Contractii nedureroase(4)
Raspunsuri - Pagina 14
ipselion spune:
dyxy20
stai linistita sunt contractii normale si vei avea parte de ele pana la sfarsitul sarcini.sa nu te ingrijorezi.
e posibil ca mai tarziu in timp ce tu ai contractie bb-ita ta sa nu miste pe parcursul lor. stai linistita.
la mine asa se intampla.
dk atunci cand ai contractie apar dureri de burta ca la menstruatie te sfatuiesc sa vb cu medicul tau.dk nu sunt dureroase e totul ok.
eu abia astept sa nasc caci mai am putin(35sapt).
sa fi sanatoasa si tu si bb. nastere usoara si mai vb.
dyxy20 spune:
ipselion
multumesc frumos pentru raspuns.am fost si la doctor intre timp si mi-a spus ca am colul inchis si ca nu sunt periculoase decat daca sunt foarte dese si dureroase.bineinteles ca mia recomandat sa nu fac efort,sa stau in pat cat mai mult posibil si sa iau supozitoare uscosin(scobutil) sau no-spa.dar m-a ingrijorat totusi ca mi-a zis ca am uterul cam mic pt varsta sarcinii(toata lumea imi spune ca am burta mica).sper ca bebelina sa fie bine si sa se dezvolte normal si odata cu ea sa-mi creasca si mie burta mai mare ca ma dispera lumea cand imi zice ca e mica.
ipselion tu mai ai foarte putin.iti doresc nastere usoara si un bebe sanatos si frumos!
la fel va doresc la toate burticile!
aurel_cris spune:
si eu sunt o tipa care sa luptat de la 19 sapt cu contractiile,am facut si ceclaj dar cu ajutorul lui DD si stat in pat am ajuns la 38 de sapt.Acum mi-au scos firele de la cerclaj si se pare ca bebe mai vrea sa stea in burtica desi colul nu este inchis complet.
Deci se poate merge inainte daca stai linistita,eu nu ieseam afara decat la dr. a fost tare greu dar am reusit.
37+
Bianca Maria
violeta11 spune:
Buna fetelor,revin iarasi,saptamana trecuta de joi am avut contractii foarte dese,chiar si noapte,deci chiar daca am astat in pat linistita,dar sambata au foast si mai dese,chiar si 2 la 5 minute,la 10 la 15....au tinut cam 5 ore.....in aceasta perioada pe bb nu prea l/am simtit mai deloc si am ingrijorasem foarte tare,am luat nospa dar parca degeaba....am zis ca daca continua duminica merg la urgente....dar duminica bb m/a trezit la 9 dimineta cu miscarile lui haioase,si mi/am zis ca poate au disparut si asa a fost,s/au rarit....mai am si acum dar foarte rare....poate una la o jum de ora ,sau o ora....contractiile la mine au inceput din saptmana 13 de sarcina....joi ma duc la ginecolog sa vedem ce zice.
28 saptamani
DPN 6 Mai ...
Baietel canadian 100%
ralu_t spune:
fetelor, nu mai e nimeni cu contractii nedureroase?
va felicit pe toate dar poate mai intra totusi cineva la topicul asta pentru incurajari, nu pentru probleme.stiam de subiect de cand am ramas gravi insa nu m-am asteptat sa-l gasesc tocmai pe pagina 26!!! asta e foarte bine 
contractiile mele au aparut pe la 26 de saptamani in urma unui stres puternic dar atunci nu au tinut decat cateva zile, am luat nospa destul de des, pana la 6 pe zi si a fost ok. asta pana in saptamana 28 cand au inceput iar in forta, cred ca am 20 de contractii pe zi, initial le aveam doar daca stateam in picioare sau mergeam, acum le am si daca stau pe scaun sau in pat. acum iau o jum de gynipral la 6 ore, 4 magne b6/zi, plus nospa cate 6/zi-la sfatul medicului evident, insa efectele sunt insesizabile, adica am contractii in continuare..multe. la astea se mai adauga si stresul de rigoare, sa nu nasc inainte de termen, sa nu se deschida colul. La ultimul control de fix acum o saptamana colul arata bine, era inchis si avea 4.6cm, dar nu stiu daca era moale sau tare fiindca a fost masurat doar ecografic. medicul mi-a zis s-o iau mai usor, dar nu sa stau la pat, nici sa-mi modific activitatile, doar sa nu exagerez insa eu sunt in continuare nelinistita, ca totusi dupa atatea pastile contractiile mele nu trec sub nici o forma, m-am saturat de burtica tare mereu...oare chiar nu se poate face nimic sa treaca??? ce s-ar intampla fara pastile?
