* Ghiocei de martie-aprilie 2006 * (45)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adar spune:

Mariana, felicitari pentru bebe din burtica si muuuuuuuuuuulti pupici celorlati pitici de acasa!
Sarcina usoara si toate cele bune!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

Salutare!

Mariana bine ai revenit si felicitari maxime pentru bb no 5. Pacat ca nu ne-am nimerit in aceeasi odisee! Multumesc pentru ceea ce mi-ai scris! M-am obisnuit cu gandul ca o sa am tot un baietel si chiar imi place idee. In plus, cine stie poate o sa ma ambtionez sa-l fac si pe bb 3 dupa intamplarea asta! Tu stii doar ce minunati sunt baieteii astia de 25 martie...Am citit in mai multe carti ca ei sunt sortiti sa se dedice binefacerilor...sunt foarte altruisti!
Vacanta placuta in Cuba!

Andreea imi pare nespus de rau ca nu ti-ai gasit pe cineva. Dupa toate experientele voastre eu nu mai am curaj nici sa angajez de proba pe cineva..vorba Deliei mai buna ca mama mea nu-i nicio bona si nicio gradinita!

Pupici catre ghiocici!

Mihaela&Cristian 25.03.2006
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=341f286d3bf41ca4ad740e&skin_id=701&large&utm_source=otm&utm_medium=embed" target="_blank">Cu toata dragostea!

Bebe 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catrinutza spune:

Hallo fetele...
ceva sapun pt lustruit o funie???? se ofera vreun voluntar????...nedormitul ei de peste noapte (cand vrea la noi in pat si o apuca joaca) si agitatia de peste zi, cu nervi si maraieli, ambele din partea ei m-au adus la nivel d einjecatre a cafelei in direct in vean.......

Mariana...pai bine mai mama, mai lasa-si cireasa de pe tort la urma...brava tie...asta de curaj....vorba Dianei D...sa ma fac bine un pic cu capu'..ma bucur ca de dataa sta am reusit sa vad pozele cu zburdalnici tai ianinte sa dispara iar...sunt toti niste frumosi si niste scumpi...asa ca sigur bebe 5 va fi la fel...brava si pt Magdutza...ce repede a mai trecut timpul...parca alaltaieri ne spuneai ca esti gravi cu ea si ieri parca o aduceai pe lume...

Andreea...se pare ca telenovela ta cu bonele insista sa continue in mod nefericit....of,of mai mama mai....hai lasa ca o sa vine socrii tai sa aiba grija de ea......
vacanta placuta pe meleaguri cubaneze.

------------------------------------------------------------------------
catrinutza - mamicutza ... de mariuci
varsta Mariucului (28 februarie 2006) Poz(n)e si www.dropshots.com/new.php?userid=122884&cdate=20060801&cimg=0" target="_blank"> filmuletze cu Mariuca
_

"Prostia este infinit mai fascinanta decit inteligenta. Inteligenta are limitele ei, prostia nu."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catrinutza spune:

fetelor sunt tare bucuroasa pentru ca sambata, dupa zeci de incercari am reusit sa facem si noi sfestanie in casa...credeam ca nu maia puc ziua aia...ne chianuim de dinainte de a se naste mandra sa facem si de fiecare data intervenea cate ceva...acum am zis ca fie ce o fi tre sa fie bine ...si a fost..
Mandra a afost in elementul ei...in timp ce parintele citea de zor, donsoara alerga de numa, parca se pregatea de maraton...fazele dragutze au fost cand a inceput sa inchine ursul (adica sa ii faca cruce asa cum stie ea) si cand, ascunzandu-se dupa mine a inceput sa faca bau la preot in timp ce el saracul dadea cu Doamne miluieste...inchipuiti-va ce eforturi am facut toti cei de fata ca sa nu dam in ras isteric de fata cu preotul si in timp ce el citea...

