LMA! Fulguleti de noiembrie - decembrie 2006 (111)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns m_monique spune:

raluca am vazut pozele. voi ati sarbatorit ca in povesti, 3 zile, ca doar aveti o printesa.

Andrei (16.12.2006)
poze
botezul lui Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yagmur spune:

Intrat pe fuga special pentru a ura LA MULTI ANI lui Dani!!!!
Sanatate multa fulguletilor bolnaviori

Yagmur - mami de Luca (19 decembrie 2006)

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">fulgi de nea
slide Luca
varsta Luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

La multi ani Dani,
sa cresti mare,sanatos si voios
Crinuta trimite multi pupici

Faceti ceva...orice/oricit
Ionut/Teo/www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">Sonia /www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Darius

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aka spune:

La Multi Ani Dani

sa cresti mare si sanatos

Monica si www.totsites.com/tot/mariachristina" target="_blank">Maria Cristina (20.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirona spune:

sunt in urma rau de tot. nu stiu cand mai apuc sa recuperez.
va pup pe toate si pe toti fulguletii

am intrat doar sa-i urez un mare si gras pentru scumpul de Dani. Sa cresti mare si sanatos - ca frumos esti deja.
Bucurii si impliniri parintilor. te pupa cu mare drag, Kara si ma-sa.

La multe lunisoare si pentru Darius Cristian si Rares Andrei. madaluta si danutz multi pupici pentru puii vostri.

pa pa

Miro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shoshika spune:

buna dimineata!
raluca_u, foarte frumoase pozele! ce distractie, ce misto! iar povestea nasterii... super! sa-ti traiasca fetita si sa te bucuri de ea 1000 de ani de-acum inainte! la multi ani!
laura, la multi ani lui dani! impresionanta si povestea ta... distractie placuta la cheful de astazi si asteptam poze!
luly, multa sanatate tatalui tau!

o zi buna tuturor!

Flori, mama lui Tudor David (30.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingeras26a spune:

Am intrat si eu un minutzel pentru a ura La Multi Ani tuturor fulguletilor nostri! pentru ca toti si-au sarbatorit sau isi vor sarbatori in curand implinirea primului anisor!!!!
Va pupam cu drag!

Pupicei, Ingeras de Maya Maria (16.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acs spune:

Daniel! Sa cresti mare, sanatos si sa fii fericit! Petrecere frumoasa!

Monica, imi pare rau de fetita prietenilor vostri. Nu stiu ce sfaturi sa-ti dau, probabil ca m-as fi comportat la fel ca tine (mai ales ca spui ca-s cunostinte, nu chiar prieteni). Sunt convinsa insa ca prezenta copiilor in jurul ei i-ar face bine. Poate ai putea sa-i ajuti cu informatii (pe forum este un capitol dedicat copilasilor cu tetrapareza, dar probabil ca stii deja).

Fatima, ce scumpa e Eva! Un pentru pupacioasa de Eva!

Dandusa, lui Victor ii plac jucariile pe care le poate bocani: linguri, craticioare de-ale fetelor, plus carucioarele lor de papusi si masinutele. De fapt, daca ma gandesc bine, ii plac cam toate jucariile, dar sa le tot roteasca. Si e foarte incantat cand se joaca fetele cu cuburi, asa ca-si baga nasul (si de multe ori iese cu scandal, ceea ce nu-l deranjeaza deloc :) ). Ii plac si florile din vaze, ca-s puse la indemana lui si da cu labuta in ele ca un pisoi. Aaaa... si telefoanele mobile si cartile cu animale (de carton, ca sa le poata si roade) :). Cam atat imi amintesc. N-a facut vreo pasiune pentru o jucarie anume, ii plac toate si tot ce poate fi folosit ca o jucarie.

Shoshika, spor si tie la slabit. E foarte bine 2 kg in 2 saptamani; asa ritm as vrea si eu sa am. Mi-am propus sa dau jos 6 kg si sper sa reusesc (mai ales ca dupa ce le-am nascut pe fete am slabit mult si nu mi s-a parut greu). Ne sustinem una pe alta? :)

Manuela, Stefan si cele 3 minuni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flore26 spune:

DANIEL

FLORE ALESSIA LIANE (16-12-2006)
LUNA 11

IMPOTRIVA BANNARII AELITEI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianocica spune:

laura vreau si eu un pahar de suc ca nu mai am picatura si as trage un fum. ori pepsi ori ceva natural, de portocale poate? a..stai linistita ca imi pun singura, doar sa-mi arati unde sunt ..

diana si david 03.12.06

Alaptatul Help-line. Pentru un copil fericit si increzator www.euro.who.int/document/WS_115_2000FE.pdf?language=english" target="_blank">OMS recomanda www.babycentre.co.uk/baby/safety/chokingguide/" target="_blank">Prim ajutor www.gahospita.go.ro/toxapel.html" target="_blank">Toxapel

Mergi la inceput