Vopsea care deschide nuanta
Raspunsuri - Pagina 2
DianaR spune:
Lara, prima data am facut o prostie absolut copilareasca si am incurcat oxidantul cu balsamul, dupa ce mi-am dat seama am aplicat cum am putut oxidantul... A iesit un blond roscat, nu chiar portocaliu, dar nici f blond. Trebuie sa folosesti nuanta 03 blondissimes (sper ca-mi aduc bine aminte...), blond tres tres claire,de la preference cu aia te deschizi mult. O puteti vedea www.kosmetykionline.pl/product-pol-2955-LOreal-Recital-Preference-Blondissimes-03-Prep-koloryzujacy-do-wlosow-jasny-blond-popielaty.html" target="_blank">aici. S-au schimbat cutiile intre timp nu mai stiu daca asa arata sau asa arata acum. Nu necesita decolorare prealabila, celelalte nuante de blond da. Scrie pe ea cu mare putere de deschidere a culorii sau asa ceva. Atentie ca nu acopera firele albe, la mine nu e cazul, dar suvitele blonde pe care le aveam au devenit albe. A doua oara m-am facut cum trebuie si am iesit blonda. Practic eu nu sunt chiar bruneta, sunt saten inchis. Asa am fost si asa am ajuns. Acum am schimbat nuanta, am luat un blond f f deschis cenusiu, pe blondul meu iese ca pe cutie, pe parul de la radacina iese un blond cenusiu inchis care la a doua vopsire ajunge ca pe cutie.
Mamica dulce, scrie mare pe cutie, cutia e si ea mare, mai mare decat o cutie de vopsea obisnuita. O poti vedea www.lorealparis.ro/Catalog/product.asp?idproduit=%7B38F6D590%2DA6DA%2D4D09%2D8DE7%2D8F42262301D1%7D&idfranchise=%7B25CF614A%2D145B%2D47BB%2DB8FB%2DE0CF1213A4D0%7D&idobjLien=%7B83344939%2D7A26%2D40C8%2DA23A%2DE032B2EC0E81%7D&idobjLienfranchise=%7BC3DD995F%2D44D4%2D4A53%2DBC09%2DD110D1B68AD0%7D&NomMetier=Vopsea pentru par&lienMetier=http%3A%2F%2Fwww%2Elorealparis%2Ero%2FCatalog%2FHairColor%2Fhaircolor%2Easp&SmallPic=%7B2B3CE0B1%2D4342%2D4BA6%2D815E%2DB3F5A4F586E8%7D&type=" target="_blank">aici
Diana,
Vlad(16.05.04)(bebelus si copilas) &
Timeea (18.05.06)
Filmulete
Teolina spune:
Lara,ma bucur ca ti-am putut fi de folos. 
Sa stii ca nuanta iese destul de aproape de cum este suvita mostra. cred ca depinde de parul fiecareia si de pigment. Oricum studiaza cu atentie nuantele si eventual poti lua nuanta de dinaintea celei pe care o folosesc eu sau si mai deschis. Daca te decizi la Bes, sa imi spui cum ti-a iesit. Sper sa fii multumita!
Succes maine! 
Carrye spune:
Imi pare rau ca nu esti din Bucuresti. Eu optez pentru varianta asta deoarece, eu blonda fiind, cand ma vopseam acasa singura, culoarea iesea din par dupa numai 2 saptamani.
Acum am inceput sa ma vopsesc la salon si nu mai trebuie sa trec pe acolo decat la 2 luni pentru vopsit.
Este o foarte mare diferenta intre produsele de salon,profesionale, si cele din comert.
Insa, bine ca mi-ati amintit de Bess! Si eu m-am vopsit ani la rand cu ea. Are 100 ml tubul de vopsea si foarte multe variante de culori. Mai ales la blond. In ea am si eu incredere, e buna.
Diana, nu inteleg de ce arata asa dubios tuburile din cutia L'oreal. Stai linistita si mie mi s-a intamplat sa pun balsamul cu vopseaua. :P
Lara, tu vrei sa te vopsesti fara decolorare?
Lara spune:
Ooo... cat de dragute sunteti 
Mamica dulce, eu nu ti-as recomanda sa incerci asta singura acasa. In locul tau as opta pentru un decapaj la salon, e mult mai soft si nu degradeaza atat de rau parul cum o face decolorantul.
Diana, esti super faina! Acum inteleg cum de a mers cu Loreal la tine.. Nuanta ta naturala e saten.. un saten super fain as putea adauga ;) Cat mi-ar fi placut sa-l am eu asa...
Carrye, da, fara decolorare vreau! Vreau sa simplific cat se poate tot procedeul asta cu vopsitul. Si vreau sa gasesc solutia optima, fara sa mai dau in veci pe la saloane. Nu mai zic ca decolorantul strica rau structura firului..
A.. sa stii ca am observat si eu ca Loreal se duce incredibil de repede. Parca nu se prinde cum trebuie de par :D Credeam ca doar la mine e asa.
