Timisoara, Impreuna! (64)
Raspunsuri - Pagina 5
Mariaa spune:
CAT E HALATU ?
CAT E HALATU ?
na, nu zicem, sa te treaca transpiratiile si mai rau, na !
hai sa ne dai in freza daca poti
Implica-te, spune celui de langa tine despre aceasta boala !
lyme suport romania
ador copii
Si ei au dreptul la viata, semneaza si tu
<< rabdarea este cheia fericirii >>
anda spune:
Nah ca ajunsei si io gafaind la spartu targului...cit e halatu bre?? 
Anuuk, te tzuc dulce, sa ne traiesti o mie de ani fericiti. Sa ai parte de bucurii multe si numa' lucruri minunate sa ti se intample de-acu incolo. Fiecare zi sa-ti fie o minune asa cum esti tu!!!

Anda, mami de Ed
Viata
Pasiunea
Ana68 spune:
Anda,saru-mana de urari!Le intorc insutit!
Simonico....nu dau ,bre,la freza,ca nu-i mumos....numa' ca ma simt ca pe nisipuri miscatoare...![]()
Fetelor,pupici la toate....ca inchid si io pravalia si ma'c sa-mi recuperez copila de la gradi...
Ana-Maria,mami deAlex&Luana
Mariaa spune:
Ana, da rpd adresa de mail ! ![]()
lyme suport romania
ador copii
gonghy spune:
Fetelor eu deja caut colinde faine pt Craciun
si iaca ce www.youtube.com/watch?v=Iup0t4mg3pc" target="_blank">COLINDA FAINA am gasit.
Sper sa va placa.
Dedicatie de pe acum pentru toate fetele bune si frumoase de pe Timisoara!
Fetelor asta e faina sa o ascultati la maxim in boxe.
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=93574
Povestea fetitei noastre
http://community.webshots.com/user/gonghy
Poze cu noi
Laura si bebe Maya 19.09.2006
alinush_77 spune:
ANA : LA MULTI ANI SI MULTA FERICIRE
FETELOR IMI SPUNE SI MIE CAREVA VREO METODA SA IMI TREACA STAREA ASTA DE DEPRESIE
? NU STIU CE AM DE CATEVA ZILE , DAR CRED CA STIU .... AVETI SI VOI O SOACRA CARE VA STA IN GAT
? DATIMI SI MIE UN SFAT CUM SA NU MA MAI STRESEZ ATAT?
Doris-Alina spune:
Saluti...
Nimeni prin zona?
Laurelu, super colinda...habar nu aveam ca Tatu e si cantareata, na ca muream si nu stiam...
Alina, soacra mea a murit, D-zeu s-o ierte, dar atat cat a trait a fost de milioane...
Dar e simplu, stai si tu in gatul ei...
nu stii? te invatam noi...
Ana, ai avut o zi faina?
Ce-ai primit de la Musiu Marius?
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele
www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ INES
POZE CU NOI
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories
Mariaa spune:
Anooooo, hai ca suntem la www.youtube.com/watch?v=YikJZ_E0KnU&feature=related" target="_blank"> fereastra ta toateeee 
iesi sa te vedemmmm
vrem impresii de la desert 

lyme suport romania
ador copii
Doris-Alina spune:
Ana, daca Mariachi sub fereastra Directiei de Telecomunicatii nu s-a putut...macar www.youtube.com/watch?v=3C6dYn0mTgw" target="_blank">aici, cu dedicatie...

Oricum, tine-te bine, in 1 dec, ce-i altau e pus deoparte...![]()
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele
www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ INES
POZE CU NOI
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories