Casnicute sexy (146)
Raspunsuri - Pagina 13
CRISMIR spune:
LA MULTI ANI MAIA!...sa cresti mare si sa ai mereu parte numai de bucurii,sa fii o mare balerina
...sa-ti traiasca fetita CAMI
...scuze de intarziere!!!
Si sa nu mai fiu ultima cu urarile si in intarziere,pt ca maine s-ar putea sa nu apuca sa intru pe net,vreau sa urez de azi LA MULTI ANI ROBERTEL!
..sa-ti traiasca baietelul MIHA,sa va bucurati toata viata de el si de viitoarea surioara!!!
...distractie faina!
Weekend placuta la toata lumea
!!
Mirela si puiul scump, Robert Cristian(19 oct.2004)
Pozele noastre: http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001
slimatei spune:

miki...
tot 2 in 1 dar mai putin..
daniela macul pt. trigoane l.ai adus din romania...eu aici am cautat peste tot si astia habar n-au de ce vb el..desi am incercat sa fiu cat se poate de explicita...
va pup
pe toate sper sa fiu mai activa atat cat se mai poate...![]()
Stefania X 2
mai avem putin...putin...
Doamne ajuta!
www.flickr.com/photos/13068460@N06/sets/" target="_blank">foto
Danelutza spune:
Stefania din Romania am adus macul, am sa seman la anul ca sa am si aici.
Soni hai cu net-ul, hai cu net-ul.
Monica adica funditele alea nu au lapte, oua, unt ? Vecina mea e brazilianca, m-am dus sa vad ce fac copiii, pustoaica se uita la televizor si a zis ca incearca singura sa citeasca, pe bona nici n-am vazut-o
. Asa ca... i-am comunicat soatei, ca Isabella nu va avea televizor in camera, decit la 18 ani.
Gagici, stiti cu cine m-am convorbit astazi ?... Ghici, ghicitoarea mea... cine ghiceste ?

Danelutza spune:

mikiriki spune:
quote:
Originally posted by Danelutza
Gagici, stiti cu cine m-am convorbit astazi ?... Ghici, ghicitoarea mea... cine ghiceste ?Daniela si micuta Isabellawww.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena de sus , www.dropshots.com/danelutza" target="_blank">filmuletze
Cu cuscra-ta
Edit: cu Robert :-). Pot sa raspund pana ghicesc?
Miki
slimatei spune:
quote:
... din Romania am adus macul, am sa seman la anul ca sa am si aici.
daca as fi stiut ca-mi tb...
Stefania X 2

mai avem putin...putin...
Doamne ajuta!www.flickr.com/photos/13068460@N06/sets/" target="_blank">foto
Danelutza spune:
Miki ca sa ghicesti, spun ca eu am fost sunata ![]()
Stefania cind merg in Romania, imi aduc pina si cas congelat, flori de pus in ghivece, toate minunile care aici nu prea le gasesc ![]()

mikiriki spune:
quote:
Miki ca sa ghicesti, spun ca eu am fost sunataDaniela si micuta Isabellawww.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena de sus , www.dropshots.com/danelutza" target="_blank">filmuletze
jumate din forum
hmm.... Soni sau Liana
Miki
monica-elizabet spune:
da danelutzo...asa este...N-AU ![]()
tot ce este in albumul de post este gatit doar cu legume, ulei, fructe ![]()
cu cine ai vorbit....mmm...cu Liana?
monica
mami de alex
si ruxi 
Prajituri si papa bun
Papa de Post