LMA! Fulguleti de noiembrie - decembrie 2006 (111)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Raluca_u spune:

Laura am plans putin si desi mai sunt 7 ore pana cand va fi un an de cand o minune ti-a implinit viata, eu ii urez de pe acum lui Dani multa sanatate, ca e mai buna decat orice altceva.

multi pupici de la Adina.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianocica spune:

lauraaaaaaaaaa, ralucaaa

diana si david 03.12.06

Alaptatul Help-line. Pentru un copil fericit si increzator www.euro.who.int/document/WS_115_2000FE.pdf?language=english" target="_blank">OMS recomanda www.babycentre.co.uk/baby/safety/chokingguide/" target="_blank">Prim ajutor www.gahospita.go.ro/toxapel.html" target="_blank">Toxapel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura13 spune:

raluca multumim lui DD ca esti sanatoasa sa ia grija de adinuta! minunata povestea ta!
Dandusa jucaria jucarie preferata:
triunghiul de la jocul cu bagat formele. daca sunt 20 de forme tot pe ala il alege si il roade..... mult, e aproape de tot ros plasticul de deasupra
apoi turnuletul de la ikea....e nebunie, ii place tare mult
si centrul de activitati de la shelcore, il are de la 6 luni dar in fiecare zi se joaca cam 1h la el. merge in jurul lui, danseaza (are si muzica), invarte pe la rotite.....
si recent a descoperit masinutele, facem brrr-brrr si el ne imita....cumva, ca mie nu-mi iese

Laura lui Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel

slideshow Daniel

Mamici din Iasi

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asiza spune:

Pentru cine e interesat...am scris doua mesaje la sf capitolului trecut nestiind ca s-a deschis cap nou...sunt mult prea obosita ca sa le dau un copy-paste aici...

Noapte buna si multumim fetelor pentru gandurile bune...

Oana cu www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank"> Denis (19 dec 2006)
Slideshow

Life is short...buy pink shoes!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aka spune:

daca tot vorbiti de joc...

*cand te joci cu copilul, uita ca esti profesor universitar. arata-i cum se imbina piesele de lego, ajuta-l daca se impotmoleste, dar nu te incapatana sa faceti o masinuta cu patru roti daca el vrea una cu trei!n-ai haz, il enervezi. te porti ca un "copil mare si rau".
*nu-ti fie teama ca esti ridicol daca bati din palme, te maimutaresti, vorbesti cu entuzism, razi din inima, canti si te "prostesti". imbraca-te cu mantia pe care ti-a facut-o dintr-o patura, calareste batul de lemn pe care ti l-a dat drept bidiviu, mergi in patru labe, stai turceste, bate mingea in zilele tale bune, joaca Tomanap si fazan si ce alte jocuri iti mai arata el.
*nu fi scortos, infipt si artificial cand te joci cu micutul tau; arati ridicol, ca un mosulica imbracat la "patru ace" care vrea sa danseze tango in discoteca!
*lasa-l pe copil sa te conduca in lumea lui, lasa-l sa aiba initiativa. el iti va spune cand s-a saturat de un anume joc si ce altceva ar vrea sa mai joace. daca nu stii jocul roaga-l sa te invete. nici ca ii faci o placere mai mare. ii dai ocazia sa iti arate cate stie El si sa te invete si pe tine ceva nou. priveste-i ochii-stralucesc de incantare.
*in joaca, de multe ori, schimband rolurile, copilul va intelege, invata si accepta ceea ce, altminteri, ar fi refuzat cu incapatanare.
*nu te impotrivi imaginatiei lui cu un prozaic "asa ceva nu exista" sai "asa ceva nu se poate". copilul are o minunata capacitate de a suspenda realitatea, de a infrumuseta, de a o face mai suportabila, mai placuta, mai captivanta. si pe urma, nu uita, in lumea lui, esti musafir, fii deci politicos si nu o lua in ras.
*jucati-va impreuna si iesiti afara de cate ori puteti (da, stiu, ah, programul...daca chiar vrei, poti!)
*cand vremea rea te impiedica sa iesiti afara, la joaca sau la plimbare, zile in sir, improvizeaza ceva in casa. un cort (facut dintr-o patura sau un cearceaf prins de piciorul mesei) sau o casuta dintr-o cutie de cartonmare pot fi la fel de minunate ca o vizita in oraselul copiilor.
*copilul mic se pilctiseste grozav de repede sa se joace de unul singur. nu te amagi ca gandul ca, acum e cuminte pe covoras, printre jucarii, si tu iti poti vedea in tihna de treburi. lasat singur minute in sir, copilul se simte neglijat si mai mult ca sigur, va face ceva ca sa-ti capteze atentia: de obicei, e o pozna (rastorna ceva, se duce unde nu are voie, se catara pe mobila, loveste pisica, baga mana in acvariu). incearca sa nu uiti de el, ci du-te sa mai vezi ce face, lasa usile deschise si vorbeste-i ca sa te auda si sa il auzi. cel mai bine ar fi sa-l iei langa tine, dar daca nu poti asta e, n-o sa ti se afume mancarea intr-o jumatate de minut, cat te-ai dus si l-ai magaiat sau te-ai jucat putin cu el.

supernanny zice toate astea...ar mai fi dar ma duc la nani.
noapte buna

Monica si www.totsites.com/tot/mariachristina" target="_blank">Maria Cristina (20.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luciaro spune:

Raluca si Laura, recunosc si eu ca am citit cu ochii in lacrimi povestile voastre! Sa fiti sanatoase si sa va cresteti frumos puiutii!

