Fasolea rosie Bonduelle
Imi place f mult fasolea rosie de la Bonduelle: Kidney. Insa...nu o pot consuma pur si simplu. Ar trebui sa o gatesc in fel si chip insa nu prea stiu cum. Prefer salatele insa nu am inspiratie la combinatii. Are cineva idee cam cu ce ar merge la salate? Sau ce mancarici as putea face?
Roxana 24 sapt cu si Catalin (5 iunie 2006)
Raspunsuri
Roxana Claudia spune:
Sa inteleg ca nimeni nu stie cum as putea sa gatesc respectiva fasole??
Roxana 24 sapt cu si Catalin (5 iunie 2006)
hcclara spune:
Roxana, eu fac chili cu carne din fasolea rosie.
Eu cumpar plicuri de la Maggi sau Knorr, si respect instructiunile de pe plic.
Ca sa iti dai seama cum e, iti scriu mai jos ingredientele folosite: carne macinata, o doza de fasole alba, una de fasole rosie,eu mai pun extra si putin ardei iute, plicuri din astea pt chili con carne, apa.
Merge ft repede si e buna.(In cazul in care nu gasesti plicuri din astea, se poate ingrosa cu faina, boia, sare, piper-dupa gust)
Salate eu nu fac cu fasole.
Claudia
_giulianna_ spune:
Am folosit si eu fasolea rosie de la Bonduelle in salata dupa o reteta proprie :)
Am pus asa: varza alba si rosie, morcov ras, telina rasa, masline, fasole alba si rosie, salata, cubulete de branza, patrunjel, un intreg amalgam da' stii ce buna e? Mmmmmm....minunata!
Usoara si sanatoasa!
*******************************************************
Nu-i nimeni drac si nimeni sfant...credinta-i val ,iubirea vant si viata fum...
http://tt.lilypie.com/8DhGp2.png
danyce spune:
Si eu tot Chili con carne fac cu fasolea asta. Daca nu se gasesc pliculetele de la Knorr sau Maggi nu e nici o tragedie pt ca se poate folosi ceapa rosie taiata pestisori, calita putin + pudra de chili (ardei iute), deci un soi de boia mai iute si aromata, praf de curry pt un gust putin mai aromat, pulpa de tomate din conserva cu tot cu sosul din conserva, sare, piper, eventual o foaie, doua de dafin. Se poate pune fasolea cu tot cu zeama din conserva si se pot pune gogosari sau arderi de diverse culori, caliti in wok sau in tigaie. Din toate ingredientele astea se face un soi de legume cu sos (sosul chilli cu legume), ingrosat cu faina sau maizena (amidon).Separat se prajeste carnea tocata si se adauga in final la sos. Tot separat se fierbe orezul al dente. Se pune orez in farfurie, iar peste acesta se toarna sosul de chili cu carne. E excelent si relativ rapid de facut.
Daniela Veuger si Alma Bianca 21 octombrie 2004
Alma,poze noi,si mai noi,cele mai noi,nou-noute,
poze yahoo
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43451" target="_blank">Povestea Almei