* Ghiocei de martie-aprilie 2006 * (45)
Raspunsuri - Pagina 10
ciuf spune:
Gabi, vazui pozele cu mumosul tau. Dar ce mare baiatul tau!
Imi placu mult peretele ala rosiatic inchis, canapeaua, perdelele (la nebunie) si sofa. Vezi, trasai si cu ochiul la decor.
Dar ce s-a intamplat cu Lungu?
Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo si Camera Evei-Gradina cu flori vesele
www.onetruemedia.com/my_shared?z=15dde712e107702b2ad340&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Binecuvantarea
Delia21 spune:
Catrinuta,multa sanatate atomicei!pup-o si din partea noastra si spune-i sa se faca repede bine!
Stefana,interesant ce ne spui de micuta ta si alfabetul.Ai maei,mai ales tatal....au impins la informatii si pretentii.....si mi-am propus de atunci ca ai mei copii sa-i cresc fara stresuri.Taica-miu era un geniu,fluent in 7 limbi,.....si totusi ce pacat ca nu a fost invatat sa fie fericit cu el si sa-i faca fericiti pe cei din jurul lui.Eu cred ca inteligenta,te nasti cu ea,talentul la ceva anume,la fel....si daca pot sa-mi invat ceva ce sa-i foloseasca intr-adevar copilului e atitudinea in viata fata el insusi,fata de ceilalti.Am 2 cazuri de copii in familie foarte precoce,la un an si jumate tineau discursuri,fara exagerari,efectiv una dintre cele 2 vorbea ca un copil de 7-8 ani....mult si bine(tin minte ca am stat cateva ore cu micuta asta caci mama ei trebuia sa mearga undeva si nu avea cu cine sa o lase,eu eram in clasa 9-a si am fost mai mult decat uimita cand pitica de nici 2 ani trecand pe langa o biserica mi-a zis ca era catlica pentru ca a vazut o statuie cu maica domnului acolo,deci clar ca stii micuta lucruri pe care eu la 15 ani nu le stiam)....dar rezultatele la scoala sunt undeva sub medie desi parintii platesc si meditatii si in fine.....si un alt caz,nepoata-mea,care la 3-4 ani zicea 10 cuvinte.....de credeam ca-i retardata....si sa nu-ti zic ca in clasa a 7-a a luat locul 2 la mate pe judet si a terminat cu 10 media generala.Ciuf,am sunat la voi si am vorbit cu mami tau.Tare mai semanati la voce.Happy curca-day!!!si la noi a venit tati de duminica si sta pana saptamana viitoare,deci ne rasfatam si programam vizite la gradina-Zoo weekendul asta.Sunt tare bucuroasa ca peste drum de scoala mea mama unei colege are o gradi de copii pe grupe de varsta si mi-a zis ca il primeste pe Rudy de cand vreau....si din decembrie vreau sa-l duc,bine cam 1 poate 2 zile doar pe saptamana,deocamdata.E tare de treaba tipa si mi-a zis ca daca vreau eu sau maica-mea sa stam sa vedem ce si cum face odorul suntem binevenite.Ca eu...parca numai cand ma gandesc la gradi....am un nod in gat.....apropo de mame posesive.....ce suntem
ANDREEA GEORGIANA spune:
Tcelen,sa-ti traiasca baietelul(daca nu ma-nsel este ziua lui azi)!LA MULTI ANI,IULIAN!SA CRESTI MARE SI SANATOS SI SA FACI ECHIPA BUNA CU SURIOARA TA!
Revin dupa pranz.Acum fug...in lume.Pup!
ANDREEA GEORGIANA,mamica de Thea Antonia... frumusica(28.03.2006)
http://community.webshots.com/user/andreeageorgiana
danybv spune:
Buna fetele.Am reusit si eu sa intru putin pe forum.
Ciuf, multumesc de urare si sa stii ca am descoperit mai tarziu acest forum , dar acum sunt bucuroasa ca exista .
Stefanna, sa dea Dumnezeu sa nasc normal asta imi doresc cel mai mult.Prima nastere a fost naturala.Acum tot ce imi doresc sa-mi gasesc un dr ginecolog care sa ma asiste la nastere.