In alta ordine de idei, am fost si noi la aprinderea luminitelor sambata seara...un spectacol superb...singura care n-a prea apreciat a fost Mariucu care a inceput sa planga in momnetul in care au inceput sa bubuie artificiile...nu i-a trebuit nika bietului copil...chiar daca s-a linistit din plans, n-a vrut sa se uite decat asa cu mare teama...deci curajoasa mea mica nu mai e chiar asa de curajoasa ...dragutz a fost la plecare...cand de fapt n-am mai putut pleca pentru ca tot ce insemnau stradutze adiacente Pietei Unirii erau de fapt un mare parking auto...lumea care a ramas blocata in trafic pe stradutze si-au inchis masinile acolo unde erau si au mers sa vada spectacolul...noi am crezut ca daca plecam imediat scapam de aglomeratie...doar ca nu aveam pe unde pleca...dupa ce n-am deplasat in cerc pe vreo doua strazi (deplasare care a durat vreo 15 minute), am parcat iar masina si am plecat la o noua plimbare asteptand sa se mai elibereze strazile si sa putem pleca acasa...din pacate nici macar transportul in comun nu era functionabil...la faza asta a fost proasta organizarea...oricum pe la 10 seara eram si noi acasa (cam cu 2 ore jumatate intarziere)

acum fug sa zac un pic, sa profit ca doarme motzata si sa ma rewfac si eu un pic....revin mai tarizor daca ma mai lasa sefa...

------------------------------------------------------------------------
catrinutza - mamicutza ... de mariuci
varsta Mariucului (28 februarie 2006) Poz(n)e si www.dropshots.com/new.php?userid=122884&cdate=20060801&cimg=0" target="_blank"> filmuletze cu Mariuca
_

"Prostia este infinit mai fascinanta decit inteligenta. Inteligenta are limitele ei, prostia nu."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenpit77 spune:

Buna fetelor
Sunt obosita franta pt ca astazi am inceput serviciul. Totusi am vrut neaparat sa deschid calc si sa va spun ca imi este dor de voi si mai ales de pitica mea la care m-am gandit astazi toata ziua. La un moment dat pe la 2 voiam sa las totul si sa plec la copilul meu. Dar ma incurajez singura si spun ca inceputul este cel mai greu. ce surpriza mare ne-ai facu Mariana ca ai intrat pe forum . Ti-am citit cu placere mesajele, dar la inceput am citit de 2 ori cand ai anuntat sarcina. Multe, multe felicitari!!
Te mai asteptam cu vesti despre tine
In rest pup toti ghioceii si mamicile lor dragi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irina71 spune:

Am revenit !
Cele 3 zile au trecut asa de repede ....
Am tinut puiul in brate si l-am pupacit si alintat, ca taaaare mi-era dor ......
Am pus poze noi in dropshots, la mine la semnatura.

Mariana, bine ai revenit ! Felicitari inca o data pentru burtica ! Ai grija in Cuba si neaparat sa ne scrii dupa ce te intorci ! Ai niste copii absolut adorabili, iar tu esti .... un munte de energie, zau. Mai rar ca tine.

catrinutza, ma bucur ca Atomu' si-a mai revenit cu sanatatea.

Carmen, felicitari pt. job ! Cu dorul de copil te inteleg, dar macar tu o vezi seara .... dar euuuuu ....

Noe, super "dedicazione" !

Irina, mami de Andrei (03.03.2006)

www.dropshots.com/Irina71
www.flickr.com/photos/14891034@N08/sets/" target="_blank">Multe poze cu mine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciuf spune:

Hai salut gasca de mamici si pitici
Fuseram in oras cu ocazia aprinderii luminitelor, sarbatorirea lui 1 Decembrie. Am avut asa fetelor o senzatie de dor de casa, tot simteam un nod in gat. Parca ma vedeam in Craiova, sarbatorind Ziua Romaniei.
In fine, a fost foarte frumos, lume multa. Nu imi vine sa cred ca suntem de 7 ani aici si e prima data cand mergem sa vedem aprinderea luminitelor (habar n-aveam de existenta traditiei). A fost ceva de vis. M-am bucurat ca un copil. Nu imi era rusine sa sar in sus de bucurie, sa dau mana cu lumea de pe strada. Aveam lacrimi in ochi si imi imaginam ce fericit poate sa fie Luca. Lumea venise cu scaune, paturi sa stea pe jos, care mai de care cu tot felul de caciuli haioase, costumati in Craciuni si Craciunite. Lumea fericita, aplauda, faceau urari de Craciun fericit. O multime de copii voluntari care tot veneau sa adune pahare de plastic, gunoaie. M-a impresionat mult. Puteau sa stea acasa la caldura, ca era ger afara. sau sa fie si ei niste spectatori si atat. Dar e atat de bine impamantenita chestia asta cu voluntariatul ca am o mare admiratie pentru cei ce voluntariaza.
Marile organizatii din oras si-au facut reclama prin aparitia lor in parada. O feerie de lumini, muzica, pana si caini au facut parada.
O ora a durat, dar credeti-ma ca a fugit timpul atat de repede, ca la sfarsit cand a trecut coloana de politisti pe motociclete, mi s-a lasat un botic in jos de tot.
Eva a fost nemaipomenita. Bombanea si ea un "Merry Christmas" si facea cu manuta. Nu imi vine sa cred ca a stat asa de cuminte.
Am fost o fericita sa imi vad copiii atat de incantati. Mi-am promis ca voi face tot posibilul sa imi plimb copiii, sa le arat locuri frumoase. Banii ... da-i incolo, cum ii faci asa ii si cheltui, ca doar asta e menirea lor sa fie cheltuiti, nu pusi la ciorap.
Imi doresc sa imi duc copiii Disneyland si sper vara asta sa reusim sa o facem. Acum vacantele noastre vor fi dedicate pentru ei. Noi o sa avem timp sa ne plimbam cand o sa fim doi mosulici, tinandu-ne de mana sa cutreieram lumea. Sanatate sa ne dea Doamne-Doamne!
Sotul e plecat la o conferinta in Florida si tocmai ce m-a sunat sa imi spuna ca prezentarea lui a decurs exact cum si-a propus.
Va veni duminica acasa pentru cateva ore si apoi va pleca in China.
Eu timp de vreo 10 zile voi fi tare ocupata asa ca o sa va mai citesc, dar imi va fi mai greu cu scrisul.
Nu vreau sa o uit pe Mariana si sa ii urez sarcina cat mai usoara si vacanta de vis in Cuba. Esti demna de toata admiratia. Unde detii atata putere? Ca parca te stiu micuta, slabuta. Copiii iti sunt niste frumosi.
Irina, si zici ca trecura rapid cele 3 zile? Lasa, ca le-ai trait la maxim.
Noelino, saru'mana pentru dedicatzione. Mi-a mers la suflet. Incerc sa o fur de pe Youtube sa vad daca reusesc.

Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo si Camera Evei-Gradina cu flori vesele
www.onetruemedia.com/my_shared?z=15dde712e107702b2ad340&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Binecuvantarea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catrinel_17 spune:

Moamaaa.. ce ma doare spatele….
Ieri am avut program intensiv cu Oana. Am mers cu ea sa vedem un pom de Craciun intr-o piata mai mare de langa noi, pe urma am intrat intr-o filiala de banca (ca pur si simplu s.a deschis usa cand am trecut pe acolo)si Oana a facut bip-bip-bip la toate terminalele si nu se mai dadea dusa… dupa aia a descoperit scarile rulante. Nebunie. Sus jos de 2 ori, dupa aia am ajuns in statia de metrou… oaaa, senzational, a vazut Oana metroul (pana acu am mers numai cu masina sau tramvaiul prin oras). Tot zicea “Mai!! Mai!!” sa mai vina trenurile! Am iesit pe o alta scara rulanta una foaaarte lunga, si am coborat inapoi (pe trepte normale, cred ca-s vreo 100) si asta de trei ori… pe urma acasa. In brate, ca nu eram cu caruciorul, credeam ca mergem numai putin pe langa casa la plimbare. Nebunie!!! A fost super, dar spatele meu protesteaza de numa ma doare de mooor.

MARIANA, distractie placuta in Cuba, sa veniti sanatosi si bronzati! Si sa scrii!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

CARMENPIT ufff, stiu prin ce treci. O sa te obisnuiesti incet-incet, ai sa vezi!!

CATRINUTZA, cred ca pur si simplu as lesina daca Oana nici noaptea nu ar dormi. Ca peste zi e atata de sprintzara, de ma dor toate. De! Batranetzile.

IRINA, te-ai intors la bebe? A, stai ca am citit acuma, dar nu-mi amintesc, cum faci tu de-l vezi rar? Scuze daca ai scris, mi.a scapat… Pupici tie si ui Andrei!

