LMA! Fulguleti de noiembrie - decembrie 2006 (111)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns luly spune:

Offf fetelor ce dor imi e de voi! Din pacate o sa mai lipsesc o perioada pt ca tata e in spital.

Vreau insa sa urez La multi ani! tuturor sarbatoritilor si petreceri cat mai frumoase!

Va .

Luly mamica de Maria Isabela si Diana Andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fatima spune:

si tot legat de tema propusa de dandusa:
Jucarii de la 12-24 luni:
Papusile
. De la 18 luni, ii place foarte mult sa faca la fel ca mama si tata, este stadiul jocurilor de imitatie. Isi petrece mult timp sa se ocupe de papusa lui: o imbraca, o spala, ii da de mancare...

. De la 12 la 18 luni, este important sa alegeti o papusa de stofa pentru a o putea spala in masina. Trebuie sa fie usoara, cu o fata expresiva si usor de apucat pentru ca bebe nu este inca foarte indemanatic.

Cuburile
. Se joaca din ce in ce mai des cu ele. Jocul lui preferat: sa arunce un cub, pe care sa i-l dati inapoi si sa-l arunce din nou! Este o maniera pentru bebe de a se linisti si de a spune ca are puterea de a face sa se intoarca obiectele, si mai ales oamenii pe care ii iubeste, ca si parintii lui.

Jucarii care se imping (masinute, tractorase...)
. Sunt indispensabile! Bebelusul traverseaza camerele in toate sensurile si claxoneaza pentru a anunta sosirea lui. Aceste jucarii il incurajeaza pe copil sa mearga si il mentine in echilibru.
. Alegeti o jucarie cu roti stabile, cu un loc larg si confortabil unde se poate aseza copilul, pentru ca isi va petrece sigur mult timp pe ea.

Sfat: alegeti un model cu un claxon si un loc (un fel de portbagaj) pentru a transporta jucariile preferate copilului dumneavoastra, este minunat!

Titirez
Miscarile titirezului sunt fascinante pentru bebelus.

Sfat: Bebelusul trebuie sa poata sa apese singur pe titirez pentru a face sa se invarta elementele pe care le poate vedea inauntru.

Primele carti
. Este ocazia pentru a petrece un moment special cu bebelusul dumneavoastra. Inainte de culcare, puteti sa povestiti tot feluri de povesti ajutata de imaginile de pe cartile lui.
. Primele carti trebuie sa fie foarte colorate si sa fie confectionate din materiale diverse. Bebelusul dumneavoastra va adora cartile unde trebuie sa ridice o bucatica de stofa, sa inchida si sa deschida un fermoar pentru a descoperi un personaj, un animal...

Sfat: incepeti sa-i dati carti de stofa, hartia nu ar rezista la curiozitatea lui!

Dar si:
. animale balansoar (cand este capabil sa se urce singur)
. toate jucariile pentru a imita: telefon, garaj, masini, atelier, bucatarie...
. micile instrumente de muzica: maracas, xilofon, pian, tobe...
. jocurile in care se incastreaza diferite forme, litere, cifre, animale...
. jucarii pentru baie cu efecte spectaculare
. jucarii de incastrare ( cu gauri, cu ascunzatoare...)
. toate jucariile de tip cutii, galetuse... (care pot contine ceva)

eva ioana (08.11.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura13 spune:

am intrat sa va zic ca tocami l-am schimbat pe dani de un kk (taricel, frumusel) si avea o erectie de toata frumusetea oare se gandea ca maine ii vin gagici? nu, ca e surpriza. cred ca se gandea....."anul trecut pe vremea asta mami se interna in spital si eu ma pregateam sa o cunosc"
SUNT TARE TARE FERICITA!!!!!! PUIUL MEU FACE UN ANISOR!!!!!
LIBER LA BERE, VISINATA, VIN, GARONE, SAMPANIE SI ORICE VA POFTESTE INIMA!!!!
AZI NE DISTRAM! VREAU VOIE BUNA SI FERICIRE! SA DUDUIE FORUMUL!
dar eu va pup acum, ma duc sa dorm

Laura lui Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel

slideshow Daniel

Mamici din Iasi

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bamboletta spune:

Dani ...La multi ani! In viata sa te impiedici de un bolovan de NOROC, sa calci intr-o balta de FERICIRE, sa te stropesti din cap pana-n picioare cu IUBIRE si sa fi SANATOS!

Luciaro-f frumoase pozele ce tort ati avut

Raluca,Laura-emotionante povestile

am vazut si o parte din pozele de la petrecerea Adinutei restul le vad maine sunt multe tare

luly-multa sanatate tatalui

n buna

BambolettadeAntonia-Gabriela(1 nov 2006)
Aniversare 1 An
luna 12
www.youngnutrition.net/member/tickers/61250/ticker4.png" target="_blank">varsta Antonia
www.smi.ro/fulguleti/" target="_blank">Fulguleti nov-dec 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daphna spune:

LA MULTI ANI!!!!!!!DANI,sa fii sanatos si sa umpli de bucurie viata parintilor tai!!!!
emotionante povestiri

georgiana mami de Elisa(15.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dolores spune:

mai fetelor..mai raluca, mai laura...asa ma culc eu acum...fiecare poveste e plina de emotie si dragoste

dolores si David Cristian -22.11.2006-

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kokorina spune:

nu ma duc la nani pana nu urez si eu frumosului si irezistibilului DANIEL,LA MULTI ANISORI FRUMOSI SI SANATOSI!

pup]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kokorina spune:

tu ai vrut sa duduie forumul.....acu e bine?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana c. spune:

LA MULTI ANI, DANI!

Roxana,deCalin(9.11.2006),Oana(21.07.97) si Ana-Maria(4.02.02)
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianocica spune:

Dani

diana si david 03.12.06

Alaptatul Help-line. Pentru un copil fericit si increzator www.euro.who.int/document/WS_115_2000FE.pdf?language=english" target="_blank">OMS recomanda www.babycentre.co.uk/baby/safety/chokingguide/" target="_blank">Prim ajutor www.gahospita.go.ro/toxapel.html" target="_blank">Toxapel

Mergi la inceput