In legatura cu operatiunea "olita", doamne fetele Andrei al meu a stat la olita timp de 3 luni si totul a fost super dar de vreo o luna nu mai vrea deloc.Imi spune cand face pe el dar atunci este deja prea tarziu.Ma gandesc ca va sta direct la wc.Asa imi faceam griji si cand a fost perioada sa mearga el intai a mers in picioare fara sa fie tinut de nimeni si pe urma a mers de-a busilea deci sa speram ca asa va fi si cu olita.Ma gandeam sa-i cumpar un colac special de wc pentru copii si sa incercam .Poate poate avem noroc.
Va
feteleor aveti grija de bebei si de voi .
danybv
33
Maria
Poze cu Andrei si Mamy graviduta
http://community.webshots.com/user/danybv
Ghidul viitoarei mame
http://www.iubire.md/guide.pdf
alinaalex spune:
ciao!
CEELA!!! La multi ani cu sanatate!
Catrinutza, ooofff...multa sanatate Mariucai!
Mihaser, ce faaain! felicitari pt. baietel, dar...nu-i prea devreme sa-ti spuna ce e??? poate-poate totusi e fetitza? ![]()
dar si cu baietel o sa fii rasfatata! 
Andreea, am vazut-o pe Bubu de toamna-iarna, e o scumpa si seamana leit cu tine! ce dulce e pe scena langa copilasii aia, dar poza aia cu eugenia chiar m-a dat gata!
foaaarte buna ideea ta cu donarea de hainitze la azile! noi de ex. vesnic avem ceva nefolositor prin dulapuri, abia le inchid de atatea haine si tot mi se pare ca nu am ce lua pe mine...excelenta idee, ei, uite , pt. ca eu nu pot sa vin cu voi (daca va organizati) dar as putea face chestia asta in oradea!
Irina, si eu sunt convinsa ca multe fete ne urmaresc din umbra...asa eram si eu la inceput, cam un an am citit de zor la "asteptand un ingeras...", apoi la Odisee, pana mi-a facut curaj si am intrat aici.
Sa vedeti ce am patit dimineata, m-am dus la Pic la cumparaturi si cand m-am intors am uitat unde am parcat masina si am cautat-o vreun sfert de ora...vai, n-am crezut ca am ajuns chiar in halul asta...![]()
Fetele va pup, tre sa fug la dentist si sper sa mai revin pe dupa-masa.
Alina si
Marc Alexandru (28.03.2006)
pozele noastre
Irina71 spune:
La multi ani, Iulian de tcelen ! 
Sa cresti mare, sanatos si norocos !
Andreea, vazut pozele cu Bubu cel mumos.
Ce repede i-a crescut parul !
Adevarul e ca nici o bona din lume nu poate avea grija de copil ca o mama ... nici macar ca o bunica ! Parerea mea .... 
Gabi, ce mare mi se pare Alex !
Dar el mai sta in tarc ?? Ca eu am strans tarcul de asta vara, ajunsese doar depozit de jucarii ...
ciuf, cazul "Sebastian Lungu" a starnit mare valva in Romania. si pe buna dreptate. Mie mi s-a facut parul maciuca.
Daca eram gravida acuma cred ca innebuneam de grija. Sper ca Miha nu a pus la suflet prea tare. 
Uite aici despre ce e vorba : http://www.freenews.ro/_public/ro/stire/37129-sebastian%20lungu,%20bebelusul%20strangulat%20de%20lantul%20incompetentei
Poli, kim, ce mai faceti ?? Mi-e dor de voi ! 
Fetelor, mi-a scris dianad
si mi-a dat lista cu numere de telefon ale voastre (o parte din voi).
Eu am salvat-o si as pune-o din nou in Notepad, la contul comun, dar as vrea sa primesc mesaje private de la voi daca :
1. V-ati schimbat nr. de telefon in ultimii 2 ani
2. Stiti ca NU v-ati dat nr. de telefon atunci, si vreti sa-l dati acum (sau sunteti nou-venite)
3. Nu vreti ca nr. vostru sa mai apara pe lista (o sa-l sterg)
Astept pana in decembrie mesajele voastre ! 
Irina, mami de
Andrei (03.03.2006)
www.dropshots.com/Irina71
www.flickr.com/photos/14891034@N08/sets/" target="_blank">Multe poze cu mine
danybv spune:
LA MULTI ANI !!!CEELA.Sa-ti daruiasca Dumnezeu multa sanatate si fericire alaturi de cei dragi tie.

