Vopsea care deschide nuanta

S-a mai vorbit, stiu, dar ma intereseaza o vopsea care deschide parul brunet, pana la blond. Chiar si un blond inchis, insa sa nu iasa rosiatic sau portocaliu... ca am mai incercat eu si am patit-o
Stie cineva? Ca vreau sa renunt la saloane. Mi-a ajuns... de fiecare data costa mai mult si uneori zau ca daca ma faceam eu singura imi iesea mai bine Nu mai zic ca mooor cand aud:" dar ce bine va prinde... muult mai bine dacat nuanta pe care o aveati" cand eu de fapt cerusem expres aceeasi nuanta.. Si asta intr-un salon bine cotat cica.. cand de fapt doar cotizatia o au mare...
Sunt sigura ca exista si pe piata.. ma ajuta careva?
www.piczo.com/Forsweetdiana?" target="_blank">Rugati-va pentru DIANA
-----------------------
www.piczo.com/JoMacaroana?cr=7&rfm=y" target="_blank">Ioana (11.12.2002)
Raspunsuri

DianaR spune:
Eu m-am facut cu blondul f f descis de la L'oreal. Dupa 2 vopsiri am fost blonda si eram bruneta inainte. Exista si decolorant de la ei, eclaire claire dar nu l-am folosit dar am auzit ca merge f bine si nu distruge parul.Diana,
Vlad(16.05.04)(bebelus si copilas) &
Timeea (18.05.06)
Filmulete

Lara spune:
Multumesc, Diana.
Dar de ce zici dupa doua vopsiri? La prima cum a iesit nuanta?
Iti mai aduci aminte din ce gama era?
Hai mai, fetelor, care mai sunteti brunete sub acoperire Numai la salon va faceti?
-----------------------

Carrye spune:
Lara, daca esti din Bucuresti, te pot trimite la un magazin unde gasesti vopseaua folosita in saloane.
Si eu inainte ma faceam acasa, si singura vopsea in care aveam incredere era cea L'oreal. Doar ca blonda fiind, nu imi statea vopseaua pe par. Am si un par fin. Tin minte ca sora mea a facut-o pe o colega de la brunet la blond intr-o zi. Dar cu decolorat.

MIRCLAU spune:
ma scuzati ca dau buzna peste voi dar as vrea sa o rog pe carrye daca poate sa imi spuna si mie unde este magazunil acesta cu vopsele si nu are PM activat
multumesc
MIRE MAMA DE BAIAT NAZDRAVAN

Carrye spune:
Nu stiu cum sa il activez, dar am sa ma uit acum.
Eu am gasit fix la Unirii magazinul. Se cheama Top Line. Daca stii Bvd. Regina Maria, fostul 1 iunie, pe linia de tramvai, cum mergi spre biserica, imediat vis-a-vis. O sa il vezi pe colt. Scrie cu rosu si alb.
Sau alt punct de reper, daca stii blocurile cu Irish Pub, sau Adorama, in randul ala de blocuri.Daca nu iti dai seama, o sa incerc sa ma mai gandesc la alte variante. :) Acolo o sa gasesti o gramada de produse de salon. Sa iti pastrezi ceva timp sa te poti uita la tot. Au si vopsea de par folosita in saloane.
Si mai stiu un magazin care comercializeaza vopsea L'oreal profesionala. Dar nu am intrat. Doar am trecut pe acolo. O sa incerc sa ajung zilele astea si va spun daca e asa cum cred eu.
Acolo la Top Line nu au L'oreal dau au multe alte variante de vopsea.

MIRCLAU spune:
multumesc carrye o sa incerc sa ajung,am inteles cat de cat
MIRE MAMA DE BAIAT NAZDRAVAN

Lara spune:
Carrye, nu sunt din Bucuresti...
Iar parul meu natural este brunet.. din cauza asta imi este mie greu sa gasesc o vopsea care sa-l deschida mult. Ani la rand am mers pe decolorare si vopsire, tot numai la salon, dupa care am schimbat pe decapaj plus vopsire, care pe langa costul mare, mai am surpriza sa nu-mi faca nuanta pe care o cer. Nu mai spun ca parul se deterioreaza. Am mai incercat eu sa-mi fac radacinile cu l`oreal insa nu iese blond ci un roscat, in cel mai "bun" caz portocaliu
ceea ce nu-mi convine deloc.
Spune-mi, crezi ca numai astea profesionale deschid? N-or fi si din astea din "comert" care sa faca minuni?
-----------------------

Teolina spune:
Lara, eu sunt bruneta si de cativa ani am inceput sa ma vopsesc cu Bes, un blond mai inchis, aramiu. Nuanta se numeste: Copper Gold Very Light Blond, nr. 934(desi asa scrie, nu e blond deschis), folosesc oxidantul de 40%, desi pana acum un timp foloseam cu acelasi succes oxidantul de 30%. De decolorat m-am decolorat initial, ulterior cand imi vopseam radacinile nu ma mai decoloram deloc, se decolora doar din oxidant. Incearca la un magazin de cosmetice sa vezi toate nuantele din gama. Nuanta asta este la Copper parca, nu la blond, desi este un blond aramiu.

Lara spune:
Teolina, te iubesc! Auzisem cu mult timp in urma de vopseaua asta, dar uitasem complet. Parca era profesionala, dar se gasea si in comert...
Totusi sa inteleg ca nu iese exact ca in mostra, nu? Sa incerc ceva mult mai deschis sa am sanse mai mari?
Multumesc inca o data! Maine fug sa caut, sper sa gasesc
-----------------------

mamica dulce spune:
In facultate foloseam numai vopseaua asta, bes , au niste culori super si iese ca pe cutie,plus ca si tubul e mai mare decat la vopselele obisnuite. Ne vopseam una pe alta (eu cu prietenele mele) si ne schimbam culoare cel mult la 2 luni Imi pare rau ca nu se gaseste si aici.
Eu sunt bruneta si ultima data,acum vreo 2 ani cred cand inca eram roscata m-am vopsit cu negru.Acum negrul s-a decolorat intr-un fel de castaniu roscat,putin mai jos de umeri si arata tare deteriorat si parul natural a crescut pana pe la urechi.
Vreau sa fac ceva nou,vreau par scurt,roscat cu suvite negre.
Acum banuiesc ca trebuie sa ma decolorez ca sa iasa roscatul care il vreau si apoi sa vopsesc iar suvitele...DianaR...ai zis de un decolorant de la L'oreal...eclaire claire ??Scrie mare pe cutie?
Life is not measured by the number of breaths we take,but by the
moments that take our breath away.
Anca
carnaval
Marc