Vopsea care deschide nuanta

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crys3000 spune:

Ce bine ca v-am gasit. Si eu vreau sa ma vopsesc blonda dar tot fara decolorare si nici de saloane nu prea sunt incantata. Acum am suvite blonde facute de vreo 4 luni,asa ca mi-a crescut si parul,culoarea naturala fiind saten inchis ca a DianeiR.
Lara spune-mi si mie daca te-ai decolorat inainte sau pur si simplu ai folosit vopseaua pe par si atat,ti-a iesit nuanta de blond.
Si eu am auzit ca vopselele Bes sunt foarte bune.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

Vopseaua bes include in pachet si oxidantul sau trebuie luat separat?

Diana, Vlad(16.05.04)(bebelus si copilas) & Timeea (18.05.06)
Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maia37 spune:

Eu sunt foarte multumita de nuantatoarele de la bess caci tin mai mult pe par,miros frumos si n-am avut reactii alergice niciodata.
Cu vopsea bess nu m-am vopsit niciodata dar voi incerca odata.

Mihaela, mamica Andreei 13+ si 24+ cu Vlad Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carrye spune:

Lara, ma bucur tare mult ca esti multumita. :) Sa tii minte ca atunci cand vrei sa obtii o culoare, intotdeauana cumpara un ton mai deschis.

Diana, din pacate vopseaua nu este insotita si de decolorant. Dar de cele mai multe ori, in magazinul respectiv aduc si oxidantul care se vinde separat. Acum nu stiu daca o sa ai si bafta de o vanzatoare care se pricepe. Oxidantul o sa il gasesti in concentratii diferinte. Cel de 12% este cel mai puternic si este necesar la nuantele de blond. Mai sunt de 6%, 9% si 3%.

Cryss, pe parul tau ar trebui sa prinda fara nici un fel de problema, fara decolorare prealabila. Ai grija doar, sa nu iti iei un blond argintiu, risti sa iti iasa suvitele albe si mai ales ca sunt crescute. Ia-ti un blond foarte deschis care sa se potriveasca cu tot parul.

Multa bafta fetelor!
Pupicei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

Carrie, multumesc. Asa ma gandeam si eu din moment ce e destinata saloanelor de coafura ca oxidantul e separat. Avem in centru un magazin cu produse profi, si o sa ma uit. Vanzatoarele sunt cam naspa, adica nu prea te ajuta, dar asta e. Incerc.

Diana, Vlad(16.05.04)(bebelus si copilas) & Timeea (18.05.06)
Filmulete

Mergi la inceput

Incearca sa te uiti pe cutie, poate scrie acolo ce concentratie de oxidant trebuie. Nu am vrut sa jignesc pe nimeni, dar de cele mai multe ori, vanzatoarele nu se pricep la produsele pe care trebuie sa le vanda. Si mai bine mergi cu lectia invatata decat sa te lasi pe mana lor. :)
Eu asa fac mereu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crys3000 spune:

Multumesc mult Carrye.....o sa merg sa caut si sa vedem ce-o sa iasa.

Mergi la inceput

Cu multa placere, fetelor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristicross spune:

Lara, nu oti sa ne pui si noua o poza inainte si dupa? Unde se gasesc vopselele Bess? Nuantatorul merge si daca vrei o culoare mai deschisa?

Mergi la inceput

Nu, nuantatorul nu merge daca vrei o culoare mai deschisa. Si nici nu ti-l recomand decat daca vrei sa pui ton pe ton pentru stralucire, sa ai culoarea mai vie, altfel, risti sa nu iti mai iasa culoarea din par uniform.
Vopselele Bes le-am vazut si in supermarket-uri. Nu stiu din ce oras esti.
De curand, sora mea s-a hotarat ca vrea sa isi deschida culoarea parului si cum are o fobie pentru saloane, am mers cu ea si i-am cumparat vopsea de par. Trebuie sa mentionez ca ea este satena, avea o culoare destul de inchisa la par, doar ca tinde mereu spre rosiatic.
Si atunci, i-am cumparat o cutie de L'oreal Excellence, un blond foarte foarte deschis dar cenusiu. Si i s-a deschis culoarea parului foarte frumos. Fara sa o decolorez. Intotdeauna, daca vreti sa nu se faca portocalie culoarea parului, puneti ceva cu gri.

Mergi la inceput