CIUF, m-am tot gandit la tine ieri…cum reusesti si cu servici si cu scoala? Acuma pe bune, cate ore pe zi lucrezi, si cate mergi la scoala? Ai examene? Tinem pumnii!!!!! Mi-a placut mesajul tau, se vede ca ai fost impresionata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANDREEA GEORGIANA spune:

Trec si eu pe aici,intr-o mare fuga.Am reusit sa citesc paginile anterioare si va multumesc din suflet pt. voturi.Initial nu intelegeam ce vrea sa zica Ciuf(multi !).Uitasem cu desavarsire de respectivul concurs de burtici(inca imi scapa momentul in care am trimis pozele...).Va multumesc si pt. urari.
Traversam(cum altfel!)o perioada grea si incarcata,fara bona full time(lucru bun dintr-un anumit punct de vedere!)si fara nicio clipa de odihna.Mai nou,nici noaptea,deoarece Thea are program de joaca vreo 3 ore pe noapte(de la 2 la 4).Catrinuta,te inteleg f. bine.Suntem(iar) de aceeasi parte a baricadei.Am facut greseala sa o iau cu noi in pat pret de cateva minute intr-o noapte si s-a cam prins ca-i cald si bine(as minti cu nerusinare sa spun ca nu mi-a placut la nebunie sa o simt langa obrazul meu!)Tati a fost mai trist; s-a ales cu niste picioare zdravene in falci.Acum evit sa mai repet figura,desi plange cu lacrimi de crocodil langa patul nostru(tati,nani,patu!!!).Din fericire n-am mutat-o in patutul mare din camera ei(din cel cu zabrele),deci nu are cum sa ne viziteze de buna voie la ore nocturne.Am fost si noi la dr. Stanciu acum vreo 2 sapt,aveam doar mucisori,nimic grav.Sapt. asta tre' sa fac o programare pt. a-i face vaccinul(Prevenar,de care inca mi-e cam teama,recunosc!).Tot la el il fac,pt. siguranta maxima.
In rest,Thea este la fel de vioaie,papa bine,spre surprinderea tuturor celor care ne aud ea papa la pranz 2 feluri de mancare+iaurtel cu fructe si tot spre surprinderea unanima,se joaca f. cuminte zeci de minute in sir cu carticelele,ascultand muzica(acum colinde),chiar si in patut.A invatat sa cante "mus ani taim!!!" si "Mos asiuniiii!",spune "misii"(merci) ori de cate ori trebuie,adica cu sens(umplandu-se astfel,spre disperarea mea,de balele babutelor din parc care o pupa cu drag si ii ofera fel de fel de chestii "interzise",doar sa o auda multumindu-le.Cerseste orice de la oricine, fornetti de la patiseria din vecinatate,"maiu" de la aprozar,"catia" de la chioscul de ziare,danseaza(mai nou) french can-can(a vazut si s-a lipit!).Este in continuare lesinata dupa pisi(miram-as sa nu ne alegem cu una curand!),se iubeste cu toate cele cu care ne intalnim(si sunt vreo 20 pe toata strada si in vecinatate,libere.De alea 50-60 din vecini nu zic nimic!).Pe mine nu ma iubeste decat in situatii de forta majora(kk,papa,nani sau la intoarcerea acasa dupa o absenta de cateva ore).In rest tati este number 1.Si Aca(bunica paterna,cu care se intelege-mai nou-exceptional.Tot seamana izbitor...).
Despre bona...numai de rau.Revin imediat cu povestea detaliata.

ANDREEA GEORGIANA,mamica de Thea Antonia... frumusica(28.03.2006)
http://community.webshots.com/user/andreeageorgiana

Oamenii se schimba.De obicei...in rau.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinaalex spune:

Mariana, bine ai revenit, wow, ce surpiza!!!
FELICITARI pt. noua sarcina!!! oau, bebe nr. 5! bravo tie, esti curajoasa, sa ai o sarcina cat mai usoara si o nastere la fel!
...si distractie placuta in Cuba!
am vazut pozele cu copilasii tai, ce frumusei sunt!

Alina si Marc Alexandru (28.03.2006)
pozele noastre

Mergi la inceput