Cadouri de Craciun - capitolul jucarii

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns raluca23 spune:

n-a mai postat nimeni de atata timp pe topicul asta despre jucarii...

am si eu o intrebare, care ma puteti ajuta. vreau sa le iau la fetitele mele de aproape 3 ani o bucatarie completa, insa din ce am vazut pe net, nu mi-au placut ca nu sunt inalte ca dimensiune.
as vrea sa stea in picioare "sa gatesca" la aragaz sau "sa spele" vasele. am vazut o bucatarioara la quelle care mi-a placut, dar nu cine stie ce. de la quelle mi-au placut mult frigiderul, aragazul si masina de spalat rufe alea albe care le imita perfect pe cele reale, de la miele. dar nu sunt trecute si dimensiunile lor, par destul de mici. le-ati luat careva dintre voi la fetite? ce dimensiuni au?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Letitia1 spune:

Pai asteapta pina la Craciun si poate o sa posteze.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Citat:
citat din mesajul lui raluca23

am si eu o intrebare, care ma puteti ajuta. vreau sa le iau la fetitele mele de aproape 3 ani o bucatarie completa, insa din ce am vazut pe net, nu mi-au placut ca nu sunt inalte ca dimensiune.
as vrea sa stea in picioare "sa gatesca" la aragaz sau "sa spele" vasele. am vazut o bucatarioara la quelle care mi-a placut, dar nu cine stie ce. de la quelle mi-au placut mult frigiderul, aragazul si masina de spalat rufe alea albe care le imita perfect pe cele reale, de la miele. dar nu sunt trecute si dimensiunile lor, par destul de mici. le-ati luat careva dintre voi la fetite? ce dimensiuni au?

Am luat eu masina de spalat rufe, e cam de dimensiunea unei cutii de pantofi si merge cu 3 baterii din acelea mai mari si mai groase, nu stiu exact tipul. A mea a fost foarte incantata.

de Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Vesnic cu Emma in suflet
PENTRU SEBI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fritz spune:

Chiar aseara am fost in Carrefour - Pitesti si am vazut o bucatarie superba! 5 milioane...Pentru copii, adica de jucarie, nu adevarata...

Am completat ca nu cumva sa creada cineva ca fac o gluma...

Mergi la inceput

multumesc de raspuns anangel_lexi. o sa le comand si eu la fete, ca-mi plac cum arata. oricum le asez pe o mobilita din camera lor si se vor inalta suficient cat sa le fie la-ndemana. de la quelle le-am mai luat jucarele si le-au placut tare mult, setul ala de inghetata si prajituri si un set cu filtru de cafea, toaster si mixer. a, si cuptor cu microunde. se joaca frumos cu ele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sarandu spune:

ANul acesta pe langa jucarii la Sara(3 ani jumate) si Andu(2 ani jumate) le aduce Mos Craciun un bebe adevarat. O surioara! Ce Mos darnic, avem! Nu?!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rudyi spune:

eu i-am luat nepotelei mele de aici o astfel de bucatarie...gasesti mai multe modele si l unele scriu si dimensiunile...pt nepotica mea de 3 ani a fost numa potrivita ca inaltime...uite linkul

http://www.bebebliss.ro/jucarii/jucarii-fetite/coloma-bucatarie-electronica-cu-sunet/

dc e considerat reclama...sorry

23+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinatunza spune:

Buna, Raluca23 fetita mea o are pe asta http://www.colomaypastor.com/es/ficha.php?Id=227&pos=3&cat=cocinas luata din Metro anul trecut.
Are chiuveta in care se pune apa si functioneaza ca o chiuveta adevarata ; uite aici un filmulet cu fiica-mea spalind vase http://s443.photobucket.com/albums/qq154/Iri_Sabi/?action=view¤t=DSCN1372.flv

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinatunza spune:

Si culmea, daca va spun cit a costat n-o sa ma credeti. Nici mai mult nici mai putin decit 86 de lei.
Si pe linga chiuveta , are si hota , iar cele doua ochiuri de aragaz scot sunete diferite, de oala cu ciorba care fierbe si de tigaie care sfiriie.

Mergi la inceput

ce super bucataria! si are si presiune la apa! vor fi incantate de chiuveta, se vor bate care sa spela vasele, ca-s doua rate! o sa ude tot in jur.
rudyi, i-ai luat nepotelei aceeasi bucatarie ca cea a fetitei irinei. ce dragut se joaca la ea. si ieftina tare. o sa le-o caut pe net sa le-o comand si eu.
sarandu, felicitari! sa ai o sarcina usoara si o nastere la fel! ce familie numeroasa. bravo voua!

ralu (mami de alex si bia, de 2 ani jumate)

Mergi la inceput