danybv
33
Maria
Poze cu Andrei si Mamy graviduta
http://community.webshots.com/user/danybv
Ghidul viitoarei mame
http://www.iubire.md/guide.pdf
carmenpit77 spune:
Buna fetele
Ciuf mai da in ultimele 2 pagini numai de tine am dat. Asa da sa ne scri mai des. Am invatat cate ceva de la tine despre olita. Eu deja incepusem sa-mi fac probleme ca fimea nu vrea deloc sa stea pe olita, dar vad ca nu tr sa o presez deloc Multam!
aalina2003 spune:
Tcelen, la multi ani pentru fratior de Ana, sa-ti traiasca si sa fie sanatos! Parca spuneai ca o sa intri mai des..?!
Stefanna, p-asta cu alfabetul n-o stiam..bravo pentru Bia-Nicola!!!
Poli, voi ce mai faceti? Nick tot pasat de tot mananca? Eu ma tot chinui cu Ana, ii explic cum ca trebuie sa mestece ca sa nu se incece, ea repeta..da'tot le cam inghite pe nemestecate!
Cameliada, Tudor merge la cresa Cum este?
Andreea, gabi fer, acum ma duc la pozele voastre! Andreea, pe Ana tot doar la semnatura Camelidei poti sa o vezi..Tu o sa apari la Prima din primavara?..e doar o presupunere..
Am fost ieri cu Ana la pediatra pentru rosu-n gat,desigur.De data asta nu a mai intepat-o cu ace,ci doar cu laser i-a stimulat punctele raspunzatoare..acu'e binisor,adica doar muci cat cuprinde!
..sa va zic si despre soacra-mea: hmmm..imi spune zilnic,fiindca trece zilnic pe la noi, eu merg prin oras in timpul asta, deci ma inlocuieste oarecum, deci zilnic imi spune ca Ana nu prea sta cu ea, ca nu-i prea place.In ce sens? Adica Ana vrea sa fie si ai mei (stam impreuna, dar mama mea nu poate avea grija de Ana sustinut)prin preajma, nu o prefera pe ea in exclusivitate..ca de ce nu se joaca cum vrea ea, adica de ce nu coloreaza, canta, danseaza cand si cum vrea ea..pai n-ar trebui s-o ia ea pe Ana asa cum este?.indiferent de toanele ei, s-o iubeasca si s-o ingrijeasca mereu..m-am saturat sa-i tot explic ca nici cu mine nu sta permanent, ca mereu suntem fie la bucatarie, fie la mama mea in camera..degeaba, zilnic imi pune aceeasi placa. Daca nu vrea sa stea cu ea, de ce mai vine la noi?
M-am saturat, purt si simplu, sotul meu cica s-o las in pace, asta si fac, dar tot trebuie sa-i raspund ceva..asta e asa, cireasa de pe tort, pentru ca mereu are pareri legate de cum ar trebui s-o cresc/hranesc pe Ana. Exemple:
-cica sa-i pun pe olita (asta cu olita am observat ca e tema preferata pentru multe soacre)ceva, o paturica care sa-i tina cald..ca asa-i punea ei tatal ei..iar acu'nu poate sa stea fara pernuta pe scaun sau fara patura peste canapeaua de piele, cica face cistita
-m-a parat la pediatra (pe care o cunoaste personal)ca-i mai daderam Anei mancare la borcanas, in conditiile in care o rugasem sa nu faca treaba asta fiindca stiam ca dr nu e de acord cu tipul asta de alimentatie..
..etc.,nici nu-mi mai amintesc, si tot asa, uneori fac ceva invers doar ca sa-i fac in ciuda ei!..gata, am spus si eu povesti cu soacra, sper sa nu mai fie mult mai multe de spus!
aalina2003 spune:
gabi fer, am vazut pozele cu Alex. Pare un baietel mai mare decat varsta lui, nu stiu de ce-mi face impresia asta. Avem patuturi la fel, dar Ana nu prea-l foloseste.
Andreea, mi-a placut puloversul-pardesiu al Theei, rochita, pantofiorii...si fetita! ce sa mai zic,le iau acasa...!