand stiu ca trebuie sa mai rezistam doar o saptamana ca sa nu fie bebe prematur. Imi explodeaza orele in cap. Ma rog sa ajungem la 37 si imi doresc sa nasc pe 1 august ca sa mai creasca bebe.
Contractiile sunt la locul lor, cate unele au devenit atat de dureroase ca ma trec apele si mi se taie respiratia,norocul meu ca sunt doar 2-3 pe zi din astea. Tu ce tratament mai iei? Eu am rams cu 3 no-spa forte si 2 uscosin pe zi.

Felicitari Melisa pentru bebe grasunel si sanatos. Asta e tot ce conteaza !

36+ Tudor

Mergi la inceput

Felicitari pt schimbarea de semnatura! Sunt sigura ca vom ajunge cu bine la termen. Trebuie sa ii scoatem lei!Acum eu deja ma gandesc la nastere in fiecare zi; pana acum ma gandeam numai cum sa fac sa ajung aici, la aproape 37 de sapt! Mie dr nu mi-a schimbat tratamentul: 2 no spa la 4 ore+ 1/2 gynipral la 6 ore si 4 magne b6 pentru contractii. Eu insa am mai redus no spa destul de drastic, adik nu mai iau mai mult de 6 maxim pe zi, dar gynipral incerc sa il mentin la 6 ore, desi mai depasesc din cand in cand orele, mai ales noaptea (nu ma trezesc special pt medicatie, iau cand ma trezesc eu singura, k oricum merg la toaleta minim de 2 ori pe noapte. Am redus eu de la mine, pentru k nu mai suport no spa-ul, abia il mai inghit
Tu cum nasti Grishca? Eu mi-am spus k la cate contractii am avut pana acum si cate emotii cu colul , merita sa nasc natural, k poate nu degeaba s-a antrenat uterul meu de la 17 sapt de sarcina. Desi...mi-e o fricaaaaa...nu as vrea sa se intample ceva dupa ce atat amar de timp m-am chinuit sa duc sarcina cu bine.

36+ cu Casian

Mergi la inceput