Piticlonti de iulie-august 2004 (238)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns rain spune:

Adela, frumosi mai sinteti !!!!
sa va traiasca puiutii si sa fiti sanatosi, nu-mi vine sa cred ce mare e Tudor si ce surioara mare are ...e o dulce Mara!

Andreea, nu te stresa sa e Philip mic de inaltime, Andreea are 93 cm (imi seamana ), si eu as vrea sa fie mai inalta, dar ma gandesc ca important e sa fie sanatoasa!

sa va zic, am fost acum in baie sa ma uit la test (cel cu nr 2) si parca a doua liniuta se vede fff palida, dar nu ma entuziasmez, ca au trecut mai mult de 10 min de cand l-am facut, stiu ca dupa 10 minute poate sa apara si cea de-a doua liniuta, dar testul sa fie de fapt negativ ...vom vedea, maine trebuie sa-mi vina si am un ciclu f regulat, adica n-are cum sa intarzie ...daca nu apare nimic, atunci mai am o speranta!

Pt. Roxi: ok, am crezut ca ati fost tot weekendul in capitala, chiar ca era complicat sa ne vedem, mai ales ca nu am masina , pupacim viezurele pe nas ca sa-i treaca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dorsilia spune:

hello!

intai si-ntai...Andries, azi dupamasa au sosit maimutele, am incarcat camera foto, si deseara cand vine Danut acasa, c-a plecat peafara cu taica-su, facem poze, daca apuc le pun azi aici, daca nu maine. Merci mult! Nu ramanem datori oricum...Sanatate sa treaca viroza sa scapi odata!

Marina- geaca eu ii iau lui Dani conform inaltimii, el avand 104, ii iau pt 4 ani, sau pe interval 104-110 cm, dupa firma. Sigur, manecile, cam la toate gecile sunt un pic lungute, astia oare se gandesc ca avem maimutoi sau copii acasa? Asa ca un exemplu comic, vreti sa stiti o faza? Dani poarta pantalonii de la un trening TCM, iar Andreea jacheta...nu e hilar? Dani nu incape in jacheta iar pantalonii inca ii mai si cad de pe el daca nu ii strang cu snurul. Si sunt din acelasi set, am luat pachetul sigilat. Si l-am luat pt ca jacheta este tare draguta, cu fermoar, moale si cu gluga, numai buna pt Dea, iar Dani sta mai prost la capitolul pantalon de trening, bluze, jachete are destule, dar pantalonii ii uzeaza cel mai rapid. Si uite-asa i-am imbracat pe amandoi :)) cu numai 200 de mii vechi. Macar e material de calitate si culoarea un albastru din ala superintens de cer senin de vara, se comporta excelent la spalat, ca eu intai spal hainele din magazin oricum.

Stiti cumva cum se scot dopurile de ceara din urechi? pot face operatiunea acasa, fara riscuri sau trebuie sa apelez la orl-ist? Mi-e cam groaza de ce urlete si fuga in jurul biroului medicului va baga Danut daca-l duc, dar daca nu are de ales....il duc.

Sanatate sa avem!

fug ca ma asteapta curatenia

ps. ma ingrijoreaza Andreea pe langa fazele cu nemancatul si felul cum incearca sa mearga....nu stiu cum sa va explic dar isi tarsaie picioarele destul de mult, nu indoaie genuchii, parca n-o sustin muschii destul, o duc de manute ca deja face crize de frustrare tot mai dese, vrea sa se deplaseze insa v-am zis, tare rau paseste,si cand oboseste taraie picioarele rau de tot. In premergator sta-n fund cand oboseste si se impinge numai asa. Nu stiu ce sa fac...sper sa nu aiba ceva la picioruse. Cand aud si vad cum alearga unii copilasi de varsta ei deja....ma ingrijorez si mai tare. Oare intr-o luna se va intari mai bine? sa fac ceva exercitii cu ea? off, stiu ca pun multe intrebari dar as vrea s-o ajut, pt ca ea chiar vrea sa se plimbe numai ca nu poate, s-a saturat sa stea pe paturica inconjurata de jucarele. e-n culmea fericirii sa il urmareasca pe dani prin casa cu premergatorul, se tine dupa el ca un catelus, peste tot. Si el e incantat, normal. Intr-o seara exclama "Andleea, tu esti sulioala mea si plietena mea, da? ce ma bucuuuuuur!!! hai sa ne jucam !" Si incropeste tot felul de jocuri in jurul ei. L-am instruit sa nu-i dea niciodata voie ei sa ia in mana obiecte, jucarii pe care sa le poata inghiti si vad ca are grija deocamdata de ea. Bineinteles ca-s cu ochii pe ei, ma tem ca-n elanul lui sa n-o tranteasca sau loveasca. Doamne, seara se joaca amandoi de nu-i pot desparti si calma pe fiecare sa se culce, se stramba unul la altul, ea din patutul ei,el din patul mare, chiuie, cand unul cand altul, chitaie, Andreea isi pune paturicile in cap se ascunde cica, face si bau-bau....e o incantare sa-i vad jucandu-se, ce mai? Multumesc lui D-zeu si-L rog sa Le dea sanatate!

