Contractii nedureroase(4)
Raspunsuri - Pagina 16
Grishca spune:
Offf, prin cate ai trecut si tu...Eu sarcina asta m-am simtit ca intr-un montagne-rousse. Am trecut de un Cmv pozititv, amniocenteza,lichid cu probleme, placenta cu probleme,bebe cu un defect la inima si acum contractii, col deschis...
Azi am insa o zi buna. I-am promis lui bebe ca-l mai tin la caldurica pana se face mare. Eu sunt mereu pregatita pentru marea intalnire, dar vom avea o eternitate impreuna dupa astea 2 luni... Sunt foarte optimista, l-am trimis pe sot sa cumpere lucrusoare pentru bebe si cate ceva pentru cand voi fi eu mamica de la baby expo. Azi e ultima zi de targ si poate gaseste tot ce e nevoie intr-un singur loc...
Vom avea lei puternici si luminosi!
29+
Tudor
Grishca spune:
Salutare
am schimbat semnatura!am schimbat prefixul! noi suntem in continuare pe baricade cu momente optimiste, altele (cele cu contractii)mai ploioase, dar mergem inainte.
Melisa3o voi cum sunteti?
30+
Tudor
Melisa_30 spune:
ufff...eu am avut o zi cu o mie de contractii...nici nu mai stiu cate, le-am pierdut sirul..sper k maine sa fie mai bine...Nu stiu cum se manifesta la tine, dar la mine in ultima vreme cand am cate una mi se taie si respiratia, imi zvacnesc tamplele si simt ca imi iese inima din piept..La cat de puternice sunt nu vad cu ce m-ar ajuta niste amarate de no-spa...Abia astept sa ajung la 36, poate macar atunci vor inceta afurisitele, ma gandesc k poate este si pe fond psihic...si dupa 36 de sapt poate scap de ele fiind scapata de griji...nici nu mai stiu ce sa cred. Astept cu nerabdare urmatorul control eco sa vad cat mai e colul si cum mai e si bb, sper ca nu il afecteaza aceste contractii...
30+ cu
Casian
Grishca spune:
da, si eu de la 11 la 17 am avut la 15-20 minute cate una. la mine nu sunt asa puternice,majoritatea sunt nedureroase, dar sunt foarte multe. la orice nervi sau emotie fac o cascada de contractii de nu se mai opresc. eu nu ma bazez f mult pe no-spa. eu iau 6 ginipral /zi, 3 no-spa forte si 2 uscosin. adica la fiecare 2 ore bag cate ceva. plus vitaminele si suplimentele. dar cu toate astea cea mai importanta la mine e starea de spirit,psihicul. mai fac cont daca am 1 gram de pipi in vezica. dar daca ma enervez nimic nu ma mai ajuta. si eu abia astept sa ajung la 36, dupa aceea ...
eu am martea viitoare eco de trim 3. de obicei nu-i creeaza decat un usor disconfort lui bebe contractiile, ca-l strang si pe el si il lasa uneori fara oxigen, de-aia e bine cand apar sa respiram adanc si sa stam pe partea stanga.
azi trebuie sa fie o zi buna
30+
Tudor
ancadragoman spune:
Grishca asa aveam si eu ,toata ziua si pe la 32 de saptamani devenisera dureroase insa cu stat la patut si injectii de no-spa+scobutil am dus sarcina la termen ,adica 39+4 zile
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmuletepovestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
SA IL AJUTAM PE ANDREI
TELEDON PENTRU MIHAITA
0 900 900 320-10 euro
0 900 900 325-5 euro
Grishca spune:
Multumesc pentru suport Anca. Te felicit din suflet pentru ca esti atat de puternica si cu toate problemele ai ajuns cu sarcina chiar foarte departe, adica pentru mine si 37 s e un vis dar aproape 40 
e aproape utopic. Probabil ca in momentul in care nu ma mai inteleg cu ele trec si eu pe injectii, pana atunci pat, pastile, si cel mai important buna dispozitie.
Sanatate si bucurie fetitei tale Maria Alexandra
30+
Tudor
ancadragoman spune:
Sigur o sa reusesti ,eu de la 28 am avut colul deschis si ca sa nu inebunesc imi propuneam termene scurte ..."macar la 30 sa ajung " asa spuneam si cand aju ngeam mai prelungeam cu 2 saptamani ![]()
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmuletepovestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
SA IL AJUTAM PE ANDREI
TELEDON PENTRU MIHAITA
0 900 900 320-10 euro
0 900 900 325-5 euro
g24hit spune:
hello
nu am mai intrat cam de multisor pe aici deoarece mamarutza mea nu ma lasa sa suflu...dar asta e f bine cand ma gandesc prin cate am trecut....
fetelor ....mult curaj si fiti cuminti....si eu am avut contractii de la 17 sapt, stat in pat , gynipral, no-spa si toate au trecut si le-am uitat dupa ce am nascut.
multa rabdare si sa auzim numai de bine !!!
Grishca spune:
Salut!
Noi suntem un pic mai bine de vreo doua zile, adica mai putine cont.
Melisa ce mai faci?
30+
Tudor
Melisa_30 spune:
Multumim de incurajari mamicilor! Ati scapat cu bine si cu voi in gand drept exemplu tragem si noi speranta sa ajungem acolo unde trebuie!
Ieri m-am bucurat ca am stat bine la capitolul contractii pe timp de zi, dar noaptea am tot avut..de cate ori m-am trezit aveam burtica tare...azi de cate ori m-am ridicat la toaleta am avut una..ajungeam incovoiata pana la baie...Am intrat putin in panica cu gandul la colul meu, pt ca i-am simtit pentru cateva momente piciorusul sau manutza (nu mi-am putut da seama) ffff jos, adica chiar la pubis(!!) si m-am cam socat. Niciodata nu l-am simtit chiar acolo jos pe bb si nici nu credeam k poate ajunge chiar acolo. Pana pe 5 cand am controlul, cred k o iau razna. Voi ati simtit bb asa de jos vreodata? Oare are legatura cu faptul k mi s-a scurtat colul?
Grishca, poate scapi incet incet de contractii, am mai auzit de cazuri cand contractiile s-au oprit brusc si nu au mai reaparut pana la sf sarcinii. Poate reusesti sa le dovedesti!
30+ cu
Casian