Piticlonti de iulie-august 2004 (238)
Raspunsuri - Pagina 8
BLUE ANGEL spune:
La multi ani MARA !!! Sa-ti traiasca minunile Mitzura !!
haideti ca eu m-am mai linistit ...80% este numai unul ..celalalt sac embrionar nu s-a dezvoltat ...si sunt slabe sanse sa mai evolueze ...
asa ca ...fetita !!! sper eu din tot sufletul ...
La multi ani si de Sf MATEI celor care se serbeaza !!!
o zi buan tuturor
Simona si Luca
http://photos.yahoo.com/ionel_dinu
carmenp spune:
la multi ani, mateilor, sa cresteti mari si sanatosi si la pungi grosi!
roberto, roata ie rotunda;)) se lasa cu chef? distractie placuta, poate ai norok de ceva zapada, eii, ce zici, spre multumirea deplina a lu` dom pedro
alice2004 spune:
La Multi Ani Mateilor, sa fiti sanatosi si voiosi si norocosi ! 
Buna dimineata si de la mine !
Si azi ne sarbatorim, nu numai ca incepe uichendu, in concluzie, e bineee !
Roberta, sa iti traiasca flacaul
, asteptam impresii si poze de la eveniment ! Si tie teaming linistit ! 
Olivia, deci ati repurtat un succes apropo de "singurus" ! Acu sa stii ca daca vrei parerea mea, mie imi place sa dorm cu Andrei, si regret ca nu mai vrea sa stea cu mine ca inainte cind venea si se cuibarea linga mine si povesteam povesti pina adormea !! Acu e cu frichinit si jucat si dormit singur (asta cred ca a invatat-o de la Florin, ca de la mine sigur nu
). Si parca mai spunea cineva, dar si eu cind am fost mica uram sa dorm singura si pe intuneric ... mama lasa mereu lumina pe hol aprinsa si usa de la dormitor deschisa, sa nu fie chiar asa bezna in camera !
Andrea, bravos, ma bucur ca toate sint ok la voi !!
Anca,
!! Cum a fost la partida de vinatoare a sotului tau ?? Pupici Biancai ! 
Roxi stiu ca este intr-o delegatie, de aceea nu semneaza condica zilele acestea !
Andries, hahah, tare faza cu vecinu !!
Dan Diaconescu asta in direst inregistrat si in reluare (vorba circotasilor) e de belea, frate ... nu stiu cum rezista unii sa se uite la interminabilele lui ineptii, si cind mai vine si cu serialul de larg succea international "Unde naiba e elodia aia ?", io ma termin de ris !! Parca vad ca o scot astia din palarie pina la urma si zic ca a fost o farsa ... sa vezi succes si mai si, de pulitzer, nu alta !
O zi minunata sa avem ... sint pe aici !
Alice si Andrei
Poze 2004 2005 www.shutterfly.com/view/pictures.jsp" target="_blank">2006-2007www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete
szivarvany spune:
BlueAngel - cu fundita sa fie 

Care aveti zapada ??? Trimiteti-ne si noua, ca Giulia se culca`n sanie 
Din capitolul discutii de la ora 7 juma a.m. (ink NU intreaba dc):
Giulia: mami, unde e mamica papusii ?
io: tu esti mama papusicii.
Giulia: nu, eu nu pot fi.
io: dc Giulia ? (io intreb dc
)
Giulia: pt ca nu a fost in burtica mea...
dupa care iese din camera mare, dadeam papa la pesti si revine cu o alta papusa din aceeasi gama: "noah vezi ca are mamica, uite-o !"
No comment ...
Daria &
GIULIA(2004 08 16)
cristalina spune:
Neata!
La multi ani de sf. Matei!

Raportam o noapte calma...
Am schimbat locurile, bunica a dormit cu Maria si eu in camera cu bebe, care s-a trezit la program normal, a mancat mai putinel dar m-a tras de tzitze pe saturate...![]()
![]()
Maria nu s-a trezit noaptea, numa' s-a frichinit mult asa ca de abia dimineata la 6.30 a luat-o pe bunica la pipaite pe intuneric "da' pe tine cum te cheama?!"...![]()
Si ca sa nu avem scandal bunica a facut exact cum i-am spus, a tacut si a iesit din camera si m-am dus eu langa ea..."mamiii, bine ai venit!"
"unde ai fost?!" "la bebe ca i-a cazut suzeta si stii ca plange" "aaa, dada, o sa-mi ia si mie bunica suzeta!"...hahaha
Dupa ce s-a dat jos din pat o apucasera schemele pentru ca o joaca pe degete pe bunica, dar am trimis-o la ea in camera (pe bunica!
) asa ca a fost liniste intr-un final...:)))
Vreau sa mergem duminica la Tandarica...tare-s curioasa cum o sa se comporte...:))))
Daca luni auziti vreun foc de arma nu va ingrijorati, sa stiti ca-s io!...![]()
Daria, sa o folositi sanatoase! Bun pret!
Olivia, la cat mai multe nopti "singurus"!
Carmen_So, e bine ca a intrat la coafor...:)...Data viitoare se aseaza pe scaun si peste ceva timp o sa stea si la tuns...hehehe
Andries, masonii's de vina!...
...super faza cu vecinu'.
In alta ordine de idei, mi-e dor de un mujdei ca de mama!!!![]()
Anca, noi am facut pat nou pentru Maria, dar doarme John cu ea pen' ca altfel e mai mare chinul. Ne-am gandit ca atunci cand face bebe un an sau un an jumate mutam patutul in camera lor si le lasam sa-si scoata okii singurele...![]()
Nu mai e mult...hehehe
Roberta, team-building placut...:)...Pupam sarbatoritul!
Simona, tinem pumnii sa fie cu codite si fundite!...:)
Alice, tanti Ioana a noastra e fan OTV, absolut de coma e, incercam sa nu zambim cand ne povesteste ce mai zic aia acolo...:)))...Stie tot ce scrie la dosarul lui "Eloida", dupa cum ii zice bunica...:))))
Daria, acu' daca te apucasi sa-i explici copilului toata zartea de anatomie trebe sa gasesti raspunsuri la intrebarile astea!...![]()
Feliciaaa?! Unde esti!?
A trecut o saptamana de cand zise ca se duce la doctor...
O zi frumoasa sa avem!
Monica, Maria Alexandra (02.07.2004) si Ioana Adriana (20.04.2007)
poze unu, poze doi, poze vechi si poze noi
cristalina spune:
Papadie, tinem pumnii sa fie bine astazi cu corsetul Sofiei!
Sanatate multa Pescarusului delicat!
szivarvany spune:
Ce au patit Papadiile ??? 
Cristal - ce fain ca steti ok ! Pupam trupa de fete !!! 

Daria &
GIULIA(2004 08 16)
carmenp spune:
ce zici tu acolo de papa?
quote:
Originally posted by cristalina
Papadie, tinem pumnii sa fie bine astazi cu corsetul Sofiei!
Sanatate multa Pescarusului delicat!
Marina spune:
La multi ani Mateilor din gasca!!!!
Mey io nu sunt mama eroina, suntem absolut normali si cu bune si cu rele.
Papa face azi corsetul?
ina32 spune:
La multi ani de Sf Matei, habar n-aveam ca azi e sarbatoare.
Olivia- da, s-a mai echilibrat balanta, mai vrea si cu maica-sa sa doarma, mai ales in serile cand se instaleaza ma-sa confortabil in pat, cu o carte in mana sau la tv![]()
Azi avem sarbatoarea lampioanelor, abia astept!!