Rain- eu una iti zic ca esti graviduca deja, inca nu pot preciza ce vei avea, asa ca FELICITARI !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmen_So spune:

Salutare si de la noi. Asteptam cu nerabdare prima zapada, ca Mara nu mai tine minte cum e zapada, daca anu trecut n-a prea nins. ma tot intreaba daca diseara ninge, saraca.

Haine noi cumparam 92-98, ca avem vreo 95 cm si 13.5 kg. De mancat mananca bine, da nu stiu unde se duce mancarea aia, ca de pus, mai nimic. Ce durere am patit asta primavara la Ikea ca nu ne-a primit-o la locul de joaca, ca n-avea 94, sau 95, nu mai stiu exact cat trebuia sa aiba.

Ma cam ia groaza cand v-aud povestind de incercarile de a-i face sa doarma singuri. La anu o sa ne pregatim si noi de asta, cand mai creste nr 2.

Felicitari Cristalina pentru premiu si Daria pentru masina.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

super pozele voastre, mitzu si la multi ani cu mare parere de rau ca intarzii, marei.
eh, parca m-am mai linistit,vaz ca nu-i singurul piticutz pe aici :)

philip&andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

Salutare!
Raportez misiune indeplinita!! Dupa numai trei nopti ..Luca doarme singurus!!Mai vine el peste noapte uneori..aseara de ex nu a mai venit..dar doar il conduc il invelesc si gata! Dar..doarme cu veoiza.ceea cenu am mai facut..dar mai bine asa ! Singura problema care nu-mi da pace..este ca el crede ca tati "m-a furat" de la el..si in fiecare noapte la culcare imi spune sa merg la tati...si apoi urmeaza .I will be next!

Asa ca tot we..am cautat mobila pe viu si pe net Ce vroiam eu am gasit doar pe net..si mi-e frica sa cumpar fara sa vad..Asa ca am ramas din pacate la Ikea..din pacate pt ca eu nu sint mare fun..

Roxi bine ai revenit...A fost misto sticla aia de vin? Tacimuri de la Ikea avem si noi..ieri se ruga sa cumparam si paharele
Alice cu metroul mergi sau cu masina?
Carolina ce talentata este!!
Marina eu cumpar haine pt 4 rar chiar pt 5 ani..depinde de model..
Rain tin pumnii!!
Ioana sanatate!!Ce arbitru galbior si frumos am vazut!
Adela sinteti frumosi! Ma repet deja..
Lia dopurile din urechi nu se pot scoate decit printr-o spalatura speciala, facuta doar de dr..

ma duc sa-mi beau cafeaua si sa caut cort pt pat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Mitzu - superbe pozele, superbi protagonistii, junioara e superba !!! Sa va traiasca minunile !
Lia - ma repet: Giulia a inceput sa umble la 1,2 ani !!! !!! !!!
Kim - felicitari si voua pt dormitul separat :-)
Rain - sa stii ca testele mele negative asa ramaneau ever !!! So ... maine dimineata te asteptam !
Da-ti o veste despre Papadie si Sofia !
AndreeaP - cum stai cu proiectele si planurile ??? Si sanatate muuulta la tine !

