Piticlonti de iulie-august 2004 (238)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ema spune:

Buna....noi suntem...mai rau de atiti nuse poate.Revin cind ne mai revenim.Va pu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns g_ioana spune:

..asta-i sadism curat de acum,da' si noi facem la fel,adik avem o lista deschisa catre mosh(pana acum avem:fier de calcat,castel, chitara adevarata,masina cu pedale,motor cu acumulator,pitici,om de zabada,mos care canta,etc),eu seara fac inventar si zic"in fiecare seara moshul ia lista si zice "ce a vrut azi Maria?.."piticii de la pinkiponki!"...booon,a fost cuminte,bla,bla,bla...da..atunci bag piticii in sac...nu,nu a fost cuminte...tai piticii de pe lista...si nu uit niciodata sa precizez ca daca ea nu a fost cuminte sigur a fost Emishor si ia bagat lui piticii in sac!!

www.dropshots.com/emig" target="_blank">filmuletze,www.youtube.com/profile?user=gorodika" target="_blank">filmulete noi,gorodeii,
aripile mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

Dana, !! Acusi ce am citit si eu subiectul de la "parinti", nici nu stiu ce sa spun ... m-au trecut o mie de fiori !!! Sanatate multa va dorim !!

Alice si Andrei
Poze 2004 2005 www.shutterfly.com/view/pictures.jsp" target="_blank">2006-2007www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Ema - sanatate muuulta lui Ric ! Io citesc dincolo ! Of, sper sa fiti bine cu totii !

Papadie - o pupam si pe micuta luptatoare sa-si revina repede !

Si`l pupam pe Mirciulica cel cuminte la pozat

Si a noi e razboi cu jucariile, dar eu o las asa la ea in camera, insa a invatat ca isi ia o noua cutie cu jucarii daca pune restul la loc.

Cristal - io am o bota pt Giulia, am luat-o de la un balon si o tin la vedere. Tare nu-i place ideea si executa, inca nu i-am aratat intrebuintarea, spre norocul nostru ...
la somn si la noi se lasa cu nu vreaaaau, nu mi-e somn, vreau sa sar, sa cant, sa beau apa minerala in sticla albastra, sa fac pipi, sa ma acopar, sa ma dezcopar, sa te pup, sa ma masezi la spate, sa mai borasc ... si pe toate astea mi le zice in gura maaaare ...

Daria & GIULIA(2004 08 16)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andries spune:

Ema daca-ti e mila de pacient mai rau ii faci! du-te la spital sa-l decaloteze ca lumea, ii da un unguent cu anestezic local (ceva gen gel cu xilina) si pipi face sub jet de apa calda cateva zile si ii trece. Eu stiu de la Victor ce circ a fost cu decalotarea, da' avea numai 3 luni cand a inceput operatiunea si nu se putea tine de pipi, facea in pampers si plangea 10 minute dupa aia. Doua saptamani l-am uns cu bepantene.

Andries

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

Fuse fata la spital ... a scris la subiectul cu "fimoza" ... io ii tin pumnii Ricului sa se faca bine !!

Alice si Andrei
Poze 2004 2005 www.shutterfly.com/view/pictures.jsp" target="_blank">2006-2007www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

madam spil, am citit, imi pare rau, noi n-am avut probleme de astea deci canci sfaturi da` ti tin pumnii sa se rezolve problemele rapid. sper ca tu esti ok

...anii cei mai buni sunt cei care-or sa vina...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ema spune:

Andries...no fost zi fara doctor de o saptamina.De atita stress si suparare...am pierdut si sarcina.copilul zace intr-o semiinconstienta...acu doarme,,acu casca ochii incetosati...astept sa mai treaca doua ore sa-i dau iar antibioticul.Deci ricardo..s-adecalotat singur..cind s-a spart ditamaiinfectia.Dupa care....doua zile numa a tipat si-afugit....ca nu voiasa faca pipide usturime.N-aisa crezi prin ce calvar am trecut siinca trec.sarepemobile,pe tot ce-i ieseain cale...itidai seama cum e sa te ti-i 10 ore?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Ema
am ramas fara cuvinte

Daria & GIULIA(2004 08 16)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

doamne, dana....imi pare tare rau!

...anii cei mai buni sunt cei care-or sa vina...

Mergi la inceput