Copii bolnavi???

Copii bolnavi??? | Autor: roxi2004

Link direct la acest mesaj

As vrea sa va intreb ce faceti voi cand mergeti la servici si aveti copilul bolnav, neprimindu-l la gradinita? Ma refer la cei/cele care nu aveti mama sau mama soacra pensionare la scara de langa ... Aveti bone care vin doar atunci cand este nevoie? Cum va organizati?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monaraus spune:

Off, parca ma vad pe mine... Nici noi nu avem bunici si ne este foarte greu dar am reusit sa ne organizam intr-un fel. Am inceput gradinita pe 1 octombrie, am pastrat bona si, neputand s-o chem doar cand avem nevoie (cand se imbolnaveste fetita sau alte situatii) din cauza ca i-as fi dat mult mai putini bani si nu ar fi acceptatt, bona o ia pe fetita de la gradinita dupa masa de pranz. Merg putin in parc si o culca pana la 16>30 cand vine tati. Subliniez ca bonei ia dam 5 milioane ca si inainte de gradinita, adica chiar daca sta 1 zi pe luna sau toata luna cu fetita, ea isi primeste banul... altfel... Pana acum am alternat bona cu gradinita destul de mult din cauza unei laringinte, apoi am facut vaccinul antigripal si a trebuit sa ramana o perioada in afara colectivitatii... Solutia este costisitoare, platim si bona si gradinita program full, dar asta e...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingridnen spune:

la fel si noi, am pastrat bona. Il ia pe Cristi la ora 13 de la gradi (dupa masa de pranz) si sta pana vin eu sau sotul. Uneori pana la 18 alteori pana la 19.30.
Cand Cristi e bolnav sau in vacante sta full-time... adica 10-11 ore.
N-am ce face, Cristi a fost de ex. in octombrie doar o saptamana la gradi, a fost bolnav si nu era de dus la gradi (febra, otita etc)
Parerea mea ca iti trebuie cineva in permanenta, nu vine nimeni doar cand si cand...

Ingrid si Cristi 4 ani si 8 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Field_mouse spune:

Concediu medical
dar, recunosc, am noroc cu sefa...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monaraus spune:

da, si eu imi mai iau concediu medical, dar nu pot 1 luna, cat a stat fiica-mea acasa ultima data...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Soleil spune:

quote:
Originally posted by monaraus

Off, parca ma vad pe mine... Nici noi nu avem bunici si ne este foarte greu dar am reusit sa ne organizam intr-un fel. Am inceput gradinita pe 1 octombrie, am pastrat bona si, neputand s-o chem doar cand avem nevoie (cand se imbolnaveste fetita sau alte situatii) din cauza ca i-as fi dat mult mai putini bani si nu ar fi acceptatt, bona o ia pe fetita de la gradinita dupa masa de pranz. Merg putin in parc si o culca pana la 16>30 cand vine tati. Subliniez ca bonei ia dam 5 milioane ca si inainte de gradinita, adica chiar daca sta 1 zi pe luna sau toata luna cu fetita, ea isi primeste banul... altfel... Pana acum am alternat bona cu gradinita destul de mult din cauza unei laringinte, apoi am facut vaccinul antigripal si a trebuit sa ramana o perioada in afara colectivitatii... Solutia este costisitoare, platim si bona si gradinita program full, dar asta e...

Este exact ceea ce am facut si noi: am pastrat bona si are fix acelasi salariu pe o luna ca inainte de gradinita. Ca sa am un motiv sa ii platesc acesti bani, ia copila de la gradi imediat dupa masa de pranz (ora 13) si sta cu ea pana cand ajungem noi: 18.30-19.00. Cand e bolnava, sta cu ea de dimineata, de la 8.30.
Asta e, noroc ca am reusit totusi sa "intram" la o gradi de stat si nu platim foarte mult gradinita.

Flaviana si Tiana Maria (20.03.2004)

Ce tie nu-ti place, altuia nu-i face. Ca nu toata lumea are aceleasi gusturi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela1075 spune:

Si eu am pastrat bona care sta acasa cu el toata ziua cand e bolnav si in rest il ia la 13 de la gradinita.

Dana si Alexandru(28.06.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aurelia1278 spune:

Si noi. Am pastrat bona, ii dam la fel ca inainte, i-am pastrat si programul. Dimineata cat e copila la gradinita ne face menajul, ii gateste ei, apoi se ocupa de ea incepand cu masa de pranz, pe care o ia acasa.

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=98766" target="_blank"> Bazar pentru Alex, un baietel diabetic

Mergi la inceput