Daria & GIULIA(2004 08 16)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns g_ioana spune:

Buna seara,am admirat o domnisoara cu coditze foarte frumoasa,mandra a fost topita dupa Mutulica:))si dupa Tudor,sa-ti traiasca minunile Mitzu ca tare frumosi mai sunt!!!
AndreeaP si io-s cam stresata de inaltimea mandrei,obsedata as putea zice:))de fiecare data o compar cu copii de aceiasi varsta,ca cei mai mici de varsta oricum sunt mai inaltipe de alta parte ea a luat constant in greutate si in inaltime.....are vreo 95 de cm si 15 kg...si io ii cumpar pentru 104-110 cm.....
Daria ce-mi place ca ti-ai motorizat semnatura
Vivia felicitarile mele,esti mare,io recunosc ca nu am reusit inca....ieri am avut spectacol ca a promis ca de duminica gata...in ultimul moment cand i se inchideau ochii a inceput sa planga "este marti nu-i duminica,ai uitat tu zilele!!!esteee marti!"
Rain tinem pumnii pentru maine!!
Ma duc sa spal cupilul ca am facut snitele impreuna asa ca...
noapte buna schimbul unu spor la treaba schimbul III

www.dropshots.com/emig" target="_blank">filmuletze,www.youtube.com/profile?user=gorodika" target="_blank">filmulete noi,gorodeii,
aripile mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AncaMaria spune:

Salutare la ceas de seara Nu vazui poze ca sunt la servici..

Ioana, are dreptate copilul, nu mai stii zilele saptamanii .. si felicitari pentru mica bucatareasa... si a mea se baga prin oale, de obicei facem impreuna oua..

Cristalina, felicitari! macar haide la schimbul 3 cu beuturica si mancarica!

Olivia, felicitari pentru actiunea 'singurus'... si s-o tineti tot asa!

rain, vad ca inca sunt sperante asa ca iti tin pumnii! si felicitari pentru noul cuibusor (de nebunii)

Aici zici ca vine Craciunul maine, toate magazinele sunt decorate, Santa si-a facut aparitia la mall.. ne-am tras si noi in poza cu el sambata... mandra a stat tare cuminte sa-i sopteasca mosu la ureche diverse (nu mi-a spus prea clar ce au vorbit )... dar acum clar trebuie sa facem o scrisoare pentru el, cu "three wishes".. asa ca am incurcat-o

Rugati-va pentru Diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amironeanu spune:

Inainte sa ma duc la culcare am intrat sa le felicit si eu pe Cristalina si pe Nicole (pentru ca si eu stiu ca testele negative raman negative). Olivia, felicitari si voua pentru dormitul singur!

Nicole, cand ai felicitat-o pe Andries pentru doi copii cuminti, initial am crezut ca ma feliciti pe mine ca si eu am doi copii cuminti (de fapt, unul cu ceva mai multe mofturi in ultima vreme). Si eu as fi in pat la 11, dar aproape in fiecare seara cand il iau pe Matei la scos gaze pe umar, adorm si eu cu el si pierd ceva timp.

Mitzura, ma uit la pozele voastre si am fugit la culcare.

Pupici,
Andrea de Stefania (13.08.2004) si Matei (04.09.2007)
Poze Stefi mai vechi si mai noi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=44241" target="_blank"> O poveste despre o raza de soare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

Multumim de felicitari...adevarul ca am cumparat si jucarii ca recompense pt ca este baiat mare..i-am promis si pat ..care dupa el trebuie sa fie castel rosu ..
Am uitat sa va zic ca ieri l-am lasat la Ikea la baby sitting...spre disperarea lui tati:)) A stat 50 de minute...dupa care le-a intrebat unde este mama lui?:)))
Anca deja??? Noi nu servim mall....tocmai ce am aflat ca stam in orasul clasat pe locul 9 in US ca fiind cele mai nesigure...asa ca la noi in mall...nu stii ce patesti :)))

Ioana sa-ti fie rusine..ca nu stii zilele saptaminii ...Adevarul ca daca era dupa tati si eu renuntam...asa am stat si cite 45 de minute..sa-i explic de ce trebuie sa doarma singurus:))

Andrea si tu ai copii f cuminti!!

Mergi la inceput