LMA! Fulguleti de noiembrie - decembrie 2006 (111)
Raspunsuri - Pagina 6
dianocica spune:
ce costumase de iarna aveti si de unde? l-am gasit pe www.quelle-international.com/ro/q3r/kinderweltspielwelt/FH_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//index.html#" target="_blank">asta la quelle dar mi-e ca vine in 3 luni si ma pot spala pe cap linistita cu el...asa ca sunt in mari cautari, pana in we cand purcedem la cumparaturi. poate imi dati o mana de ajutor
diana si david 03.12.06
Alaptatul Help-line. Pentru un copil fericit si increzator www.euro.who.int/document/WS_115_2000FE.pdf?language=english" target="_blank">OMS recomanda www.babycentre.co.uk/baby/safety/chokingguide/" target="_blank">Prim ajutor www.gahospita.go.ro/toxapel.html" target="_blank">Toxapel
mamaana spune:
laura, raluca mi-au dat lacrimile
fetele au dormit afara la pranz, nu prea mult ca li s-a facut foame ; a fost o zi superba de toamna
in casa s-au jucat la perdea: stateau la geam si radeau una la cealalta prin perdea si se atingeau; am inteles ca in jurul varstei de 1 an isi aduc aminte cum au crescut ele despartite numai de o membrana; e o bucurie sa le privesti
Ana,
Stephanie si Isabelle (2 Dec 2006) si Tudor (12 Dec 96)
dolores spune:
la multi ani dani..sa fii sanatos si sa ai noroc in viata..sa-ti bucuri parintii si sa fiti o familie fericita..
dolores si David Cristian -22.11.2006-
a_deju spune:
LA MULTI ANI, DANI!!! sa cresti mare, sanatos, destept si frumos (si sa faci kki numa' bun )!!!!
raluca si laura ... emotionante povesti!!!
Deea, mami de www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=414b2893332a6a41d7c2a4&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Eric(15.12.2006)
www.helpsonia.com/" target="_blank">pentru sosonica
"outside of a dog, a book is man's best friend (..'coz inside of a dog it's too damn dark to read..)"
m_monique spune:
Dani! Sa cresti mare, sa fi sanatos,destept, si sa le aduci multe bucurii parintilor tai.
Laura ma bucur ca da semne de insanatosire. parca vad ca azi cand ii vin gagici nu mai are nici o boala.
Andrei (16.12.2006)
poze
botezul lui Andrei
a_deju spune:
dandusa.. ericosu' se joaca cu orice... atata vreme cat e jucarie, scoate niste sunete, si daca mai e si noua..perfect!! cea pe care momentan o baga cel mai mult in seama este cubul ala mare de la quelle, cu activitati pe fiecare latura. pe locul doi ar veni colectia de bile, bilute, mingii, mingiute, pe care le arunca pe unde nici nu gandesti (am gasit in pat la noi, dupa cada, in pamant la flori - si nitel astupata, deh, sa nu crape samanta de matza.., pe sub frigider, canapea, fotolii, aragaz... cred ca ii place faza cu asta cu ascunsu' si ulterior gasitu'...)
dianocica, si eu am comandat doua costumase termo de la quelle, am impresia ca asta e cam saptamana 3 de la comanda, astept pana luni (ca pana atunci oricum abia am timp sa..fiu) si daca tot nimic, sun sa vaz ce si cum. la comanda de jucarii a fost ok, au venit in fix 3 sapt, mai putin multifunctionala aia pe care am inteles ca n-a primit-o nimeni pt ca nu o au in stoc/sau de la producator... anunt cand/daca oi primi. (oricum, ce ma enerveaza la ei e faza asta, ca nu-ti spun ca nu au tot in stoc, si iti trimit pe bucati... adica eu ma pot astepta oricand sa apara nenea cu pachetu' la usa, si eventual sa nu am niciun ban in casa.. sau copilu' sa aiba deja vreo 3 ani...)
Deea, mami de www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=414b2893332a6a41d7c2a4&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Eric(15.12.2006)
www.helpsonia.com/" target="_blank">pentru sosonica
"outside of a dog, a book is man's best friend (..'coz inside of a dog it's too damn dark to read..)"
m_monique spune:
quote:
Originally posted by dianocica
ce costumase de iarna aveti si de unde? l-am gasit pe www.quelle-international.com/ro/q3r/kinderweltspielwelt/FH_bmZoX3BhZ2V0eXBlPWRldGFpbCZmaF9zZWNvbmRpZD1xdWVsbGVfcm9fMjk2MzYmZmhfdmlldz1kZXRhaWwmZmhfbG9jYXRpb249Ly9xdWVsbGVfcm8vZGVfREUvX2FjdGl2ZT57MjAwNjEwMDV9L2NhdGVnb3JpZXM8e3F1ZWxsZV9yb18xNjcyX3F1ZWxsZV9yb30vY2F0ZWdvcmllczx7cXVlbGxlX3JvXzE2NzRfcXVlbGxlX3JvXzE2NzJfcXVlbGxlX3JvfSZmaF9yZWZ0aGVtZT1wcm9tb183NTU0MzU4MSxzZWVhbGwsLy9xdWVsbGVfcm8vZGVfREUvX2FjdGl2ZT57MjAwNjEwMDV9L2NhdGVnb3JpZXM8e3F1ZWxsZV9yb18xNjcyX3F1ZWxsZV9yb30vY2F0ZWdvcmllczx7cXVlbGxlX3JvXzE2NzRfcXVlbGxlX3JvXzE2NzJfcXVlbGxlX3JvfSZmaF9yZWZ2aWV3PXN1bW1hcnk=//index.html#" target="_blank">asta la quelle dar mi-e ca vine in 3 luni si ma pot spala pe cap linistita cu el...asa ca sunt in mari cautari, pana in we cand purcedem la cumparaturi. poate imi dati o mana de ajutor
diana si david 03.12.06
Alaptatul Help-line. Pentru un copil fericit si increzator www.euro.who.int/document/WS_115_2000FE.pdf?language=english" target="_blank">OMS recomanda www.babycentre.co.uk/baby/safety/chokingguide/" target="_blank">Prim ajutor www.gahospita.go.ro/toxapel.html" target="_blank">Toxapel
eu i-a luat de la baby expo un costum de fas, dar pantalonii nu sunt salopeta. am preferat cu fas la exterior ca se poate sterge murdaria mai usor, fara sa necesite spalare.
Andrei (16.12.2006)
poze
botezul lui Andrei
Laura13 spune:
LA MULTI ANI DANI! Sa cresti mare, sanatos, sa iti dea DD numai bucurii, fericire si noroc! Te iubim!
Dianocica dani are o salopeta dinraiat, dublata pe dedesupt. Si un costumas de fas, pantaloni si geaca groasa. Are si multe perechi de raiati, dublati, grosi (de la cumnata mea, adica de la nepoata mea). La noi problema e la picioare, zilele astea a fost cu ciorapei grosi, sosete, ghete imblanite......0-1-2 grade afara si ajunge cu picioarele reci in casa. da' reci!!! si ma tot gandesc la iarna ce mai facem???? dar, totusi, la -10 nu cred ca il voi scoate....sau mai stii?
Laura lui Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel
slideshow Daniel
Mamici din Iasi
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006