Moda iernii 2008: botinele
Raspunsuri - Pagina 4
dianas spune:
Botinele recomandate de stilista Superevei nu-mi plac, in schimb imi place moda asta cu botine. Mi-am achizitionat si eu o pereche, imi pare rau ca e cam frig afara pt ele si trebuie sa apelez tot la cizmele cu blanite, dar cand ies in oras nici nu se pune problema, cu botinele ies!
eellyia spune:
Imi plac botinele. Inca nu mi-am achizitionat, dar sigur o voi face. Am gleznele subtiri, deci automat mi s-ar potrivi unele mulate pe glezna.
DienutaS spune:
Botinele sunt foarte frumoase, din pacate nu prea avantajeaza pe toata lumea. Cu toate astea sunt multe femei care le poarta si arata ca niste purcelusi pe tocuri.Plus ca nici nu prea stiu la ce sa le potriveasca. Nu sunt experta intr-ale modei, zic si eu din ce observ pe strada...
Amethyst spune:
Nu imi plac deloc. Nu as purta asa ceva in veci, chiar daca m-ar avantaja.
www.tickercentral.com/view/8i03/4.png" target="_blank">Babies are always more trouble than you thought - and more wonderful.
“A baby will make love stronger, days shorter, nights longer, bankroll smaller, home happier, clothes shabbier, the past forgotten, and the future worth living for”
dooku3 spune:
Eu cred ca botinele ar trebui sa fie purtate numai de adolescente,de manechine in cadrul unui pictoral,la carnaval sau,cu indulgenta,si de femeile pana in 30 de ani cu un look androgin..baby face..Eu una as arata cam caraghios cu masura 40,in botine.In plus nu prea sunt pe gustul meu nici din pct de vedere estetic.
energy79 spune:
mie cele largi pe glezne mi se pare ca nu avantajeaza pe nimeni...parca esti motanul incaltat!
imi plac in schimb(poate si pt ca ma avantajeaza pe mine)cele stranse pe glezna,si scurte,deasupra gleznei..cu talpa mai groasa si toc inalt sau chiar cu talpa ortopedica...mi se par ca vin super cu pantaloni,cu fuste in nici un caz.. par prea butucanoase..
http://i19.tinypic.com/87kqdcg.jpg
daniella4 spune:
Nu sunt mare amatoare de botine...da' alea rosii de la Luis Vuitton m-au dat gata. 

Marturisesc chiar ca de vreo 3 saptamani caut ceva asemanator prin magazine..dar nu chiar la preturile de LV!!!
Liana30 spune:
nu ma avantajeaza![]()
Putin cu putin se aduna marea...
...Lumea se ia dupa ceilalti, caci nu judeca lucrurile asa cum sunt intr-adevar....
tlaura spune:
quote:
Originally posted by daniella4
Nu sunt mare amatoare de botine...da' alea rosii de la Luis Vuitton m-au dat gata.
Marturisesc chiar ca de vreo 3 saptamani caut ceva asemanator prin magazine..dar nu chiar la preturile de LV!!!
Daniella siAlexis 18 nov 2004
"Da-mi Doamne puterea sa schimb ceea ce poate fi schimbat, taria sa accept ceea ce nu poate fi schimbat si intelepciunea sa fac diferenta"
Aaaa, deci cele din reclama erau de la LV? Ca tare mi-au placut, si as fi vrut si eu! Sa-mi spui daca gasesti ceva asemanator!

Alexis 18 nov 2004