* Ghiocei de martie-aprilie 2006 * (45)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aalina2003 spune:

pentru Catrinel, Catrinutza, Cat!..nu stiam de Sf.Ecaterina..noroc cu Ada, poate dati si voi un vin fieert, fetelor, ca asa ma-ndeamna vremea...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adar spune:

La multi ani si lui Catrinel si lui Cat, daca-s Ecaterine si ele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cameliada spune:

salutare fetelor,
iaca si noi pe aici. de martea trecuta mergem si noi la cresa, suntem in programul de acomodare asa ca Tudor sta acolo cam trei ore, intre masa de dimineata si cea de pranz.
Prima zi am stat cu el si a fost binisor, adica nu a plans desi era debusolat de galagia din jur, mai ales ca erau cativa plangaciosi pe acolo. In urmatoarele zile am iesit progresiv cate o jumatate de ora, o ora, o ora jumate si acum suntem la trei ore de stat singurel.

Faza nasoala este ca plange din momentul in care ies pe usa si pana ma intorc la masa de pranz. De mancat mananca pentru ca mancarea e gustoasa si il hranesc eu, dar nu participa la activitati pentru ca nu se poate concentra din cauza plansului. E ragusit de-a binelea si nu stiu cum sa procedez ca sa se acomodeze mai repede.
Cat am stat acolo am vazut-o pe educatoare rastindu-se la alti copii ca au deranjat jucariile de pe rafturi si m-am cam zbarlit la faza asta dar n-am zis nimic, o sa ridic problema la prima sedinta, de fata cu asistenta sefa si cu parintii ca sa se lamureasca pe fata chestiunea.
Deci sunt cam dezumflata cu cresa, nu ma asteptam sa nu se acomodeze dupa atata timp, mai ales ca e un copil prietenos si sociabil in alte situatii. De cand mergem la cresa se trezeste noaptea plangand, nu ma spun la somnul de pranz....s-a apucat de morfolit suzeta in timpul zilei, el care de mult nu mai avea treaba cu ea in afara somnicului.
In rest a inceput sa mai rupa cuvintele- uao-alo, uaua-Laura sora-mea, ca ca-cra cra, mamaia, tataia si alte cateva. Nu vrea la olita deloc! e jale daca il dezbrac si il pun pe olita, in schimb nu e nici o problema daca e imbracat, desi imi arata daca face caca, duce manuta la funduletz...e tare dulce!

Cam asta e....ma doare sufletul cand il las la cresa si il aud cum plange, iar cand vin la el nu mai are glas de atata plans...suspina de sare camasa de pe el si e cu fetisoara in manutze si jeleste de zor....le vad si pe ingrijitoare descumpanite, sunt vreo doua care ma incurajeaza, restul ridica din umeri- "nu stiu ce sa va spun, daca vreti mai incercam, poate se da pe brazda..."

hai ca mai vorbim
pupicei la ghiocei

cameliada si ghiocelul Tudor Bogdan saluta pe toata lumea!
(17 februarie 2006)
http://new.photos.yahoo.com/cameliada_26/

poze faine cu Ana de aalina2003 si Tudor de Cameliada
http://www.flickr.com/photos/8925078@N06/547411920/in/photostream/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catrinel_17 spune:

multumesc de urari!!! da, io mi-s Catrinel pe bune, cel putin scrie in boletin si ce daca-i al doilea nume

am vazut pozele cu Bubu, e o dulceata!

CAMELIADA, la Oana a durat cam vreo 3 saptamani, apoi a fost OK, dupa care a mai facut o "criza". se pare ca dupa vreo luna dupa adaptare se mai "zburlesc" odata. rabdare... va fi OK, desi iti rupe sufletul in mii de bucati. eu am fost vraiste pana am vazut ca incet-incet se obisnuieste.

POLI, imi pare rau ca ati fost bolnaviori! sanatate maxima!!!

Oana inca tuseste, cred ca sun saptamana asta sa mergem sa o asculte. nu stiu cum naiba resueste sa o asculte, ca de fiecare data cand mergem plange Oana de numa... In fine. vedem.

Pupici, fetele!!

Ameluta, ma bucur ca ai mai intrat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Qamar spune:

neatza!!!

dedicatzion

sa aveti o zi frumoasa!

Ce mai citim noi
The moment scatters.
Motionless, I stay and go: I am a pause

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenpit77 spune:

Buna fetele
Apropo de plansete la doctor, am fost si noi ieri la mmedicul de fam pt ca Ali tuseste cam de 2 sapt si de cand am intrat a inceput sa urle continuu de s-a dat lumea la o parte de la coada sa intram noi. A stat numai in brate si printre tipete striga casaa.
Insfarsit am intrat a reusit sa o asculte la plamani nu avea nimic, in schimb avea rosu in gat. Evident dupa atata tipat cred si eu.
Din nou m-am enervat pe d-na doctor ca nici nu asculta ce-i spuneam eu cu privire la simtome, era f aglomerata, si s-a apucat sa-mi prescrie o reteta cu antibiotic, nurofen si un sirop te tuse.
Nu i-am dat antibioticul si m-am dus eu sa-i cumpar un sirop de tuse naturist, da asta este.
De fiecare data primim acelasi tratament superficial.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabi_fer spune:

quote:
Originally posted by carmenpit77

Buna fetele
Apropo de plansete la doctor, am fost si noi ieri la mmedicul de fam pt ca Ali tuseste cam de 2 sapt si de cand am intrat a inceput sa urle continuu de s-a dat lumea la o parte de la coada sa intram noi. A stat numai in brate si printre tipete striga casaa.
Insfarsit am intrat a reusit sa o asculte la plamani nu avea nimic, in schimb avea rosu in gat. Evident dupa atata tipat cred si eu.
Din nou m-am enervat pe d-na doctor ca nici nu asculta ce-i spuneam eu cu privire la simtome, era f aglomerata, si s-a apucat sa-mi prescrie o reteta cu antibiotic, nurofen si un sirop te tuse.
Nu i-am dat antibioticul si m-am dus eu sa-i cumpar un sirop de tuse naturist, da asta este.
De fiecare data primim acelasi tratament superficial.

E bine ca macar pe voi v-a ascultat la plamani, doctora noastra de familie, indiferent de motivul ptr care o vizitam ea ne face repede o reteta cu nurofen, antibiotic si picaturi de nas, uneori ne mai inlocuieste picaturile cu siropul de tuse. Analize nu ne-a dat niciodata sa facem dar ea isi da mereu cu parerea ca am un copil sanatos. Noroc ca noi am gasit o dr. pediatru care primeste 10 ron la fiecare consultatie dar isi merita fiecare banut.

ptr Ali si speram ca-i va trece tusea repejor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cameliada spune:

salut fetelor,

Catrinel, merci de incurajari....adevarul este ca nu mi-am dat seama in ce ne bagam, adica nu l-am vazut niciodata intr-o stare de genul asta si cred ca eu sunt la fel de intoasa pe dos ca el.

Azi cand am ajuns la el deja erau la masa si Tudor era hranit de o doamna in timp ce plangea- oricum semn bun ca accepta pe altcineva sa-l hraneasca- si se auzeau niste glasuri extrem de ridicate- nu stiu daca tipa cineva la Tudor sau la alt copil dar au incetat imediat ce am intrat.....

cameliada si ghiocelul Tudor Bogdan saluta pe toata lumea!
(17 februarie 2006)
http://new.photos.yahoo.com/cameliada_26/

poze faine cu Ana de aalina2003 si Tudor de Cameliada
http://www.flickr.com/photos/8925078@N06/547411920/in/photostream/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciuf spune:

Cameliada, nasoala faza. Dar o sa se obisnuiasca. Ai incredere. Unii se adapteaza imediat, altii mai greu. Depinde de legatura care au avut-o acasa, cat de stransa a fost. Dar fii cu funtea sus, nu ceda, ai facut pasukl, mergi mai departe. Daca intrerupi, poate va fi si mai greu mai tarziu. Educatoarele ar trebui sa te ajute, nu sa ridice din umeri vis-a-vis de neadaptarea copilului. Ca datorita numarului copiilor au painea asigurata.
Vorbeste la gradinita, la sedinta, si spune-ti plangerile. Nu te ascunde, da cu pumnul in masa. Educatoarele trebuie sa asigure un climat cat mai linistit, putina galagie (plangaciosii sunt linistiti sau lasati sa planga intr-un colt - metoda aici, cand nimic nu da roade). Ce exemplu dau ele daca zbiara? Pai asa vor face si copiii.
Eu copil mai dificil ca fetita unor prieteni nu am vazut, care sa se obisnuiasca atat de greu la gradi. Asa ca Tudor nu e singurul baietel. Va trece.
La noi, de ex., l-am dus pe Luca la vreun an jumate la un loc de joaca la sala unde mergeam noi sa facem miscare. Pai de cate ori mi-a plans si a trebuit sa il luam de acolo... A durat ceva pana s-a obisnuit. Eva merge si ea acum la sala. Nu ne-a plans odata. Poate a si fost mai in siguranta ca il vedea pe Luca cu ea.
Kim, ce mai face Alicia?
Catrinel, sa ne traiesti. Scuze de intarziere.

Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo si Camera Evei-Gradina cu flori vesele
www.onetruemedia.com/my_shared?z=15dde712e107702b2ad340&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Binecuvantarea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciuf spune:

Fetelor, daca vreti sa o votati pe Andreea la concursul de burticoase. Ici link: http://www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=Miss%20Odiseea%20Sarcinii&page=12 si mai are o poza la pagina 15, aia are mai multe puncte.
Eu tocmai trasai o raita prin pozele alea si votai niste burtici.

Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo si Camera Evei-Gradina cu flori vesele
www.onetruemedia.com/my_shared?z=15dde712e107702b2ad340&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Binecuvantarea

Mergi la inceput