Casnicute sexy (146)
Raspunsuri - Pagina 12
mikiriki spune:
Am sunat-o pe prietena mea cea mai buna din Zalau ( azi e ziua ei de nastere si acum e in Spania). Mi-a zis ca pe 30 merge si ea acasa. Deci.... avem o sapt. la dispozitie sa ne facem de cap
.
Miki
mariussimiuc spune:
quote:
Originally posted by monica-elizabet
deci mai bine de mine ca n-am nici una nici alta
Nici cumnate,nici masele?
Miha
si Robert 
monica-elizabet spune:

pai pisica maica-ii de cate ori vedea ca scoatem o valiza el era primul bagaj...pana nu=l plimbam nitel prin casa cu valiza nu iesea din ea ![]()
monica
mami de alex
si ruxi 
Prajituri si papa bun
Papa de Post
mikiriki spune:
quote:
Originally posted by monica-elizabet
pai pisica maica-ii de cate ori vedea ca scoatem o valiza el era primul bagaj...pana nu=l plimbam nitel prin casa cu valiza nu iesea din ea
monica
mami de alexsi ruxi
Prajituri si papa bun
Papa de Post

Miki
monica-elizabet spune:
nu dreaga
sore, frati cumnate ![]()
de masele inca nu duc lipsa ![]()
monica
mami de alex
si ruxi 
Prajituri si papa bun
Papa de Post
soni spune:
Am intrat sa va salut! de doua zile e o "bucurie " netul! mama lui! L-am reinstalat dar or fi satelitii in greva!
Asa ca va pup innainte sa chice din nou!
Zi buna si mai trec!
Danelutza spune:
Monica maselele Isabellei i-au iesit inainte de doi ani, deci are toti dintii in gura, eu am lipsuri, dar sigur nu-mi cresc altii ![]()
Miki cind am fost in tara, aveam doua valize, ca deh are si Isabella dreptul la 20 de kg, sa-ti spun ca am mai lasat din ele acasa, ca depasisem se multisor greutatea ?! 

. Dar acum daca am mai rezolvat din neamuri, tura viitoare o sa am mai putine de dus ![]()
Soni reclama satelitii, ce boala, platesti si sa ramii fara net.
Dispar la vecina, sa vad cind vrea fiica-sa sa facem lectiile, ca mamasa si tat'su au plecat in Brazilia si copiii sint doar cu bona.

monica-elizabet spune:
va servesc cu o Funditza cu susan ?
Danelutzo, unde, unde in Br? ![]()
monica
mami de alex
si ruxi 
Prajituri si papa bun
Papa de Post
soni spune:
Iaca shea! Numa bine ce am reclamat m-o last sa belesc ochii juma de pra pe ecran! Si sa dau 4 restarturi!
Am pomis ca nu mai fac !da oare ma crede?![]()