Asa de mare e tubul de la Bess?! 100 ml?! Moamaaa..cool ![]()
Multumesc inca o data, fetelor
Sunteti cele mai dragute!
Acum sper sa gasesc si sa-mi iasa cum trebuie
Va pup.
www.piczo.com/Forsweetdiana?" target="_blank">Rugati-va pentru DIANA
-----------------------
www.piczo.com/JoMacaroana?cr=7&rfm=y" target="_blank">Ioana (11.12.2002)
Carrye spune:
Eu o sa ajung cat de curand la un magazin pe care l-am descoperit de curand si in care nu am intrat, cu produse profesionale L'oreal. O sa iau o cutie pentru sora mea, si eu sunt curioasa daca L'oreal profesional sta ceva mai multa vreme in par.
Da, are 100 ml, spre diferenta de celelalte cu 50 ml sa nu mai zic de Garnier cu 30 ml. Mare teapa! M-am pacalit de multe ori, cumparand fara sa ma uit la canitate. Acum stiu cat are fiecare.:)
O sa il intreb pe Cristi Pascu data viitoare cand vorbesc cu el, daca exista posibilitatea asta. Si te anunt.
anky spune:
quote:
Initial creeata de Lara
S-a mai vorbit, stiu, dar ma intereseaza o vopsea care deschide parul brunet, pana la blond. Chiar si un blond inchis, insa sa nu iasa rosiatic sau portocaliu... ca am mai incercat eu si am patit-o
Stie cineva? Ca vreau sa renunt la saloane. Mi-a ajuns... de fiecare data costa mai mult si uneori zau ca daca ma faceam eu singura imi iesea mai bineNu mai zic ca mooor cand aud:" dar ce bine va prinde... muult mai bine dacat nuanta pe care o aveati" cand eu de fapt cerusem expres aceeasi nuanta.. Si asta intr-un salon bine cotat cica.. cand de fapt doar cotizatia o au mare...
Sunt sigura ca exista si pe piata.. ma ajuta careva?
-----------------------
Poate te inspiri de aici
http://www.consumer.schwarzkopf.com/colour/
Anca,Bianca 02.02.03 si Cris 12.05.05

"Happyness is the key to your heart"
Maia37 spune:
Sunt satena inchis si-mi plac nuantele de acaju drept ca urmare folosesc vopsea cu decolorant Palette de lux 100.Am nuantator imediat dupa decolorarea radacinilor(pe care le las sa se decoloreze atat cat vreau eu urmarind firul de par in procesul decolorarii) ca sa nu se vada diferenta de culoare astfel nu semai vede blond la radacina si rosu pe fir si nici nu-mi ard parul.Dupa doua sapt aplic nuanat de culoare tot de la palette de lux de care eu sunt multumita pentru ca acopera si firele de par albe.De eclaire claire am o parere foarte buna deoarece cu ani in urma m-am facut blonda din roscat(avand parul lung)si si-a pastrat textura nu s-a ars ca la alte produse.Este mai scump dar merita.Cat despre vopselele L'oreal am o parere foarte buna atata timp cat ai parul sanatos,fara decolorari caci altfel nu prinde decit la radacini unde parul e sanatos.Despre saloane sa nu mai aud,eu ma fac singura de ani de zile si nu-mi pare rau .Daca gresesc cu ceva stiu ca nu injur pe nimeni si nici nu m-au costat sume exorbitante.
Mihaela, mamica Andreei
13+ si
24+ cu
Vlad Andrei
DianaR spune:
quote:
Originally posted by Carrye
Diana, nu inteleg de ce arata asa dubios tuburile din cutia L'oreal. Stai linistita si mie mi s-a intamplat sa pun balsamul cu vopseaua. :P
nu sunt singura aiurita!quote:
Originally posted by Lara
Diana, esti super faina! Acum inteleg cum de a mers cu Loreal la tine.. Nuanta ta naturala e saten.. un saten super fain as putea adauga ;) Cat mi-ar fi placut sa-l am eu asa...
multumesc!
Diana,
Vlad(16.05.04)(bebelus si copilas) &
Timeea (18.05.06)Filmulete
Lara spune:
M-am vopsit cu Bes!!!![]()
M-am hotarat cu greu ce numar sa-mi iau, are niste nuante suuper! Am luat 91 Blond cenusiu deschis si s-a deschis super bine. Are o mica tenta de portocaliu la radacina, dar foarte putin. E suuuper! Pe lungime a iesit minunat! Data viitoare iau blodul cenusiu inchis si sunt convinsa ca va iesi si mai bine.
Nu a acoperit firele albe, dar pe blond chiar dau bine ![]()
Va multumesc din suflet fetelor! Super scumpe ati fost! Cand ma gandesc ca am rezolvat cu numai 15 ron!!!(atat a costat voseaua, nu-mi venea sa cred) o treaba de salon care ma costa 150 de ron (numai radacinile)... nu pot decat sa fiu super incantata!
De-acum... adio saloane! Imi fac stoc sa fiu sigura ca nu raman in pana![]()

-----------------------