Lucia lui Serban-Alexandru (07.11.2006)
Poze luna a X-a

Poze Serban

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doradora spune:

quote:
Originally posted by dandusa

quote:
Originally posted by chris80

voi stiti ca o mare parte din treaba mea la serviciu consta in schimbarea lui a, i, s, t in diacritice? manual...adica luat la mana cuvant cu cuvant...ma impusc cand vine asa ceva, desi le tot trimitem adrese...si sunt pagini intregi...

da' cum rezisti?...,ca eu mi-as fi bagat picioarele ...,mi se pare ingrozitor...sa modifici cuvint cu cuvint un astfel de mesaj...

ps:daca nu apare zina buna cu bagheta...,editez de tot ca sa nu enervam pe cineva...

Faceti ceva...orice/oricit
Ionut/Teo/www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">Sonia /www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Darius

[/quote]

io sunt in cic, poate face altcineva pe zana buna...

chris + alexandra
varsta alexandra
bebeii nostri

Mergi la inceput

dandusa zana buna nu e dar iti pot spune cum se face: copiezi totul in word si exista la edit opriunea replace. copiezi sh, dai replce cu s, si tot asa....da' lasa ca citim direct de la sursa. ...

diana si david 03.12.06

Alaptatul Help-line. Pentru un copil fericit si increzator www.euro.who.int/document/WS_115_2000FE.pdf?language=english" target="_blank">OMS recomanda www.babycentre.co.uk/baby/safety/chokingguide/" target="_blank">Prim ajutor www.gahospita.go.ro/toxapel.html" target="_blank">Toxapel

Mergi la inceput

lucia petrecere super, copii super.

diana si david 03.12.06

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shoshika spune:

flore, foarte frumoase pozele! zapada, zapada, zapada... super! foarte misto ca te-ai rasfatat si tu un pic. merita si mamicile o chestie din asta din cand in cand...
oanacat, felicitari pt primii pasi ai lui nicole! o sa mai incerce ea, stai linistita! referitor la karvol, si noi am folosit cand a fost tudor racit si chiar cred ca a avut efect. batista ne-a ajutat totusi cel mai mult. dar de ce a zis doctorul sa nu-i mai tragi mucisorii? oare n-o fi bine?!
ramsan, ce bine ca v-au iesit dintisorii si se mai linisteste rares! bravo!
acs, cate kilograme ti-ai propus sa slabesti? te intreb ca si eu sunt chitita pe asta... mai spuneam eu intr-un mesaj mai demult. am inceput pe 1 noiembrie o dieta, dar am abandonat-o in 5 zile. prea dura! ma durea stomacul ingrozitor! poate si pt ca eram invatata (foarte prost) sa rontai non stop cate ceva. acum mananc aproximativ odata cu tudor si ok. chiar am slabit vreo 2 kile (in doua saptamani). de sport n-am reusit sa ma apuc. n-am timp... si nici tragere de inima, dar lucrez si la asta... mult succes iti doresc!
m_monique, felicitari pt mersul pe picioare al lui andrei! sa speram ca n-o sa-si mai faca prea multe cunostinte din astea ca tocul de la usa...
mamaana, te-as ajuta cu un sfat... dar duc lipsa de idei... las fetele mai pricepute sa faca asta. de la mine... mult succes la job!
dianocica, hai ca esti tare! deci sa trec si eu pe la dentist macar pt gazul "acela"? as avea nevoie... sincer!
chiar m-ai facut sa rad! :))
donia, te invidiez ca e cald la voi... a iesit soarele si-n bucuresti azi, dar tot frig. bine, la soare era bine, dar un vaaaaant!
asiza, multa sanatate lui denis! si tie... putere! da-l naibii de butoi ca daca-l deschizi sigur o sa se umple iar si nu e cazul. la cate petreceri mai urmeaza... e pacat sa fie ratate!
monicabb, eu nu stiu cum as reactiona intr-o situatie din asta. sincer! eu zic totusi ca voi v-ati comportat ok.
danutz, sanatate multa lui rares!
dandusa... tema zilei? jucarie preferata? sa vedem, sa vedem... telefonul meu! atat ii place sa-l invarta, sa-l analizeze, sa-l butoneze si sa-mi sune colegii de serviciu (cel putin!), incat... da... poate castiga locul intai la jucaria preferata.
a, si mai are una. un arlechino (jack)moale de carpa pe care atat il mai strange in brate si-l mai suge... arlechino sta doar in patut si ii serveste drept partener de somn.

Flori, mama lui Tudor David (30.12.2006)

Mergi la inceput