Contractii nedureroase(4)
Raspunsuri - Pagina 13
onyxg1998 spune:
quote:
Originally posted by danangie
BUNA la toate fetele,
Am si eu intrebare daca nu e cu suparare. Deci suntin 18 s. Azi....si nu numai azi.....mi s-a mai intamplat inca de 2 ori....am simtit partea dreapta a uterului tare si mai sus decat partea stanga. Adica, vedeam cu cohiul liber cu partea dreapta era mai sus decat partea stanga. Partea stanga era moale fata de partea dreapta. Nu ma durea. Sa fie oare asta o contractie sau era bb care isi gasise loc acolo? De frica am luat scobutil......dar cam in 20 de minute uterul si-a revenit. Acum nu stiu daca eu am avut o contractie si de la scobutil uterul si-a revenit......sau era bb.....ca in aceste 20 de minute l-am simtit ca s-a miscat de vreo cateva ori........stiti ceva???PLS..
mult asteptat
O contractie este cand toata burta ti se intareste, fie ca te doare fie ca nu, si dureaza intaritura asta cam 15-30 secunde.
25+Pupik de la Onyx si Vlad
danangie spune:
ANCA, ONYX va multmesc mult de raspunsuri. M-am mai linistit. Nu..la mine era doar juma de uter tare si era mai sus de partea stanga. Deci, sigur era bb. Ce ti-e si cu spaimele astea...
mult asteptat
ancadragoman spune:
Dana ,deja ai 18 saptamani....tot inainte si numai bine
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze
povestea nasterii
www.onetruemedia.com/shared?p=4b8052e7751d7af3c4b841&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet
ipselion spune:
buna mamici,
si eu sunt o viitoare mamica(DPN-6 martie)si am contractii.
si eu imi simt bb-ita mea, ba curisorul,ba caputul,ba piciorusul si e o senzatie tare placuta.
la mine sunt din ce in ce mai dese, cred ca vrea sa iasa mai repede.
oricum sper sa fie sanatoasa si sa am putere de "munca"
va urez toate cele bune si sa va bucurati de bb
pup mamicile,pup burticile
violeta11 spune:
Buna fetelor,eu am contractii nedureroase de la 13 saptamani,sa va spun si cum,mi se ridica uterul ca o umflatura,ba in stnaga ba in dreapta,si este tare,in cateva secunde revine la normal,cateodata ma si masez si revine mai repede....am intrebat doctorul si mi/a zis ca sunt normale,atata timp cat nu sunt regulate la intervale scurte de minute sau dureroase.
25 saptamani
DPN 6 Mai ...
Baietel canadian 100%
g24hit spune:
hello
vad ca inca mai apar burtici cu contractii...
va doresc sa ajungeti cu bine la termen si cu cat mai putine contractii !!!
aylin_tarcan spune:
fetele, ziceti-mi si mie va rog ce valori de IR ati avut voi pe la 12-14 saptamani (daca ati facut eco si vi le-a masurat). ca am postat subiect si nu imi raspunde nimeni. poate imi ziceti voi.
Petra cu mica broscuta Alma (20.08.2007)
broscuta gargarita
dyxy20 spune:
buna,fetelor!
sunt noua pe forum.azi am intrat in 20 de saptamani.am o nelamurire si sper sa ma ajutati.in ultimele zile mi se incordeaza uterul,ca o umflatura,ba in stanga ,ba in dreapta ,ba pe mijloc,dar nu toata burta.am mai simtit asta si mai demult,acum cateva saptamani dar foarte rar.acum insa mai des,si mai ales ccand stau in pat.sa fie oare contractii?are rost sa ma ingrijorez?
onyxg1998 spune:
Fetelor, eu v-am mai spus, la mine cand sunt contractii am urmatoarele “simptome”: pulsul incepe sa mi se accelereze, respir mai greut, toata burta mi se intareste, dar toata absolut si tine asa cam 30 de secunde, timp in care bebelina nu se misca, apoi incepe maratonul ei in burtica. Umflaturile cand intr-o parte cand in cealalta un sunt contractii, sunt bebelul care se misca dintr-o parte in alta. Sper ca asta sa va lamureasca putin.
Pupik de la Onyx si Vlad
27+
Alexandra Maria si mami de
Vlad Gabriel James
danonique spune:
Vad ca au aparut alte fete cu contractii nedureroase.Sper sa aveti toate sarcini usoare si sa nasteti bebelusi sanatosi si frumosi.Pupici.
Dana si [bebe] Albert Aaron 20.12.2007