a venit toamna...cu un bebe albastru
tudor
!!!
30+
drumul lui bebe
poze
CNico spune:
Buna,
Si eu sunt o gravituta care se confrunta cu aceste contractii de la 29 de saptamini, pe la 31 am fost internata o saptamina, iar acum am 34 de saptamini si trebuie sa stau cuminte in pat.Din spital am aflat o poveste cumplita despre o maminca care desi cerclata si a stat in pat tot timpul, doar cu o mica abatere a fost la o petrecere,noaptea i s-au rupt membranele si a nascut prematur la 30 de saptamini, acum fetita are probleme grave de sanatate. Nu vreau sa va sperii dar nu e de glumit, mai ales cele cu colul deschis aveti mare grija, si daca doctorul va recomanda repauz la pat sa va conformati.Sarcini cit mai usoare si fara contractii.
Nico 34+
ralu_t spune:
mda...se pare ca nu e tocmai roz treaba cu contractiile, asa nedureroase cum sunt. noroc ca am fost mai panicoasa si dupa primul mesaj postat la acest capitol am mers la spital. la fix o saptamana de la ultimul control, colul meu s-a scurtat si s-a deschis usor, am fost internata 3 zile cu perfuzii cu gynipral, sunt acasa doar pt we si saptamana viitoare ma intorc la spital. deci nu e de glumit in mod clar, daca asteptam sa merg la control dupa o luna cum mi s-a spus initial, probabil nasteam deja. asta e, acum ma asteapta o lunga sedere la pat, minim pana la 36 de saptamani, deci cam pana de pasti. sper sa stea cuminte bb la caldurica pana atunci. succes si cat mai ptuine contractii, de orice fel, ca nu-s sigure niciunele
a venit toamna...cu un bebe albastru
tudor
!!!
30+
drumul lui bebe
poze
asfalt spune:
si sotia mea 28+, are aceleasi probleme, doctoru i-a spus sa i acate 3 no spa pe zi timp de o saptamana, incepe de azi asa ca nu pot sa va spun daca a mers, sau nu
ancadragoman spune:
quote:
Originally posted by asfalt
si sotia mea 28+, are aceleasi probleme, doctoru i-a spus sa i acate 3 no spa pe zi timp de o saptamana, incepe de azi asa ca nu pot sa va spun daca a mers, sau nu
va tin pumnii sa mearga si sa nu fie nevoie de injectii sau perfuzii
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)poze si filmulete
povestea nasterii
Pentru concursul"Clipe de viata 2007"
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=6" target="_blank">babuta si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=25" target="_blank">la 37 de saptamani
Alice987 spune:
Buna!
Si eu cred ca am contractii,nu prea sunt sigura
mi se intareste uneori dar nu toata burta ci o portiune mai jos de buric in partea dreapta.problema e ca la ecograf mi-a spus ca am placenta inserata in partea dreapta,dar nu a pomenit nimic de col si eu am uitat sa intreb
nu ma dor intariturile astea dar e ca si cum s-ar umfla un mat mai gros,nu prea stiu sa va explic!cert e ca vreau sa stiu daca nu e burta complet intarita ci doar o bucata,tot contractie se numeste?